Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

я ще нічого не отримала і тому дуже чекаю. і тому думаю, що подаруночок буде супер-пупер файнезний. Миколайко, знай, я терпляча і чемна-чемна:))

2. Drimka

Drimka Well-Known Member

А я сьогодні свій подаруночок віддала особисто! Я ж писала, що моя форумляночка красуня, то сьогодні в цьому переконалася, ще й чиколядку заробила.
    А свому Миколайчику скажу, що я заглядала в скриньку, але ще немає вісточки, як буде я відпишусь, не переживайте, я вмію чекати.

3. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я теж!!! :girl_claping: ждю...

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ото солодкий сюрприз сьогодні зранку мала до чаю :nyam2: Вчора, коли вручала подарунок, форумляночка пригостила цукерочками, я поклала їх в сумку і забула вийняти ввечері. А сьогодні зранку відкриваю сумку і згадую, що маю до чаю щось дуже і дуже солоденьке :girl_claping:
    Надзвичайно приємно було познайомитись і поспілкуватись! :girl_yes2:

5. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я свій подаруночок отримала ще в суботу. Там стільки всього доброго:girl_tender:
    Я вже хочу хвалитися в галерейці, бо описувати можу довго, але то краще побачити. Правда?:girl_wink:

6. Музик

Музик Мартуська

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А я маю трохи не скоромне прохання до свого Миколайка аби надіслав мені номер моєї посилочки, щоб я могла відстежити її, бо моя поштарка приходить рідко, та й в нас зараз трохи якісь "двіжі" з адресою, то боюсь, що довго будуть нести повідомлення.

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А до мене дзвонив Миколайко! І казав, що подаруночок їде і вже завтра буде в нас!
    Я настільки розгубилась, що і не знала, що сказати :girl_blush2:

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ура! Миколай прислав мені звісточку що я таки була чемна і можна вже починати заглядати в скриньку :girl_claping:
    Усьо, завтра піду дивитися, а краще одразу штурмувати укрпошту (а то повідомлення наша листоноша приносить через раз) :girl_smile:

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а я склєротік похилогу віку((((десять разів згадувала, і 21 раз забула
    Маю надію, що куратори дуже мене не будуть сварити. Докази я маю, а якщо треба буде знімати покази, то притарабаню свідків)

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

щось цього року багато хто позабував сфотографувати, дівоча пам'ять ;)

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я згадала за фотозвіт як йшла відправляти))
    довелося все викладати на пошті і робити знимку:girl_haha:

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Людоньки, НАРЕШТІ в мене вирішилися проблеми з компом і я тепер можу висловити свої емоції від суперподарунку від суперфорумляночки.. то вже можна казати, правда?.. від БАГІРИ!! Я чомусь прям відчувала, я знала, що так буде :) Листівочка була не підписана, бо мій Миколайко знав, що я за подарунком впізнаю, хто то ;) Заінтриговані, що то за таємний знак був в подарунку? Словами поки описувати не буду, а фото в галерейку - викладу, тільки завтра. )) Тільки, на жаль, Рафаелло до знимки не дожило, така його солодка доля ((
    Дякую тобі, Миколайку, велике-превелииике!! Подарунки просто чу-до-ві!!
    П.с. А тепер ложка дьогтю. Мої олені (завдяки "оленям" поштовим) застрягли на якомусь загальному відділенні обробки пошти. Сьогодні йду в своє відділення, хай роблять, що хочуть, але Миколай до форумляночки прийде - на оленях, на собаках а чи й пішки. Жди, форумляночко, і вір в диво. Бо я вже шото розстроїлась.. ((

14. flame

flame невгамовний експериментатор

Так-так, я також відзначилася:girl_haha: фотозвіт відіслала, а хто я - забула написати:girl_flag_of_truce:
    Мій помічник вже повіз пакуночок.

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

І вже доставив:girl_flirt:

15. Clementina

Clementina Well-Known Member

Як я полюбила такі обміни. Вони стільки радості і позитиву приносять. Якось відволікаєшся від проблем, від всього, спочатку треба придумати і знайти подарунок комусь, а потім тішишся своїм. І велечезний бонус - нові знайомства. Дякую дівчата.

16. Mammy

Mammy Well-Known Member

А я подарунок віддала ще в суботу, а все не вдається надіслати звіт( сьогодні планую виправитись)

17. Burberry

Burberry Well-Known Member

Ура!І я нарешті з подарунком)Вистояла таку чергу на пошті, але воно того варте. Чайок пах на всю коробку і дуже милий лист від Св. Миколая)Дуже вам дякую!

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я тут сиджу, вся така в шоці. Нерально класний подарунок я щойно отримала. Невже я була настільки чемна? Дитина засне піду в галерейку хвалитись красою.

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

і я, і я отримала звісточку!!!
    хух, таки я була чемна)))

20. Bulbashka

Bulbashka Active Member

А мені щось ніхто не пише :sad: