Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

і мені його "помічник" нині надіслав :). ААА, як то круто, вже чекаю-не дочекаюся зустрічі, інтрига ще та:girl_in_love:

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ура! Ура! Ура! Маю смс. Лечу-біжу забирати Миколайка. Дякую,дякую :girl_curtsey:

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

я вже теж сьогодні надіслала пакуночок, щоправда чого мені то коштувало.

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

І мені прийшла смс і так якось тепло стало, згадала дитинство і те очікування подарунку від Миколая. А Миколая я люблю навіть більше, ніж своє ДН.

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я слабую, тому досі не надіслала пакунок(((
    завтра попрошу чоловіка це зробити

6. Osya

Osya Active Member

Я теж завтра пакунок відправлю :)

7. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, скажіть чайнику, який ніколи не відправляв посилок укрпоштою, то треба стандартну коробку, її не можна чи не варто прикрашати, типу як подарунок загорнути і просто адресу наклеїти?

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я взяла дома коробку, гарно її обклеїла обгортковим папером, потім ще стретч-плівкою, тоді віднесла на пошту й попросила всю красу додатково обгорнути їхнім коричневим папером - бо ж на ньому потім зверху адрес писати, + скотчу вони багато мотають, то пошкодився б обгортковий папір, тому додаково ще плівка була

9. Maksli

Maksli Well-Known Member

коли літом відправляла пакуночок, то принесла в обгортці, тій шо сама загортала, на пошті, тільки наклеїли два білих листочки на яких написала адресу отримувача і відправника!
    А я, а я вже з подаруночком! :girl_curtsey::girl_claping:
    а шо там єєєє
    ах, і ох і ех :girl_dance: яке все чудове-пречудове, а цукерочки які смачні, синочок вже посмакував і сказав ням-ням-ням!
    супер дякуююююю
    а моя форумляночка, ще той конспіратор... стоячи переді мною не призналась хто вона, уявляєте :girl_wink:
    ох з яким ж нетерпінням і цікавістю я шукала листівочку, щоб прочитати, хто ж то такий загадковий!
    ще раз гарно дякую

10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

І я, і я прийшла хвалитися, що була чемна!!:girl_crazy: До мене щойно завітав помічник Миколая!!
    ДЯКУЮ тобі, мій Миколайко!
    Ех, і коли вже буде галерейка, щоб похвалитися!:girl_in_dreams:

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

я теж так зробила. Зате відразу видно, що це подарунок, а не просто посилка :)

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

а я поки не знаю чи була чемна... :girl_in_dreams:

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я отримала СМСку від помічника Миколая, на суботу чекатиму Миколайка ( і подарунок буде не тільки у нашого суботнього іменинника, а й у мене :) ) Своїй форумлянці теж завтра відправлю пакуночок, ниін якраз прибули останні елементи подарунку :)

13. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я звертаюсь до свого Микоалйка - Дай знати в який час доби тебе чекати, бо намалювались деякі плани на неділю:) І ще одне, в нас не працює домофон:sad:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В такий похмурий вологий день настрій мене неймовірно підняла звісточка про те, що на почті мене чекає посилочка. Дочекалася 18ої години, коли можна забирати і випхала мужа з хати. Такий, ну такий подаруночок, я просто в шоці-захваті і просто дуже приємно здивована. Дякую Миколайко за такі старання і гарні подаруночки! :kiss:

15. Shamna

Shamna Мамуся

Подарунок відправила. Дорога форумляночка найближчим часом чекай подаруночка.

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

І я відправила подаруночок! Сподіваюсь, що хоч трошки догодила і подаруночок принесе радість, бо робився і збирався любов"ю...

17. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Такс, і мій подаруночок вже спакований, підписаний і чекає, щоб помічник Миколая його довіз на санях форумляночці :girl_smile:

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А яяя, а мені..:girl_tender: Загалом я вже отримала свое диво. Мега чудовий подаруночок, дуже багатьох елементів вже нема :girl_wink:, та все ж..Дуже дякую за подаруночок. Чекатиму галерейки, щоб похвалитись!

19. Ari

Ari Well-Known Member

Я набралась сміливості, і сама вручила подаруночок від Миколайка, дуже чарівній і чемній форумляночці, переживаю аби все їй сподобалось. Тепер можна спати спокійно)))))))))

20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Моя форумляночка вже отримала подаруночок! І це чудово!....