Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

УРАААА!!! І до мене задзвонив помічник Миколайчика, завтра завітає в гості :girl_claping: Треба сьогодні швидше лягати спати, щоб завтра швидше прийшло :girl_blush2:

2. Burberry

Burberry Well-Known Member

Хух, добре, що мій помічник мене не підвів і таки доставив подарунок. Сподіваюся, що трохи новорічного настрою формуляночці передала)
    А я сьогодні отримала звістку, що подарунок мій вже на пошті. На жаль, через свою малявку не встигла забрати, але в понеділок перед роботою першим ділом туди. Насправді оце очікування не менш цікаве, тому не сердся, мій Миколайко, мені ти настрій вже підняв!

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

А до мене на чайок заходив мій чарівний Миколайко, от вгодила мені форумлянка так вгодила і не тільки мені. За рукодільний снуд окреме дякую:d7::girl_tender:, корону приміряли:girl_spruce_up:.Все решта покажу у фотозвіті і нехай усі заздрять:p

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

А я вже своій форумлянці подаруночок передала, отримала купу позитиву і ще маю надію що якось почаюєм-покавуєм;-) а сама ще чекаю, бо підказала мені колега-куратор, що до мене прийде свято поближче до Свята...

5. Osya

Osya Active Member

До мене вже прийшов миколайко. Дуже всім вгодив. Дякую

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Миколайко, який же ти класний!! Тепер менi так святково-святково :) А от моя посилка вже тиждень на другий кiнець мiста не дiйде.. Отак сюрприз хотiла зробити, краще б особисто..

7. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Наперед прошу вибачення у своєї форумлянки, вчора не встигла відправити подарунок через роботу (вчора був повний завал), а сьогодні чоловік ходив на пошту, щоб відправити подарунок, а там було закрито((( Скільки себе пам"ятаю, то Укрпошта завжди працювала в суботу, а тепер, як на зло не працює. В понеділок пакуночок точно поїде до форумляночки. Оскільки вона була сама чемна, то отримає подарунок якраз до свята)))

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

і я дуже перепрошую в своєї форумлянки. відправлю в понеділок точно-точно. просто тепер у всі мої плани вносить свої корективи 6-місячна малявка і часто я не можу ніц з тим зробити)))) але вже все готове!
    а в мене сьогодні пропущений дзвінок, може то Миколай мені дзвонив?:girl_phone1:
    я побачила аж ввечері. якщо це він, то надіюсь, що до нечемних мене не запише і ще подзвонить))

9. AlbinaK

AlbinaK Member

Сиджу чекаю помічника Миколая :) Але цілий день вдома сьогодні точно не будемо. Як раз до обіду, до годинки 12,30-13,30. Дітям був обіцяний культпохід і довше вони вдома не висидять. Та ще й пустий холодильник дає про себе знати, мусимо їхати на закупи ...
    Дуже сподіваюсь, що Помічник Миколая встигне сьогодні до мене (хоч знайти мою квартиру в будинку не так легко + код на пд'їзді ) :)

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Палковніку ніхто....не пішет....
    Була нечемна, чи що

11. AlbinaK

AlbinaK Member

Я вже дочекалася свого подаруночка! Але це подарунище!!! Діти ледве дали сфотографувати(ще і як на зло сів фотік та мусила фоткати на телефон), вже сидять жують солодке та збирають. Там були подаруночки для всіх. Навіть нашому татові-солодкоїжці! А особливо вразила книга рецептів із записаними власноруч рецептами! Це просто казково!
    Величезне дякую Олені Amaretto та її сильному помічнику, який то все доставив!
    Емоції переповнюють! Тепер цілий тиждень буду ходити і посміхатись :)

12. casablanka

casablanka Щаслива особистість

І я вже отримала свого Миколайчика. Хотіла цілісність подарунка зберегти до завтра, щоб на фотоапарат сфотографувати(забули його в батьків, лише завтра заберемо), але чоловік дав мені лише 30 секунд щоб я встигла на телефон зазнимкувати, в іншому випадку фотографувати не було вже що. Одним словом я швидко справилась і ми двоє налетіли на той подарунок як голодні діти які вперше в житті бачать солодощі. Це таке кайфове було відчуття свята та щастя. Дуже дякую своїй форумлянці за подарунок. А на рахунок решти подарунку похвалюсь пізніше в галерейці.

13. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І я вже хочу подаруночків! Миколайку, якщо ти планував принести мені гостинця на саме свято, то попереджаю тебе, що десь з четверга мене можливо кілька днів не буде вдома (планую "загуляти", а чоловікові не довіряю без мене отримувати подарунки - він точно всі цукерки сам з"їсть :girl_haha:), так що краще поспіши! :girl_wink:

14. katysik

katysik Well-Known Member

До мене сьогодні приходив помічник Миколайчика і приніс ТАКЕ!!! Коробка ЩАСТЯ!!! Чоловік мене все пришвидшував: "Ну відкривай вже!!!" Відкрила! Скільки там усього!!! Стільки подарунків за раз я ще не отримувала, хіба на власному весіллі :) Усе підібрано зі смаком і таке кльовезне, вже не дочекаюсь відкриття галарейки, щоб показати. Фото встигла поспіхом зробити, бо вже кожен собі своє забрав, чоловік зацінив цукерочки з горішками (то його слабість), малюк в захваті від забавки (і як мій Миколайко здогадався, що моє чудо обожнює бібіки), а я вже навіть заварила і посмакувала Різдвяний чайок - смакота!!!! Щиро ДЯКУЮ моєму Миколайчику за чудові подаруночки, позитивні емоції і відчуття свята у нас вдома!!! :kiss:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

давайте вже відкриємо галерею... вже стільки люду отримали подаруночки і я вже так хочу похвалитись:)

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Так-так, відкривайте! Вже цікаво подивитись :)

17. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я вже з подарунком:girl_tender: дякую-дякую-дякую!!!!
    П.с. не встигла вчора до закриття нової пошти, тому відправлю пакуночое завтра :girl_wink: якраз до свята під подушку заскочить

18. flame

flame невгамовний експериментатор

Мій пакуночок вже сфотографований і зібраний. То ж чекай моя форумляночко завтра на дзвіночок від помічника Миколая. Я казала, що відправлю на саме свято, але бачу багато зто вже отримав, то ж, не буду тебе мучити. Тим більше. як тиждень розпочнеться, так і буде тривати весь. А може, дійсно, ти будеш щодня отримувати подарунки:girl_wink:

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Тапками не кидати, але я пропоную її 19 числа відкрити.
    Я й подарунок свій боком обходжу досі, візьму ту коробочку, постукаю по ній, і далі свята чекаю.
    Своїй форумлянці лише сьогодні відвезла, а дехто ще не отримав, давайте вже всіх почекаємо.

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ура-ура, і до мене вже приходив чарівний Миколайко. Я навіть впізнала форумляночку, ледве затягнула форумляночку на чай ;) А то Миколайко дуже сором"язливий попався. Подарунки просто неймовірні, продумано все до деталей, і побажання на кожному елементі подарунку такі чуттєві і щирі. Дуже дякую тобі, Миколайку і приємно було познайомитись особисто ;) А ці відчуття очікування свята - дійсно як в дитинстві;)