Гра "Анонімний Миколай-5"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 6 Листопад 2015.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Наближається час, коли ми всі занурюємося в святкові приготування. Обираємо подаруночки для своїх рідних та близьких. То ж давайте згадаємо і про форумчанок!
    Пропоную побавитись в "Анонімного Миколая" і цьогоріч.

Правила гри усім відомі. Але нагадаю для тих, хто бажатиме приєднатися до нас вперше.

Отже. Участь в грі можуть брати ті учасники форуму, які мають в своїй скарбничці 350 дописів. Після завершення реєстрації куратори розішлють всім учасникам повідомлення, де буде вказано нік та координати учасниці, якій Ви будете дарувати подаруночок. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте!
    Шановні учасниці, нагадую, що головною метою гри є анонімність!!! Не робіть ніяких підказок!

Вам необхідно на пошту гри mykolajchyky@gmail.com надіслати свої дані, а саме:
    1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс)
    2. Прізвище, ім"я.
    3. Форумний нік
    4. Лінк на профіль
    5. Номер контактного телефону

Якщо Ви не маєте можливості надіслати подарунок закордон, укажіть це при реєстрації на гру або ж напишіть комусь із кураторів у ПП.

Адреси приймаємо на електронну скриньку до 22 листопада, 24 листопада ви отримаєте повідомлення з даними форумлянки, якій ви будете дарувати подарунок.
    Подарунок має бути відісланий не пізніше 12 грудня (фотозвіт необхідно буде надсилати на вище згадану скриньку)

Куратори: algo та terezka

Цього року у вашому подарунку повинно бути:
    щось солодке, новорічне, ароматно-святкове, тепле і, звичайно ж, листівочка на пам'ять та символ року (наступний 2016 рік Мавпи). Обмежень у кількості предметів немає, лише щось у подарунку повинно бути червоного кольору.

Дорогі учасниці гри! Анонімним подарунок має бути до того, як форумлянка його отримає. Не забудьте підписати листівочку.
    Приєднуйтесь!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

Може дурницю напишу, але ціни укрпошти за міжнародні посилки реально зашкалюють, якби мені попалась закордонна форумлянка, я б шукала альтернативу пошті, наприклад, передати кимось з пасажирів рейсового автобуса, світ не без добрих людей, тоді виходить типу помічник Миколайка))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@svoybox , ви мені нагадали, точно!!! Дякую!!!
    А якщо я скажу, що мій тато десь 30ого листопада буде іхати до мене зі Львова , то я можу висилати дані з чисто душею? Правда то трошки швидко виходить, але принаймні одразу кажц, єслі шо ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От і я так...і хочу взяти участь і вагаюся, бо не хочеться ставити форумлянку в незручне становище(
    --- дописи об"єднано, 6 Листопад 2015 ---
    А мені так не вийде:girl_cray:

5. Vittoriya

То я короче висилаю дані, але з умовою, що передати мені подарунок треба до кінця листопада.
    О, згадала ще , свекруха має приїхати до нас десь 14ого грудня ( ніби мусить, бо мені на роботу, але хто їі зна...) так що я фортова,

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я теж приєднуюсь, в мене Анонімний Миколайко, це вже традиція))

• Подобається Подобається x 2
  7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я теж граю.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

і я з вами) дані вишлю в понеділок.

9. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

І я наважилась, трохи боялась спочатку, що не буду мати часу з тим своїм ритмом, але бажання зробити комусь приємно і отримати море задоволення (знаю точно, що так є, бо грала вже ;)) все таки перемогло.:give_heart: Тому йду скидати дані.

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я цього разу - пас, дуже-дуже хочеться, але не можеться:sad:...
    Хіба би до 22 числа (до закінчення реєстрації) якесь чудо сталося :girl_in_dreams:

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

стало цікаво скільки то вартує

12. svoybox

svoybox Well-Known Member

В них на сайті є калькулятор

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

спробувала посилку з масою 2 кг.
    за масу тре заплатити 450 грн, то так реально буде???? то капець. ще поставила галочку "повідомлення про вручення". ще +34 грн. жесть
    якщо можна кимось передати, то я не проти

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я ще думаю. За кураторство не бралась, бо не встигну поєднувати з роботою, плюс хатні справи.
    А от чи взагалі брати участь в обміні....
    Мені щось з кожним обміном все важче подарунок вибирати. Все здається що не те поклала, що мало всього купила.
    Завжди забуваю фотозвіти викладати, от минулого разу знову забула (хро-хро), а зараз вже якось пізно.

Короче - думаю. Може якраз зберусь з думками і надішлю дані.

15. Isa

Isa Well-Known Member

ого, ну і ціни, то дійсно трошки ого...

16. Vittoriya

Так так, я за пересилку слінгокоралів платила 7доларів, то малесенька посилочка. Тому й написала, що через то сумніви маю. Але тепер я щаслива і маю чисту совість, бо так чи так, хтось та й передасть мені посилочку. Тому я викреслюю себе зі списку закордонних ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я хочу а дописів ще не хватає, може дозбираю))

18. Shamna

Shamna Мамуся

Вам ще зовсім трішки, дозбируйте і приєднуйтеся:girl_smile:

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

думаю...:girl_in_dreams:

20. flame

flame невгамовний експериментатор

Хм, багато хто ще думає чи відправляти дані, а я вже тут напридумувала варіантів подарунків на кожну форумлянку, що відправила дані. :girl_haha: Там же ж моя точно є. :blush:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  21. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та придумати то я можу, а от чи зможу втілити в життя з нашим малим бебіком.... купити\зробити\відправити... і хочеться, і колеться...:girl_in_dreams:
    а ще в мене якась карма погана чи що, бо вже двічі моя форумлянка фотозвіт не виставила:girl_sad: