Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Я вам скажу, що з мавпочкою повний завал...якщо і десь є, то така красавіца, що катастрофа)))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Diana

Diana мрійниця

а я купила аж 2 мавпи бо не могла вибрати яка краща, от тепер думаю чи 2 дарувати? ще не маю червоного - ну і ідей червоного поки не маю.

4. elektronika

elektronika Well-Known Member

Як на мене символ року і справді має бути символічним, бо як хтось з дівчат вже сказав про них "статуетки-пилозбірникі", які потім тяжко нести і шкода викінути

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А в мене..а в мене..Ааааааааа, до мене завітав Миколай!:girl_in_love: Я тут на роботі кручуся як вуж на сковорідці, а пакунок стоїть вдома, мене дожидається. Вже не можу дочекатися кінця робочого дня (ну чого той час так тягнеться?), щоб розібрати все, пофотографувати і милуватися:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  6. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я нині мала експрес-пробіг:) купила майже усьо крім червоного:) дещо доїжджає, ще дві дрібнички зі списку прикуплю на днях і лишилось організувать коробку(певно знов буду з поштарями сваритись,щоб не зраджувати традицію). мавпу знайшла,на вигляд нормальна і не пилозбірник:))

Останнє редагування: 4 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  7. orange girl

orange girl Well-Known Member

а мені ті мавпи всі такі страшнючі, капєц:girl_crazy:. Я вже 2 рази намагалася її купити, і так і не доходила з нею до каси, бо не нра і все(((, так-що з мавпою проблемка, однако :haha:

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ну, знаєте, з тою мавп'ячою красою, то питання специфічне, кому вже які подобаються, як там у віршику:
    "Мавпа мавпі говорила,
    Я - макака, ти - горила,
    Ти - горила, я - макака,
    Я красива – ти ніяка!")))

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 3
  9. Hexe

Hexe Well-Known Member

в мене швидше мавпочка...але ж рахується,правда?:) і ароматна штука - ммммм:girl_in_love:

10. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я сьогодні над відкриткою почала чаклувати. Мавпочку купила а вона мені щось не дуже і нічого кращого не бачила. Як не знайду відправлю то що є....

• Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я вже маю весь подарунок для моєї дорогенької форумляночки). Якщо не завтра, то чекай мене, моя мила, з понеділка. Дуже надіюсь, що все тобі сподобається, дуже хочеться зробити для тебе настрій свят) Маю і відкриточку, і червоне, і солодке, і пахнюче, і тепле, і мавпочку, яка пригодиться в господарстві і не тільки) Миколай дуже старався!

• Подобається Подобається x 10
  12. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

А я вже все гарненько поскладала, фотозвіт відправила, завтра запряжу оленів і доставлю пакуночок. Дуже сподіваюсь що моїй форумляночці сподобається, а як ні то вибачайте(
    Я старалась чесно-чесно:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 5
  13. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну ви дівчата швидкі:) я певно як завше, в останній день:) ждю приїзду одного елементу,але він трохи затримується.сподіваюсь пошта не підведе:) і думаю над червоним:girl_in_dreams:

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Посилку відправила, фотозвіт відправила. А от мавпа...одним словом...я старалася ))

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я сьогодні молодець - ароматно-святкове (пахне на всю кімнату), тепле і символ року маю (натрапила чисто випадково на таку красу з мавпочками, натішитися не можу). Ще залишилося щось новорічне, листівка і солоденьке - і буду готова повністю :) Завтра буде серія №2-похід магазинами.

• Подобається Подобається x 4
  16. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

І в мене вже подарунок майже готовий, ще залишилось солодке і листівка. Я так переживала за цей символ року, що в результаті маю аж дві мавпочки:girl_haha: але вони обидві мені дуже подобаються і вписуються в подарунок, так що чекай форумляночко... надіюсь тобі також сподобається:girl_smile:

17. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ну Ви й швидко стравляєтесь. В мене майже половина подарунку...планую своїх оленів запрягати в останній день.)

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я цього року трохи не можу зібратись до купки. Трошки захворіли разом з Меласьою, але нічо, наступний тиждень чоловік має бути трооошки вільніший, то я наздожену

19. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

І я ніяк не зберу все до купи(( тому буду відправляти напевно аж в останній тиждень.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

20. нталька

нталька Well-Known Member

А мені сьогодні наснилося, що я вже весь пакунок зібрала, і можу відправляти, і тішуся, що попереду ще цілий тиждень і я не в останньому вагоні. :) А насправді переживаю. ( Мала забіг по центру у пошуках чогось такого... але не підібрала, хоч і мала на меті конкретні магазини, і, навіть, конкретні речі, які вживу виявились не такими. ( Поділіться зі мною натхненням, кому не шкода. :)

21. elektronika

elektronika Well-Known Member

А я маю подарунок готовий, бракує лише листівочки. Але свідомо відправлятиму ближче до свята=)