Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

ну, можете і мене викреслити зі списку - мені подарунок так і не дойшов, тому і звіту не буде

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

:girl_impossible:ого! @algo @terezka зверніть увагу, будь ласка!

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@Іспанка Наталочко, та ми в курсі(( робимо що можемо... Подарунок відправлено, але десь пошта його загубила... Не можемо кінці знайти в цій ситуації((

• Подобається Подобається x 2
  5. Isa

Isa Well-Known Member

Мені шкода,бо відчуваю фотозвіту мого подарунку не отримаємо...гортала я минулий обмін,то моя форумлянка і тоді не виклала звіт
    Мій чоловік передав особисто ій,до того ж це було в перших числах грудня ще!
    Дивно,що як отримувати подарунок то "за",а трошки піднапрягтись, щоб пофоткати і написати,то вже тяжко!!!

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. terezka

terezka котяка-вишивака

Я сама ще не виклала подарунку, бо ніяк не доберусь до компа. Але викладу, як тільки буде можливість.
    Буває різне, насправді

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. roksolanka

а може звіт мого подаруночка викладе відправник, бо все ж таки людина старалась і не її вина, що він не дійшов:girl_feminist:

• Подобається Подобається x 1
  8. Isa

Isa Well-Known Member

я на це сподіваюсь, просто чого написала так, бо побачила, що така ж ситуація була і у минулому обміні, звіт так і не був викладений, співпадіння? ...ну не знаю, будемо бачити...

• Креативно Креативно x 1
  9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Йой, я цього обміну як ніколи, в списку штрафників. Це мені не властиво. Але я з дітьми так отравилась, що відходила довше ніж хворіла. А потім ще мала мала проблеми з шийкою. З рук не злазила. Але я вже сфоткала і йду в сусідню тему хвалитись.

• Подобається Подобається x 2
  10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я, певно, останньою фотозвіт викладу. Вибачай, Миколайку. В мене просто фото на компі в батьків, а я через хаороби свої та дитини, можу зайти хіба через телефон. Але до Святвечора обов"язково викладу. Обіцяю.:girl_sad:

11. elektronika

elektronika Well-Known Member

12. roksolanka

УРА!!!!!!!!! мій миколайко мене знайшов!!!!!!
    отже, подарунок забрала 6 січня практично в останній момент, бо вже виходила з будинку коли принесли повідомлення. все решта в галерейці

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  13. algo

Ура! Отже урочисто оголошуємо що всі подарунки отримали)
    Дякую всім за участь)

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а всі урочисто виклали в галерейці?

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

16. algo

ну то вже не від нас залежить) то на совісті кожного)

17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

18. algo

Може десь навесну) ближче до дня матері)

19. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

або до Великодня

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Або до 8 Березня :blush:

21. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

19 лютого. Щось в мене немає настрою до наступної забавки, бо як глянути в галерейку, то виходить, що вредна і корислива Патті нікому нічого не подарувала 2 місяці тому (або подарувала таку фігню, що соромно й показати), тіки-но файний подарунок отримала і похвалилась. Хоча мій подарунок прийшов.. і навіть ніби сподобався.. Буває різне, насправді, але.. більше, ніж 2 місяці..? То все дурниця, звісно, але "осадок остался".

• Погоджуюся Погоджуюся x 4