Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

і до мене і до мене і до мене прийшов помічник Миколая, :girl_dance::connie_pull-pigtail:girl_dance:яка чудова дівчина:girl_blush2:, навіть її олені добрались до моєї непроїзної Басівки. Жаль що не зайшли випити чаю, я надіюсь ми обовязково ще почаюєм.Я навіть не могла пояснити як доїхати, так хвилювалась. Дуже дяяяяякую за подаруночок. Васько відкривав зі мною і питав, а звітки знали що цього мені треба, і тобі:girl_crazy:.
    Свій подаруночок сьогодні відправила, звіт вечері вишлю.

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Подарунок відправила-подарунок отримала! :)
    Завітав і до мене помічник Миколайка, все таке пахнюче і смачненьке..ммм..Чекаю галерейку.
    Форумляночка, чекай, вже скоро.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 9
  4. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

УРА!!! Я це зробила, встигла і вже мої олені в дорозі :girl_witch::girl_dance:
    Зараз скидаю кураторам фото звіт.
    п.с. І тако, знала, що щось наплутаю:girl_blush2:, я аж тільки що дочиталась, що мало бути "ароматно-святкове", а все мені в голові крутилось "ароматне" і "новоріно-святкове", так і зробила. Але думаю моя форумляночка вибачить "вагітний скляроз":girl_blush2::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  5. нталька

нталька Well-Known Member

Посилочку відправила! Звіт теж! :)

6. elektronika

elektronika Well-Known Member

В мене щось схоже...Максимально намагалась дотриматись умов, але в результаті зібрала подаруночок, який хотіла би собі=))) А ще тепер хвилююсь,що не спакувала як слід, поспішала якомога швидше надіслати... Але всі дівчата люблять схожі речі?

• Подобається Подобається x 3
  7. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Я так само зробила

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Valensia

Valensia Well-Known Member

А я отримала подаруночок!!! Вчора прийшла смс-ка, щоб очікувати в понеділок-вівторок, а посилочка прийшла вже сьогодні. Обслуговування на Укрпошті жахливе, але воно було того варте! ДЯКУЮ, дорога форумляночко, мені все сподобалось, чесно-чесно. Ледве встигла сфотографувати ) А моя Юляся аж нове словосполучення вимовила " дя тьо", що в перекладі означає "дати то" )))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Diana

Diana мрійниця

Пакуночок передала особисто та одразу ж познайомилася із чарівною форумлянкою. звіт вишлю десь під ніч бо треба шукати шнур від фотоапарату

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я ранком як встала - так впала. дихати не можу,горло болить. жизнь боль. добре,що вчора встигла все напакувати і листівку зробити.муж нині на пошті всьо оформив. тож моя люба форумлянко,жди прізенту, олені подарунок вже повезли:)

• Подобається Подобається x 3
  11. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Подаруночок вже майже готовий...) з понеділка моя чемна форумляночко чекай=) Дуже старалась-надіюсь сподобається)♥♥

• Подобається Подобається x 1
  12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хочу дати знати своїй дарувальниці, що моя свекруха завтра ввечір вже їде до нас. Я їй нічого не кажу, щоб якби не втручатись :) , але якщо треба наприклад сказати їй , щоб вона пішла пошту, чи ще щось, то дай мені будь ласка знати, через куратррів звичайно :)

13. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Я , чемненько , вчора відправила подарунок )Тож ,люба форумляночко , чекай -думаю, в середу вже буде )))Вибирали все разом з донечкою -тому подарунок ,такий трохи веселий )))
    Для моєї дарувальниці -якщо надумаєтесь передати мені особисто в руки -то я на роботі весь тиждень (р-он Мотозаводу ), а якщо -поштою -то тоді я заберу , аж з наступного тиждня

14. ntv

ntv Well-Known Member

Все зібрала, трохи припізнилась, але завтра вранці відправлю і посилочку і звіт

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

еее, а я вчора в телефонному режимі брала участь в опитуванні, яке проводив центр допомоги св. Миколая (чи якось інакше, від несподіванки не зам"ятала толком)

• Смішно Смішно x 1
  16. elektronika

elektronika Well-Known Member

Якщо по місту: то посилка йде 2 дні. Перевірено мною=)

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ура-ура-ура!! Ми з малим зустрілися з чарівною і приємною помічничкою Миколайка :girl_tender:, дуже гарно забавилися і провели час :connie_pull-pigtail, помилувалися виступом її маленької донечки :good:, та ще й отримали "підозріло важкий пакуночок":scratch_one-s_head:. Звичайно, вдома прямо з порогу взялися його розпаковувати, а там ТАКЕ!!! . Мене просто емоції розпирали від всієї цієї краси, таке враження, що моя дорога дарувальниця не просто знала нас з малим особисто, але й читала наші думки! :girl_crazy: Тому ми в приємному шокови.:girl_yes2: І чоловік теж під враженням, в його голові в принципі не вкладається те, що незнайомі одна з одною дорослі жінки так регулярно і натхненно одна одну обдаровують від щирого серця :pardon: .Дякую тобі, Миколайко, за таке чудове свято для нас, :ThankYou:не можу дочекатися галерейки, щоби всім показати ту красу :girl_tender:

Останнє редагування: 14 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. ntv

ntv Well-Known Member

Та нє, не по місту, в тому річ.

19. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Моя інтуіція як завжди на висоті)) Прибираю на кухні і чую смс прийшла, думаю Київстар вже приходив - значить смс від Миколайка!!! І о чудо....я вгадала))Чекаю-чекаю завтра в гості))!!:girl_in_love:

20. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А в мене якась трагедія в сб отримала номер посилочки а він ще досі в системі не зареєстрований

21. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А в мене!!! А вмене був помічник Миколая, напевно завідувач ельфів)))
    По биріку сфоткала) і - мандаринів вже нема)