Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я свій подарунок ще у вівторок вручила, а моя форумляночка не хвалиться :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. magic

magic Well-Known Member

Ааааа, тільки що отримала дзвінок від помічника Миколая - подаруночок мій зовсім скоро буде в мене!!! :dance3:
    Як же дочекатися???!!!:yahoo::yahoo:

4. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в мене поки нема подаруночка, чекаю - чекаю і старанно щодня заглядаю в поштову скриньку, щоб не прогавити! Миколайко, я тебе з нетерпінням чекаю ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Ха! А я вже теж отримала!
    Але нема ніку, тільки прізвище...
    Миколайку признавайся хто ти?

• мімімі мімімі x 1
  6. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А до мене ніяк не доіде та що ж це таке? Я була не слухняною?((

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дівчата, ще ж нема навіть 19ого, спокійно, у всіх буде Миколай, я в цьому впевнена!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мій подарунок уже на пошті, але ми з малюком нині не змогли забрати, постараємось завтра піти на пошту.

9. magic

magic Well-Known Member

Я таки дочекалася!!! Подарунок просто мега святковий, теплий!!! та смачний!!:girl_dance: Окреме дякую від мого малого - він тепер має нового друга:) Дякую, тобі мій щедрий Миколайко і окреме дякую твоєму помічнику за доставку! Стільки позитивних емоцій від подарунків, яких вистачить надовго))) Дуууже хочеться вже похвалитися в галерейці!

• Подобається Подобається x 5
  10. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А мені щойно подзвонили хлопаки, що завтра зранку будуть в Гетеборзі. Так шо чекаю))

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. elektronika

elektronika Well-Known Member

І до мене прийшов Миколай! Дякую тобі, дарувальнице! Все красиве святкове, зроблене з душею і від душі!

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

І я нарешті дочекалась... І то так тре на самого Миколая))) подаруночок вже на пошті завтра з самого раненька піду на пошту

• Зе бест! Зе бест! x 2
  13. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

:d25:вирішили мої діти Миколая караулити:girl_haha:.
    А я от дивлюсь на годинник - думаю може то починати розпаковували НАРЕШТІ свій подаруночок))))Вже ж 19 грудня, руці так чешуться....Але тоді я від ох і ах і ням точно до ранку не спатиму. Ще тримаю себе в руках. :girl_in_dreams:

• мімімі мімімі x 1
  14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Те саме ))).
    Малявки всі нарешті заснули, я швиденько їхні подарунки розклала й погнала дивитися свої )), в мене їх аж два - від куми й від анонімного Миколая, я чемно чекала таки цієї ночі. Дякую @buhgaltersha за гарно оформлений пакуночок, я дуже люблю такі нюансики-дрібнички :). Й за доставку кур"єром під двері - бо з трьма малими на пошту - то ще б те задоволеня було )). Дякую за подарунки й настрій новорічний!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. ntv

ntv Well-Known Member

Всіх вітаю з святом !!!! Здоров'я і миру!!! Чекаю на галерейку!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Моя форумляночка так і не забрала подаруночок з пошти((( Та й на ДП ще як в неділю заходила...може то подзвонити до неї...

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Перед Миколаєм всі замотались, з тими покупками, підготовками. Не засмучуйтесь, може фізично не встигла :)
    Наберіть і спитайте, то ж не заборонено якщо ви представитесь помічником Миколая ;)

18. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Я відкрила подарунок!!!! Оскільки відкривали всім сімейством, все розмітали, хапали, я як могла бігом робила фото,якість може не ідельна , але принаймі фото всіх супер-мега -кльових подаруночків Є!
    Дякую тобі мій Миколайко! Моє очікування було того варте. Я була дууууже чемна.
    Завтра обіцяли галерейку, чекаю з нетерпінням щоб похвалитись)))

• Подобається Подобається x 3
  19. Vittoriya

Вже зовсім скоро і я отримаю подарунок, сидимо в машині чекаємо автобус.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. terezka

terezka котяка-вишивака

Ооо. Я тут тішусь. Епопея "отримай подарунок" скоро завершиться

Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk

21. Vittoriya

Всьо, отримала, чекали автобус Івано Франківськ-Гданськ, приїжджає Умань Гданськ, ми собі сидимо, не виходимо, але якось так непевно, кажу чоловіку, ану задзвони водіям, мало шо. І виявилось, що то вони..
    А про подарунок пізніше, я досі не вірю, що то мені так повезло з дарувальницею. Цьомаю тебе, моя люба!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1