Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. terezka

terezka котяка-вишивака

Цього року пан рендом так нарендомив, що всіх втішив:)))

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Вхідні дзвінки заблоковано:girl_impossible:

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Може вона десь за кордоном, тому і не забрала ще подарунку?

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

І я вже отримала подарунок, рада як слонь) Дякую тобі форумяночко))) І від синульки мого окреме дякую :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 1
  6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

якби не @Vittoriya то довго б я чекала свого подарунка) Заглянула я в скриньку, а там мене чекало повідомлення! Ура, я відразу ж побігла на пошту, боки від пошти до машини йшла то подарунок вже був розпакованим. І якби я випадково на коробці не побачила від кого він - так би і не знала, бо більше ніде про це не написано))
    Дякую тобі моя люба форумляночко, за такий гарний і стильний новорічний дарунок, зимові і святкові емоції і смаколики) Хоч і не в сніжний, а дощовий день, а капучіно з мармеладкою - омномном))
    А серветку ви вишивали? Якщо так - вона неймовірна.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я свій подарунок отримала ще у вівторок (вибач, форумляночко, в мене не було інтернету, щоб розказати швидше) з подвійним задоволенням забирала. Перше, що побачила величезну червону коробку, а друге, що посилка з мого рідного міста! Це мега приємно! Дуже дякуємо за подаруночки, деталі в галерейці

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я пацяка, трохи за запізненням подаруночок відправила, в поспіхах. Сподіваюсь що швидко потішить форумляночку.

9. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я а я ще зранку забрала весь день каталась по місту і лише зараз розпакувала все таке яскраве ароматне)) дякую дякую))) так чекала того подаруночка і мої очікування не підвели))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  11. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дорогий мій Миколайко,я тільки вчора вночі повернулася з "літл тріп" :),в яку ми поіхали досить несподівано.Нині побігла до скриньки і бачу є повідомлення про посилочку,але поки зібралася,то попала на обід :sad:.Просила видати мені посилочку,але "добра" тьотя сказала,що в неі тоже свято І "хто не встиг-той запізнився", тому приходьте вже в понеділок:sad:(((. Я засмутилася,але потім подумала, що насправді, то може й на краще, довше відчуватиму атмосферу цього чудового свята.Тому, дорога моя форумляночко, не думай що я така хрюшка, що навіть не хочу забрати пакуночка свого з пошти, просто так склалися обставини. Насправді я дуже і дуже чекаю, щоб вже його якнайшвидше розгорнути:)І дякую тобі наперед, я точно знаю, що він чудовий :-*. П.С. чекай мене в галерейці :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Як і обіцяла кураторам, коли просила дозволу на пізнішу відправку, доставила сьогодні подарунок. Фотозвіт теж відправила, але форумляночка встигла раніше виставити в галереї:girl_blush2:.

• мімімі мімімі x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну форумляночка теж тебе чекала терпляче, незважаючи на всі інтриги)))

таку історію треба видрукувати і заламінувати)
    я не здогадувалася хто мій дарувальник, чекала/уявляла як хороша чемна дівчинка)))
    тут почали смски приходити, що Миколай зайде в гості... номер не відомий, хм... в смсці ініціали С.М.
    сіла моніторити список учасників на С... може то імя? Світлана? Софія? уууу (то Святий Миколай, якщо раптом ще хтось такий розсіяний як я)
    чекаю вечора, місця не знаходжу, пішли з синочоком купили солодощі до кави/чаю, бо ті що були ще зранку з'їлись:girl_blush2:
    думаю, не відсилала форумлянка поштою і не присилала помічника, значить сусідка... потім повідомлення, що Миколайко їде, буде за 40 хв, значить не сусідка... те, що це хтось близький, мені в голову не приходило, бо мені випало дарувати форумляночці, яку знаю і люблю, в подвійне співпадіння я не вірила)))
    час приходу Миколайка якраз співпав з часом приходу чоловіка з роботи
    заходить такий, каже: "зустрічай Миколая") я собі подумала, що певно зустрів форумлянку і вона йому передала подарунок, і це все акторська гра перед врученням мені)) я підтримую хвилю, кажу, що йду переодягнутись.. переодягаюсь з думкою, що напишу на ДП, як переодягалась в святкове щоб отримати посилочку від чоловіка, і зразу розкусила його блеф... заглядає чоловік і знов з загадковою посмішкою: "ну? ти готова?" в мене в голові мелькає мисль, що таки це не просто посилка, яку чоловіку передали, моя дарувальниця тут))
    виходжу така, ніби наречена, яку видають заміж наосліп і як запиииищу)) (що за мама, налякала власну дитину:girl_flag_of_truce:)
    і обніматися:girl_flirt:. зе енд
    п.с. чоловік про все знав ще три дні перед тим, ага

• Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
  14. terezka

terezka котяка-вишивака

ото історія ціла:))) С.М. молодець:haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а мій миколайко мовчить, певно я цього року була нечемна :girl_in_dreams:

16. Isa

Isa Well-Known Member

Мою золота форумлянка, кому я була Миколайком, чекаю звіт, аж не можу!!!!

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я прошу вибачення в своэї дарувальниці. Все зникло з карти пам'яті фотоапарату, занесла її сьогодні кулібіну - обіцяв все відновити до завтра.
    Я виправлюсь!

Отправлено с моего PAP4505DUO через Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  18. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а є якісь обмеження по часу доки потрібно виставити фоти подарунків?

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Бавлюсь у цю гру вже 3 рік, але цього року мене моя дарувальниця @Зорянка зарядила таким мега позитивом що ну просто:girl_tender:
    Почну з початку, не впевнена чи була цього року аж така чемна, але подарунок отримала у списку самих перших. Дзвінок недільного ранку мене дуууууууууже здивував, оскільки по-перше усе подарунки отримувала поштою, по-друге не думала що так швидко.:girl_blush2:
    Мій Миколайко конспіратор ще той, вичитав мої усі думки на форумі і догодив на усі 300%. Як я червоніла коли побачила оту фляшечку:girl_blush2:, було відчуття що сама напросилась.
    Коли побачила Зоряну довго немогла упізнати і було реально дуже приємно що з цією людиною я вже знайома.
    Шкода що не покавували
    Фото робила усі на телефон чоловіка, а тепер не можу скинути(тому прошу трішки зачекати)
    Подарунок зацінили усі)Дяяяяяяяяяяяяяякую!:kisss:

• Подобається Подобається x 8
  20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Чомусь так мало фотозвітів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  21. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Провела я аналіз кількості учасників і фотозвітів (є в мене манія до таких аналізів :))) ), то з 64 учасників не виклало звіти 9 форумлянок. Не так вже й багато, як на мене :)
    @amaretto відписалась, що подарунок отримала і щаслива, тому можна рахувати, що штрафників тільки 8 :blush:

• Інформативно Інформативно x 2