Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

І я напевне була нечемна:sad:

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

свій подарунок отримала в темці відписалась, сижу задоволена ))))
    Якби була котом, то б ще певно муркотіла гггг ))))

Я б вже ще раз якийсь подарунок збирала :) :)

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Аааа, а мені дзвонив Миколай! А я вся така ділова ковбаса, вся в роботі, спочатку навіть не зрозуміла хто то і що від мене хоче, насилу доперла! ))
    Миколайко, вибач мою загальмованість.))

4. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

А я пішла жалітися на нашу срану пошту,ще в суботу через трек-номер моя посилочка була в нас на пошті,а сьогодні зранку сказали що ще нема,може після обіду буде рррррррр.....яка я зла)))вже немаю такого терпіння глянути шо мені Миколайко передав))))

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

6. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Звертаюсь до моєї дорогенької отримувачки )))
    Не хвилюйся , Миколай про тебе не забув ))):girl_flag_of_truce:
    Просто він весь тиждень зранку до ночі гарцює на роботі )))
    Але в середу чекай особисто до себе додому ))):girl_yes2:
    Вже гострю лижі )))
    Отримала свій подаруночок - задоволенна неймовірно :girl_blum:
    Подробиці в галереї

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Тако, любий мій Миколаю, якщо ти надумався приїхати до мене особисто, то прошу повідомити, бо я - цьотка, яка міняє плани з шаленою швидкістю. А мені б не хотілось, щоб помічник Миколая разом з подарунком чекали мене.
    Я подивилась галерею!!!!! АААА. хочу

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Похвалила я УП, а вони отако гадять... М оже велика нагрузка перед святами? На відділені УП вимагайте, щоб вони самі по треку дивились де посилка, а ні, то нехай дзвонять на ЦОП (там посилки сортують) і там шукають. А не схочуть допомагати - попередьте, що на гарячу лінію чи в головне управління подзвоните, побояться залишитись без премій перед НР.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я от уже пів дня свою посилку відслідковую і ту, яка мене йде а мені весь час пише, зачекайте ваш запит обробляться і все. Це вперше в мене таке, завжди нормально відслідковувала.

10. flame

flame невгамовний експериментатор

то сьогодні щось з сайтом. Я теж намагалася відслідкувати свої поштові відправлення по роботі і не вийшло нічого.

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Ви просто відразу не закривайте вкладку то дійсно сайт тупить, написано, що обновляється, а потім інфа всетаки підтягнеться

12. katysik

katysik Well-Known Member

Усе, тепер моя совість чиста! Поїхав подаруночок до своє власниці, так хочу, щоб усе сподобалось і підійшло :girl_blush2:

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

То вже декілька днів щось йому так 'пороблемо', трохи довго обробляє інформацію, але потім таки видає

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

караул, лягла і чекаю свого миколайка як мала дитина. А все це від мого сьогоднішнього неробства(Гуд Фуд сьогодні відпочиває). Вже і хатні спави поробила, підлоги помила, їсти зварила....Ждю) А мій Миколайко навіть не дається чути) Хоч би написав з якої сторони його чекати=виглядати, бо якщо укрпошта то до Паски заберу.О,а бачили би ви як я гнала до телефону щойно як дзвонив новий номер(клієнтка(((()
    Ото мій Миколайко тримає інтригу
    Одарочка твій напевне з моїм загуляв)

14. flame

flame невгамовний експериментатор

і з моїм. Певно "на трьох соображають" :girl_wink:

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

там ще мій з ними
    мабуть, у них новорічний корпоратив

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В мене за сьогодні 2 дзвінки з номеру "Невідомий", але, то дитину годувала, то спати клала, то обидва пропущені. І от я всьо думаю-гадаю хто то був. Хоча Миколайко віддзвонився з "Відомого" номера... от маю загадку...
    А я вже ждю-ждю-ждю, казав Миколайко - завтра буде :). Тепер думатиму, чи в багажник коляски влізе, чи чоловіка послати. Але, він забере близько 18, а я б змогла раніше :). От така я нетерпляча!

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

яка радість, який рай, до мене їде Миколай!:girl_claping: ну тобто їде його мила помічниця:girl_wink:
    сидю - ждю))

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відправила, нарешті. Дуже дуже вибачаюсь за затримку, бо як не одне то інше. Моя форумляночка чемна і дуже файна.сподіваюсь укрпошта не підведе.

А я ще без подаруночка. Але не нитиму, що була нечемна і все таке. Я чемна і вопше хороша, ггг. Тому знаю, що Миколай про мене не забуде. Я все розумію, снігу нема, попробуй на санях доїхати. Ну і якби що, дайся чути, Миколайку

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ждала,ждала і дождалась:girl_claping:
    приїхала до мене моя дарувалиниця. дуже було приємно познайомитися. шкода, що так швидко побігла вона додому до своєї малечі. але нічого, я їй ще тут подякую.ДЯКУУУЮЮ!!!
    хвалитися буду трохи згодом в галерейці ;)

20. Shamna

Shamna Мамуся

І я вже хочу свята, але поки все тихо.
    Але я чемна, тож буду чекати і Миколайко до мене обов’язково прийде.