Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Одне зрозуміло, що більшості з нас не подобаються всілякі статуетки-пилозбирачі)

Про себе) Люблю подорожувати, обожнюю випікати, не люблю вишивати, в'язати і читати (окрім книг про випічку).
    Люблю зиму і все що пов'язане з нею)
    Я особливий гурман кави) Люблю канцелярію і всякі дитячі штучки)
    Загалом буду рада будь-яким сюрпризам, так як це мій перший обмін)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
  3. Isa

Isa Well-Known Member

дівчатка, без образ, але про себе писати не буду, якось не дуже мені то хочеться-можеться, просто всі ті розповіді практично як замовлення звучать(ще раз без образ). Не знаю як в кого, а в мене викликає такі думки фрази - "не люблю кави, люблю чай" - що чай не кладу, можна каву, "прихильниця манікюру" - треба щось до манікюру... розумію, що нічого ніхто не зобов*язує, але от у вас не такі ж думки?
    І ще зразу якась боязнь з*явилась - не вгодити, от відкриває форумлянка від мене коробочку, а там статуетка, а вона їх ненавидить,а потім треба звіт викладати і щось гарне про ту статуетку писати...я думаю, всі ми будемо старатись подарувати один одному святково - зимові емоції, кожна буде думу гадати, видивлятись щось гарне, тому буду рада будь-чому, хоч одні статуетки будуть))))і буду старатись для своєї форумлянки... ще раз, не ображайтесь)

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ще краще читати, вивчати уподобання форумлянки
    Наприклад усі знають що кухня моє все))))
    Але я цього року пас, постою подивлюся

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну а ви щось загальне напишіть:) бо раптом у вас алергія на шоколад,а вам його подарують:)? чи вам чай зелений,наприклад,не можна...
    я не люблю рожевий і кров"янку:)

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Isa

Isa Well-Known Member

зате уявіть свої емоції, як ви розгортаєте, а там кіло кров*янки лежить?)

Сонечка, я так і розумію, що то моя якась суб*єктивна думка, ще в силу того, що це мій перший обмін) напишу так, що буду рада всьому, чесно-чесно, хай форумлянка подарує часточку себе(не в буквальному сенсі:girl_crazy:), вгодити мені можна певно і пустою коробкою, просто дуже приємна сама увага:kisss:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  7. Hexe

Hexe Well-Known Member

ага,в рожевій коробці:)

ну хоч напишіть які кольори до вподоби:)чи який шоколад любите більше? ну зізнавааайтесь.....

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Коли приходить пора зимових свят-це завжди щось особливе для мене. Звичайно що не для мене одної. Коли говорю, згадую про зиму та свята, то мені одразу лунає " Щедрик, щедрик..." не знаю чому, але цю колядку я прооосто обожнюю. Для мене зимові свята це завжди трепет у душі, це радість у очах моїх рідних, коли даруєш їм подарунки, це та така тиха зима з лапатим снігом, коли лагідно світяться новорічні вогники, це друзі, зустрічі, веселощі, сміх, радість,....це дитинство!!!! І стіііільки теплих спогадів. Люблю коли чути з будинків що там колядують, особливо так як у селах. Ну що поробиш, мене це надихає.

Маю надію, що я вам трохи передала того настрою, до підготовки подаруночка :)

Люблю різдвяний настрій!!!

Буду дуже рада подарунку, який би не був. Мені головне, що у ньому буде частинка чиєїсь теплої душі.

До речі, я вже дещо теж підготувала.:d64:

Останнє редагування: 18 Листопад 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Напишу теж коротко. Люблю сюрпризи, люблю сама їх робити, особливо чоловікові і синочку. Люблю зиму, тепло, затишок. Взагалі вважаю, що такі обміни, це просто можливість комусь зробити приємність.
    ПС. Все ж я теж не відношусь до любителей статуеток-фігурок:)

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

в мене такі проблеми вирішує чоловік за хвилин 5-10
    і мені все-одно приємно

11. terezka

terezka котяка-вишивака

Мені головне аби подарунок був від щирого серця зібраний. А що там суто вже буде не так і важливо, насправді

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

У мене тільки листівка є :girl_in_dreams: Я чекаю ім'я моєї форумлянки, вже тоді буду налаштовуватись на її хвилю :girl_blush2:

13. flame

flame невгамовний експериментатор

А я буду зла і загадкова :girl_haha: Я вже в минулих обмінах про себе стільки всякого понаписувала, що на цей раз нічого писати не буду. Та й про мене і так все ясно:girl_blum:
    А як комусь треба конкретну інфу - шерстіть попередні обміни:girl_crazy::girl_yes2:

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ох, скину зараз дані:)
    Давно не брала участі в обмінах.
    Писати про себе не буду, буду рада будь якому подарунку.

Останнє редагування: 18 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А в мене пропозиція.
    В обов"язкові умови раз і назавжди внести обмеження по максимальній ціні купованої частини подарунку (ото загнула). Рукодільні дрібнички не враховуються, бо вони безцінні :).

16. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А для чого? В кожного з нас різні можливості і всі про це знають і всі на це підписуються, головне ж подарунок з душею.
    Навіть якщо обмежити суму, то хтось на 200-300грн скупить пів магазину 'Все по 3', а інший купить щось одне толкове. Не бачу в тому сенсу(

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Mammy

Mammy Well-Known Member

Раз і назавжди точно не вдасться) ціни ж ростуть ;)

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

можна суму в валюті:)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Samhayne

А я бачу. От щоб не було такого хизування статками, то і пропонується ввести обмеження. Бо одному на шоколадку з листівкою ледве вистачає, а другому і Хеннессі подарувати не проблема. Це всього лиш пропозиція.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А менi однаково, на яку суму для мене подарунок, що в ньому, аби вiд душi. Iншим заздрити не буду. I вище своєї голови стрибати також, бо то якось по-дитячому ))

Останнє редагування: 19 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  21. Samhayne

А я побачила дівчат, які відмовились від участі, просто сумніваючись чи "потягнуть" такі подарунки.