Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

Мій Миколайчик відправиться до форумляночки Укрпоштою. А відправлю я аж в суботу ((( нехай мене всі вибачають. Компенсую очікування цукорочками і мандаринками)

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я або сама завезу вже до свята, або відправлю аж в понеділок - буде свято в моєї файнючої форумлянки згідно календаря:girl_tender:

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ну все, залишилось тільки спакувати подаруночок, і чекай форумляночко на Миколая.
    п.с. для мого Миколая

4. Ari

Ari Well-Known Member

а в мене все от-от і знову щось додумую, а головна дилема- яким способом той презентик має передати Миколайко.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я цього року чемна як ніколи. Я навіть вперше за два роки відкритку сама зробила. Завтра подаруночок відправлю укрпоштою. А форумівочка буде чи ні?
    Моєму Миколайку. Мене 19 грудня швидше всього не буде. Всі решта дні я вдома, то якби мав бажання забігти на каву, буду дуже рада. Хоча рада буду в будь-якому разі☺

6. flame

flame невгамовний експериментатор

Гггг, а моя форумлянка буде мати і козу і вівцю:girl_haha: Мені обі сподобалися і я вирішила, оскільки мають різні функціональні призначення, то можна обі - майже стадо :)

7. Valensia

8. Shamna

Shamna Мамуся

Мій подаруночок уже готовий, залишилося все спакувати і підписати листівочку. Але ще не зовсім вирішила як саме буду відправляти. До завтра вирішу і відправлю. Тож дорога мою форумляночко, чекай найближчим часом подаруночка, сподіваюся, що тобі все сподобається :)

9. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я сьогодні молодець, спакувала подарунок і навіть закинула чарівній форумлянці. Правда, досить пізно і не могла ніяк потрапити, але була як справжній Миколай, з червоним носом, від насморку:) Надіюсь, догодила форумляночці хоч трохи;) Ще й солодощі від форумлянки у відповідь отримала:) Одним словом, приємно було познайомитись (якщо це так можна назвати, бо свій нік я залишила в таємниці до розпакування подарунку). Тепер чекаю на недільну зустріч зі своїм Миколайком ;)

10. Valensia

Ааааааа!!! А до мене приходив Миколай! Дуже дякую за подаруночки, все дуже гарне. Ледве встигла сфотографувати для звіту, бо доня все розгребла :)

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Та вперед, пакуйте чумадани і до мене., забацаємо форумівку)) І я на повному серйозі!!

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

От мені б ту ідею та й в голову, поки подаруночок вдома був. А так тю-тю, па-па...посилочка вже в дорозі))

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж шукала овечок-баранців довгооо...Для довідки, хто ще в пошуках - у "Ватсонс" є брелки з овечками, й у "Сільпо" є такі маленькі фігурки. Я хотіла конче теплі шкарпетки з вівцями - але всюди траплялися тільки страшні чорні з якоюсь козою у віночку..

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я думала, що нічого хендмейдного не буде, але вчора прийшла мені в голову ідея, і таки так- буде))) Надіюсь, що сподобається. Завтра ще дороблю трошки і в п"ятницю відправлю. А от на рахунок кози\вівці я придумала таке цікаве рішення))) Тільки от шкода не можу знайти одної частинки подарунку, але нічого, завтра чоловік буде в Тернополі, то як буде мати настрій пройтися по магазинах, то докупить, а як ні, то щось інше придумаю.

14. нталька

нталька Well-Known Member

Не знаю, я стільки тих баранців і кіз зустрічаю накожному кроці, що важко було вибирати :)

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Своїй форумляночці відправлятиму п"ятниця-субота. Довго чекала те, що запланувала, але так усього й не дочекаюсь. ((

15. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Пора і мені щось тут написати, а то все мовчу і мовчу, подумають, що моя форумлянка була нечемна :girl_haha: Так от, я довго вивчала дописи своєї форумляночки, так як раніше ми з нею не пересікались. Вона була чемна-чемна. Тож подаруночок збирається :girl_yes: В п"ятницю буде надісланий. Дуже сподіваюся, що все сподобається і я подарую Вам частинку свята!:girl_in_love:
    Знаєте, хоч я ще не надіслала подаруночка, але вже з трепетом в руках відчиняю свою поштову скриньку:girl_smile: Мій Миколайку, я з нетерпінням чекаю звісточки від Тебе:girl_yes: І ще мені дуже цікаво хто ж ним виявиться :girl_blush2:

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Отже звітую. Посилочка відправлена. Про форумлянку підчерпнула не дуже багато, але сподіваюсь, що відчуття свята прийде :girl_claping: Я старалась)

17. Drimka

Drimka Well-Known Member

Друзі, щось я не зрозуміла, та форумівка буде чи ні? Якщо про неї десь йдеться конкретно, то тицьніть мені. Хоча в суботу я мабуть не зможу, бо маю свого Андрія, можуть бути гості. Так що мій Миколайчику не гнівайся! Хоча якщо дуже треба - все можна організувати.
    Щодо свого подаруночка, то він майже готовий, нині таки зробила листівочку, простеньку, але з щирою душею. Залишилось завтра відзвітуватися, все гарно запакувати і розібратись з доставкою!

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А мені Миколай вчора смсочку надіслав :girl_in_love:
    І вже сьогодні я буду тероризувати нашу поштарку, бо так хочеться подаруночка, так хочеться свята, аж пищу ))

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І мені надіслав) Сьогодні маю бути обдарована)
    Чекаю... що аж працювати не хочеться)

20. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

а я все чекаю-чекаю... а свою посилочку сьогодні-завтра відправлю