Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Hexe

Hexe Well-Known Member

а мій доїзджаючий елемент завис в дорозі і певно не встигне вчасно, мушу щось на заміну швидко організувать.:girl_cray:аа спасітє-памагітє, тільки б встигнути.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Олені, такі олені.... :girl_mad::girl_mad:
    Підвели мене вони трохи, буде подарунок в мої форумлянки пізніше чим я думала, але буде :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  4. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

І я пішла питатись, чи можна вже запакований принести, то сказали, що ні(. Тому я передумала і передам подаруночок помічником:)

5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

З понеділка як посипляться подарунки, приємні емоції і враження :girl_dance:

• Подобається Подобається x 4
  6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А фотозвіт від дарувальника цьогоріч не потрібно на пошту відправляти? Я шось в першому пості не знайшла))

І дуже прошу мого Миколайка дати знати, коли вже варто моніторити пошту. Бо у нас повідомлення можуть й не принести...((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

потрібно :girl_smile:

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

я застудилась. сподіваюсь в понеділок зможу відправити подарунок.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Я ще чекаю одну складову подаруночка,сподіваюсь що сьогодні-завтра прийде і я зможу в термін відправити

10. Shamna

Shamna Мамуся

Я повернулася з пошти, подарунок відправила. Форумляночко моя, з понеділка чекай звістки з пошти.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

малюк захворів :girl_cray:. Рукодільної частини рівно половина - і ні туди, і ні сюди.... Прости мене, форумляночко, але даруночок затримується...

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Оу, дякую:) Прошляпила!
    --- дописи об"єднано, 11 Грудень 2015 ---
    Миколайко мій такий швидкий! Каже що подарунок на пошті:connie_pull-pigtail:girl_dance:
    Зараз спробую малюка всадити у візок і збігати на пошту:)

• мімімі мімімі x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ох, дівчата, я відправила
    але хвилюватися і переживати не стала менше
    а раптом не доїде? а раптом щось там знищиться/зламається? а раптом буде десь гаряче і солодке потопиться?
    то треба переключитися на шось інше, враховуюи що від мене тепер нічого не залежить:girl_cray::girl_blush2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я щойно з пошти - подарунок відправила, тому думаю у понеділок вже буде у одержувачки

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні зранку,збираючись на роботу, невиспана і з настроєм "не дуже", побачила своєму телефоні СМС від Миколайка! Настрій одразу на 100% піднявся і я прямо полетіла на роботу!!!! Дякую, тобі мій Миколайчик за приємні емоції:girl_in_love:!!!!

• Подобається Подобається x 6
  16. Hexe

Hexe Well-Known Member

Дівчата, нині була на Південному у виставковому залі-там ярмарок зараз проходить. там мавп гарних- до кольору,до вибору. тому хто ще не знайшов - можете там пошукати. там і червоне,і новорічне - очі розбігаються,гроші теж:)гггггг
    я нині вже знайшла заміну недоїхавшому - тому,якщо пампулі вчасно повкладаються,нині всьо запакую і завтра зраненька на пошту:)

• Подобається Подобається x 7
  17. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Звіт відправила,ще завтра дещо докуплю і відправлю
    Так що чекай з понеділка моя формляночко вісточку :girl_yes2:

18. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

АААААА моя Соломуха помалювала відкритку:girl_cray:поки я фоткала звіт, ше тішилась що мала так тихо сидить, а вона, ааааа:girl_impossible:. І що я маю робити, завтра ранком мала вислати, нову не встигну купити, висилати з афтографами Соломухи?:girl_blush2:не висилати?:girl_cray:

• Смішно Смішно x 1
  19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

))) в мене вже не перший раз власне діти малюють листівочку. Думаю, автограф це не дуже страшно))

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

тільки моїй художниці 1.9,і накалякала вона всю відкритку:girl_crazy:

21. elektronika

elektronika Well-Known Member

Я думаю, мами зрозуміють і оцінять доцін вклад та творчий підхід=)))
    якщо це раптом я:girl_dance:, мені з афтографом буде в сам раз=))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3