Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. terezka

terezka котяка-вишивака

цей обмін дуже і дуже особливий, він такий святковий, новорічний і наче втрапляєш у дитинство. завжди з позитивом:)

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Завтра і до моєї форумянки має прибути подарунок, так хвилююсь чи сподобається.
    І вже чекаю на свого Миколайка)) цікаво хто ж то б міг бути)

• Подобається Подобається x 3
  4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ааа!!! мені прийшла смс з нової пошти - буде сьогодні кур"єр! Я вся у передчутті...

5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я цього року чемна не була, тому якщо Миколай прийде після 19 грудня, я не буду обурюватись і якщо принесе різку - теж :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

ОООООООООООООООООООО, прийшла мені СМС від Нової пошти :dance3::dance3::dance3:
    Я чекаю ще дві посилки, та по моїх розрахунках це явно не вони :blush:
    Отже, не така я вже й нечемна була :girl_smile:
    Мій Миколайчик, Ви зробили мій день :kisss:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Аааааа приходив до мене Миколай))) вірніше помічник;) Ну видно цього року я була дуже чемна...нікого не обділив подарунками))Дуже дякую Миколайові за такий красивий подарунок, вже не терпиться показати в галерейці)))

• Подобається Подобається x 6
  8. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Ні в кого нема проблем з укрпоштою? Від суботи посидка ще не зареєстрована, дзвонила на укрпошту вони кажуть що не зареєстрована бо в них багато посилок і та посилка, що до мене іхала могла десь завалятись. Того прошу свого Миколайчика пошукати щоб посилка не загубилась. Я ж чемна майже весь рік була))

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

А в мене вже є подарунок!!! Такий неймовірний/ необхідний/ ароматний/святковий... дякую ще раз!!!

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 7
  10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я трохи була чемна))) прийшов і до мене чудовий подарунок))) дуже дякую від себе, від діток)) (коробочка з цукерок фотографувалася вже пуста) а також за гарні слова)

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  12. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

АААА, і я отримала свій подарунок. Цілий день з ним проїздила по місту, нарешті добралась додому і розпакувала. Наш Миколайчик подбав про сюрпризики для кожного члена нашої сімейки (про всіх нас 5-х), я зворушена:kisss::kisss::kisss: Я дуже дуже дякую. Все таке чудове чудове.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  13. terezka

terezka котяка-вишивака

І яяя, і я отримала подаруночок! Ураааа!
    Така краса і смакота! І ще дещо:))) Вау!

14. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Іду я сьогодні на пошту, бо прийшла посилка з Китаю)) видають...а там...МИКОЛАЙКО)) Ехххх, скільки радостііііі) Яке то все класнюще...Дякую тобі дуже)

• мімімі мімімі x 1
  15. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я отримаю завтра подарунок від Миколайка ... і я навіть знаю хто це :girl_blum:
    Ну і мого Миколайчика вже б мали отримати) Признавайтесь))
    Може галерейку вже відкриємо, більшість вже отримали подарунки...
    Здається в попередні роки галерейку завжди відкривали швидше ніж 18-19грудня
    --- дописи об"єднано, 15 Грудень 2015 ---
    О, глянула! Минулого року відкрили 15 грудня! Так що куратори, ждьомс))

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

І я вже чекаю галерейку, хочеться вже подивитися
    --- дописи об"єднано, 15 Грудень 2015 ---
    @terezka

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я сьогодні отримала свій подаруночок!!!!! Все таке класнюче і настільки корисне і пригодиться. Форумляночка просто читала мої думки!!!! Бо все те що подароване все мені потрібне. Як могла найшвидше сфотографувати, бо моя Меланія зразу ж хотіла все забрати собі :girl_crazy:відкриється галерейка, буде детальний опис!!!!!! Дуже-дуже-дуже дякую. :kisss:Цього року Миколайковий обмін особливий для мене!!!!

Дякую!!!!!:kisss:

• Подобається Подобається x 4
  18. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Ура нарешті і моя посилочка вже зареєстрована, миколайчик скоро до мене прийде

19. нталька

нталька Well-Known Member

І до мене завітав сьогодні помічник Миколая. Я така спочатку була рішуча, що відкрию подаруночок вже аж на свято. Але подаруночок був у пакетику, і там зверху була листівочка. Ну так і бути, я вирішила глянути лишень від кого... А далі, коли мій малий запитався, коли ми відкриватимемо подарунок, то він й оком не встиг моргнути, як я вже все виймала. Ех, отака я нестримна виявилась. :girl_haha: Дякую тобі, чарівна форумляночко, за подароване свято!!! :girl_claping:

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А я вже з подаруночком :girl_claping:Все дуже-дуже гарне, не могла надивитись, нанюхатись, насмакуватись :girl_blush2:
    Один елемент подарунка - це те, що я вже більше місяця шукала, та все ніяк не могла знайти. Я в надзвичайному здивуванні, ніби справжній Миколай приніс, який знає мої потаємні мріії і бажання :kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 2
  21. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я сьогодні отримала ще один подаруночок)) Приємно здивована!!)) Дуже велике дякую форумляночко (якраз збиралась попробувати саме ТАКУ:girl_blush2:)!!)