Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Нарешті і моя форумляночка відкрила свій профіль, йду трохи в розвідку

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

у мене практино все готове, залишилось доробити основний подаруночок, а з моїми гавриками то якийсь караул:girl_crazy:
    ну і гарне мавписько мені так ще і не зустрілось:girl_haha:
    Буду подаруночок відправляти в останній день. Потримаю святкову інтригу :girl_dance::girl_in_love:

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Тут всі такі швидкі, я планую вже ближче до свята відправити подарунок)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Mammy

Mammy Well-Known Member

В мене вчора був вечір пошуку подарунків. Думала, що все купила, а сьогодні виявилося, що забула про ароматне :) отже, ще чуть-чуть...

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

6. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

урааа!!!! Наша сьогоднішня прогулянка пройшла з користю, я знайшла мавпулю:dance4:

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

а в мене зараз був такий собі міні шопінг до Миколая :)
    Форумлянка моя наче була чемна,:girl_tender: подарунок поїде з оленями вже того тижня)))
    майже все знайшла, відкритка робиться.
    Мавпи дійсно страшнуваті продаються, але дівчата то ж мавпа, вона не має бути красуня :crazy::crazy::)))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  8. Valensia

Valensia Well-Known Member

Як не дивно, мавпа-це перше що в мене вже є для подаруночку)))

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене вже є все, але відправляти буду пізніше, по-перше, щоб подарунок дійшов ближче до Миколая, а по-друге, замовила одну мавпочку гарну, але не впевнена, що дійде вчасно. Тому чекаю, але купила для підстраховки іншу. Подивимось, яка поїде до форумлянки:girl_wink:

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

бачу в цьому обміні так "загрузили" теплим, червони і мавп'ячим, що ніхто і не питається в форумлянок про їх смаки... )))

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  11. Kshusia

Підтвердилась моя підозра:girl_cool:
    Який світ круглий))):girl_impossible:
    Форумляночко моя, думаю ти також будеш в шоці, що то я (хоча ми з тобою навіть не знайомі:girl_blush2:)

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Потрохи наближаюсь до відправлення посилочки, ще пару елементів, і буде свято :)

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ото поспішиш - людей насмішиш. Сьогодні зранку знайшла таку мегапідказку щодо подаруночку для своєї форумлянки!! А пізно - він вже поїхав :girl_bye2: Бачу, що олені швиденько везуть, але тепер переживаю, чи дійде цілий і неушкоджений і картаю себе, що не вигадала якогось способу особистої передачі без дочасного розсекречення.. Але вже нічого не зміниш, тому.. Словом, дорога моя форумляночко, сподіваюся, тобі подаруночок сподобається і знадобиться. :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Kshusia

А до мене сьогодні прийшло натхнення, зробила відкриточку hand made, щаслива як слон)) ще б тільки вона форумлянці сподобалась)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  15. Hexe

Hexe Well-Known Member

почитала останні коменти і мене щойно ну просто нереально натхнуло на листівку хендмейд, та ще й не складну, а таку ,котру теоретично мала б встигнути зробити, враховуючи норовливі характери і потребі в увазі моїх пампулів з мужом взятих:)

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я таку хендмейдну листівку побачила вчора. така смішна і гарненька, що я мушу її зробити. надіюсь форумлянка мене пойме)))

• Подобається Подобається x 1
  17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А мені, а мені...сьогодні прийшла смска від помічника Миколая!:girl_in_love:
    Я спочатку подумала, що то спам такий передсвятковий, бо смс прийшло з інтернету, але потім, коли дочитала, то зрозуміла що то особисто мені повідомлення! Дякую за інтригу і таку милу приємність, в розпал робочого дня - це смс було для мене чарівною батарейкою:girl_smile:, працювалося після повідомлення значно продуктивніше:girl_claping:.
    Я так зрозуміла, що подаруночк треба мені чекати скоро і з врученням через помічника, хочу тільки попередити, що в середу я буду пізно вдома, тому врахуй це, мій любий "Миколайко". А так, переважно після 18.00 я вдома, або десь поблизу:girl_yes:.

Ну а мій подаруночек повністю продуманий і придуманий, лишилось докупити 1 частинку і можна відправляти!

• Подобається Подобається x 8
  18. Mammy

Mammy Well-Known Member

А я придумала!!! Останній елемент)))але купуватиму його перед самою відправкою) чекаю лише дату, котра буде ближчою до свята ;)

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

19. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

І в мене майже все готово, є мавпочка, і червоне і тепле, ще потрібно листівку і щось ароматно-святкове. Постараюсь в середу відправити. Жаль що не можу подарувати особисто:girl_sad:.
    І маю попередження для моєї форумлянки дарувальниці, я не живу по тій адресі, ми за містом. Можу хіба зустрітись і випити чаю, але мене з середи і до неділі не буде. Хіба з понеділка

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Миколайко чи то Миколаївна, а може не пиши купу СМС через Ельфа- посередника, а шуруй до мене і передай особисто)) Я чемна, я прийму і я файний Гльог вмію забацати))

• Подобається Подобається x 3
  21. Багіра

Багіра Well-Known Member

солодке вже є, фух, я щось на ньому зависла, тепле якраз приїхало, але не знаю чи підійде, чи сподобається, надіюся що хоча б знадобиться
    мавпочка є ще раніше, і то я так придумала, що здійснить вона своє призначення і не буде припадати пилюкою чи місця займати:girl_blum:
    новорічне і червоне є... ароматно-святкове, ще дещо до композиціі, і листівка будуть завтра))

так як всі бігають, обирають і відправляють, то я в ретроспективі розкажу, бо все пропустила, з нашими невилазними болячками я вже і почала переживати як буду обирати подарунки на обмін
    але коли отримала імя, то була направду приємно здивована, і втішена, зразу в голові блиснуло пару ідей щодо подарунків, думала що так само блискавично подарунки вималюються, але не так склалося, як гадалося, болячки тиснуть і забирають час, а представлений ассортимент продукціі не дуже то і достойний моєї форумлянки))) чи то я цього року вредніша, чи то вибір гірший, ніж в минулі, але все мені те:girl_haha:
    ох, хвилююся..:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 7