Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

Фух, пів ночі пакувала все, бо хотіла, щоб мало гарний подарунковий вигляд. Здалеку має так виглядати. :) А зблизька - не звертайте увагу на дефекти, ну не ті в мене руці. :girl_blush2: Зранечку відправила, так що, як раз до свят буде подаруночок. Хто ще не отримав, то як раз очікування ще додає азарту. )) З пошти, та що укр, смс має прийти, що вже доставлено. Сподіваюсь подарувати трохи святкового настрою форумляночці. Такого :girl_claping: чи й такого :radist:

2. olangel

olangel Well-Known Member

а мені сьогодні смска прийшла, що в понеділок буде пакуночок від Миколая ))) уряяя) так настрій зранку піднявся :) чекаю)

Отправлено с моего SM-G900F через Tapatalk

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

а я вже отримала свою посилочку сьогодні! Так несподівно, прийшла на пошту забирати іншу посилку, а тут мені дають два бланки заповнювати, я відразу здогадалася від кого другий :yahoo:
    Головне встигла все зазнимкувати і всі напали на нього деребанити шо кому :biggrin:

4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Миколайку! Прийшло твоє смс, але олені його трохи погризли, згризли найцікавіше, все що було після слова "сво.."

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А що я маю! А як ми несли! А як ми розпаковували! А тепер ми не можемо поділитись, бо там така краса, там таке все афігітєльне, таке все класне, таке, що я забрала коробку і нікому не дозволяю її відкривати. Цікаво, як я в туалет маю йти :girl_haha: Не лишу коробочку саму, бо ж подеребанять :girl_yes2:
    Словом - я дуже рада, дуже захоплена і дуже щаслива! І дуже дякую своєму Миколайкові! Цьомчик :)

6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Микоайко таки хоче мну помаринувати добряче :), от сиджу у думаю, що таке "сво."? в кого є ідеї? Фраза звучала як "Напиши в темі сво....", далі згизли олені.

Для Миколайка!
    м. Луцьк, склад №3 (Нова Пошта), або Делівері, склад №2.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

Миколай з місією впорався:) побився трохи на пошті з тьотками за коробку(капець, вже другий раз. шолі на них скаргу написати?), але Миколай всіх побєділ, бо зранку файно поснідав. фотки кураторам скину чююююють пізніше:)

Форумляночко, коробки не лякайся (я ж її відвойовував)- красотульки всередині, і сильно коробкоу не товчи, всірідінє стєкло.:girl_cool:

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ой- проспали ми нині нашого Миколайка:connie_pull-pigtail.
    Надіюся, він нас вибачить і завітає ще раз:girl_in_dreams:.
    Ми чемні-чемні, просто сплюхи))).
    Нє, напишу правду- то я сплюх:girl_haha:.
    Мої з самого ранечка встали і пішли гуляти, а я з ліжка злізла після 12 години.
    І хник- проспала подарунок...

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

а мій Миколай вирішив мене "потомити" трохи.... нетерплячка в мене!!! Казав, що буде між 13 і 14 годинами сьогодні... всьо нема і нема... ждюююю

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Звітуюсь, подарунок чарівній форумляночці доставила. Почаювали, полялякали, познайомилась з лапочкою-дочкою:girl_claping:
    П.С. Чайок смачнючий, а запах, просто супер. Щиро дякую:)

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ой, дівчатоньки... Мушу написати, бо емоції рвуть дах, сиджу і реву. Хочу ще раз подякувати форумляночці за подарунок. Книжка - це просто мега, там такі суперові завдання, що я в захваті!
    І окремо хочу подякувати за лист від "Самого Миколая! Мам, там на конверті наша адреса, мам, там написано про Артемка, то про мене? Мам там і про Данилка, то про нашого Даніка? Ваааауу". Такі захоплення, такі щирі емоції, що я не втрималась і розплакалась. Мені настільки приємно, стільки душі вкладено, стільки старань, стільки тепла.... Дякую вам, нехай у вас буде все добре...

12. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я сьогодні вручила подаруночок своїй форумлянці))) Тепер з нетерпінням чекаю на свій подаруночок))

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak:
    в мене був Миколай! Від подарунку я в шоці!!! Він розкішний!
    Я навіть не думала, що настільки чемна!
    Дякую величезне!!!

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і у мене був Миколай! Мені дуже шкода, що не вийшло запросити на каву з тортиком, бо трошки маємо нині гостей, але подарунок просто чудовий! Миколай ні про кого не забув! І все таке файне, потрібне і так вдало підібране! Дуже дякую! Тепер і в мене передсвятковий настрій!

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

і мені прийшла смс від анонімного помічника. Спасибі за звісточку)))
    але пошта ще пакунок не зареєструвала і не віддала... поки шо :)
    АаАааА я мабуть здурію до понеділка)))))

згадала відразу як ми в дитинстві чекали тих подарунків, а потім їх "дєрібанили" ))))))

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І мене вже потішив Миколайко подарунком.
    Ааа яке воно все цікаве:girl_yes2:.
    Дякую, тобі, Миколайко!
    Ледь встигла сфоткати, бо малий зразу все почав розтягувати по хаті.

P.S.:ще раз вибачте за ранок:girl_flirt:.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я трохи злягла. Пів дня провела в поліклініці, відповідно на пошту не встигла. Прошу вибачення в своєї форумляночки. Миколайко прийде вчасно☺

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Пишу своєму Миколайкові, бо не знаю чи отримав відповідь

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Миколайчик до моєї форумляночки вже прийшов і вручив їй подарунок, а я ще досі чекаю... Миколай, Миколай ти до нас завітай... ми тебе чекаєм...

20. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я вчора отримала пакунок щастя від свого Миколайка))) Юху, знаєте, як то круто, коли навіть не чекаєш, а тут смс з пошти. Дякую-дякую, зараз біжу Миколайку дякувати в пп..
    А я до речі, відправляти подаруночок для своєї форумляночки буду в понеділок, бо ми трохи прихворіли, та й я хотіла, щоб подаруночок прийшов десь перед самим святом, тому дорога форумляночко, ти чекай, Миколайко обов'язково до тебе прилетить, бо знає, що ти була дуже-дуже чемна))))