Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

дякую, Ви мене потішили, Як не куплю нової, відправлю від Соломії:girl_crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Щойно розгорнула свій подарунок! Ааааа! Мене просто переповнюють емоції:) Подарунок чудовий і неймовірний! Хочеться вже усім показати, а ще так довго мовчати)))
    Дякую-дякую-дякую своєму Миколайкові!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Diana

Diana мрійниця

я також завтра оленем прикинусь :girl_witch:

• Подобається Подобається x 2
  5. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Аж тепер дійшли руки скинути фотозвіт кураторам:girl_blush2:

Я подарунок відправила, свій отримала, як же то галерейки дочекатись:)))
    Дуже дякую кураторам за організацію забавки:kisss:

• Подобається Подобається x 3
  6. elektronika

elektronika Well-Known Member

Розглядаю галерейки попередніх обмінів. Все таке святкове, красиве... І тепер хвилююсь що мій подарунок може не сподобатися моїй форумлянці... Що він недостатньо вишуканий...
    Ааааааааа!!!!!!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ну, це в першу чергу емоції і відчуття свята, а не змагання, хто вишуканіше. НМСД.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А я все ще доробляю свій подаруночок і дуже переживаю, чи встигну завтра відправити:girl_blush2:

9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

але хвилювання є...я от щойно закінчила: все попідписувала, попакувала і позав'язувала бантики) і теж стало якось так...трепетно-хвилююче, чи що..що от-от цей момент, коли моя форумлянка вже буде це все розв'язувати і читати...

10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ой-ой, і я сумніваюсь, бо навалилося безліч справ
    але якщо що - Олені виручать з понеділка і принесуть подаруночок красуні додому

11. svoybox

svoybox Well-Known Member

Куратори і форумляночки, прошу вибачення, в нашому богом_забутому селі пропав інтернет, але пакуночок вже спакований і сьогодні буде відправлений, тільки фотозвіт не зможу скинути

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Shamna

Shamna Мамуся

А я вчора отримала великий заряд позитивних емоцій та святкового настрою від зустрічі з моєю дарувальницею і її ельфом-помічником.
    Подарунок просто чудовий і я з нетерпінням чекаю неділі:connie_pull-pigtail

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Спішу-спішу дати відповідь своїй форумляночці-помічничку, бо з моїм маленьким Жучком можна все на світі забути:girl_haha:
    Ми будемо вдома сьогодні після 19-ї, а завтра, мабуть, після 18-ї. Напланували ці вихідні усього-усього :girl_impossible:і Миколайків зустрічати:girl_smile: У будні простіше, бо я частіше вдома або поблизу дому:girl_smile:

• мімімі мімімі x 1
  14. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Поки я тут писала, помічник форумлянки завітав до нас з пакуночком:girl_claping: Ми вже все порозгортали, порозглядали, Сашко вже хотів цукерками пригостити песика :girl_haha: а ще ж фотозвіт має бути:girl_smile: Дуже-дуже дякую за подаруночки і за гарний настрій на весь день :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Посилочку відправила
    Але пожертвувала внутрішнім гарним пакуванням заради того щоб доїхало,а не пошкодилося в дорозі
    Теперпереживаю щоб добралося в цілості

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Ура і в мене смс від миколайчика))) і до мене вже подаруночки їдуть)) я тут по ліжку скачу від радості))

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мій подарунок сьогодні відправився до форумляночки:girl_dance:

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

А я захворіла і не змогла відправити. Але форумляночко не хвилюйся отримаєш вчасно!
    Якщо не поштою, то особисто.

19. Ari

Ari Well-Known Member

Теж відправила поштою, хотіла особисто, та не виходить.
    І я також маю мега позитив, бо отримала супер подаруночок, такий дівчачий і весь мій-мій. Але маю печальку, бо незнаю ніку своєї дарувальниці, а так кортить подякувати особисто.
    Признавайся Миколайчику!!!!!

Останнє редагування: 12 Грудень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дорогі куратори! Дуже прошу вибачення, що не відправлю посилочку сьогодні, в мене все є, але ще треба гарно спакувати, а моя мала помічниця всюди мусить влізти. В понеділок пакуночок обов"язково поїде до своєї отримувачки.

21. Virginia

Virginia Well-Known Member

Звіт на електронку відправила, тепер гайда на пошту! Ждіть презент, дорога форумлянко :girl_wink: