Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

Щось я переживаю чи там все ціле в моєму подаруночку. Старалась гарно запакувати....надіюсь, що все добре.

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

якщо моя помічниця Миколайка хоче завітати до нас особисто, то я із задоволенням почаюю з нею. лиш попередьте, коли чекати :girl_smile:

3. magic

magic Well-Known Member

І я чекаю з нетерпінням хоч малесенької звісточки від свого Миколайка! :girl_tender:
    Вже так нетерпиться)))

4. Popi

Popi Well-Known Member

Якщо моє шило буде чемне,то ми сьогодні відправимо посилочку. Юхууу.
    А зараз звісточка для Миколайка,що має до мене прийти. Як що ти хочеш особисто вручити в суботу , то знай що мене не буде. Я буду в неділю після 18 год.

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І знову аааааааааааааа!
    Прийшла мені смс-ка, що пакуночок від Миколайка вже на пошті!!!!
    Лечу по нього!!!
    Сьогодні просто неймовірний день!

6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А я, певне, була нечемною, бо.... мовчить мій Миколайко :sad:
    Але я була хорошою, посюсюю-посюсюю (послушною-послушною) :).

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А я напевне сама чемність цього року :girl_blush2: Мій Миколайко так щедро мене обдарував! Летіла з пошти, щоб чим скоріш відкрити пакуночок.
    Дуже і дуже дякую, Тобі :kiss:
    Ділюсь святковим настроєм, бо мене аж переповнюють емоції :girl_in_love::girl_dance:

8. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Мій Миколайко також мовчить, а я так чекаю хоть якусь звісточку від нього:)

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дорогенька моя форумляночка, Миколайко сьогодні, прийняв для Тебе подаруночок, обіцяв доставити без затримок., дуже надіюсь, що подаруночок принесе Тобі радість та посмішку. Всім форумляночкам бажаю дочекатися свого Миколайчика з чудовими подаруночками.

10. Burberry

Burberry Well-Known Member

А мій Миколайко уже розпитував через ельфів, як мені буде зручніше отримати подарунок).Це вже як тобі буде зручно)).

11. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Завдяки чудовій форумлянці, яка посиділа сьогодні з Сашком, пробіглась по магазинах дозбируючи подарунки до купи. Залишилось щось солоденьке прикупити, і ніяк не знайду символ Нового року. Якась печалька.

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я б хотіла, щоб мій Миколай приїхав до мене в гості) Можна і не взимку)

13. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Сіла підписувати відкриточку, і застряла з тупим питанням - а підписувати відкриточку іменем та ніком чи ні?

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в мене подарунок без цьогорічного символу НР, обганяла всі магазини про які знала( Напевно ще за рано було.

15. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Я вже на фініші - все попакувала, попідписувала, залишилося ще підписати листівку і гарно спакувати в подарунковий кульок.
    А настрій вже святковий від пакування подарунків.
    Так цікаво коли до мене Миколайко завітає:girl_claping:

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Щойно надіслала, щиро надіюсь, що все прийде цілим, вчасно і сподобається;-) Фотозвіт кураторам буде ввечері:)

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ой і у мене з тим виникла затримка. Все гарного не могла знайти, потім придивилась одного симпатичного барашка, а коли прийшла купувати - вже "нєту". Та можливо то на краще, а то б подарунок був би одноманітним. Тому викрутилась дуже просто.

Мені лишилось листівку доробити (три дні ножиці по хаті шукала, а коли купила нові, в то й же вечір і старі об"явились:girl_haha:) та ще саме основне коробку знайти, бо з тим у мене вічно проблеми. Приходжу додому коли вже всі магазини зачинені щоб щось нормальне випросити.

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Оскільки Вам наразі невідомо, хто ваш Миколай, зараз зберемося до вас всією темкою.))))

Я також символ року досі не підібрала - в магазинах то вони є (сьогодні нарешті зі своєю застудою вибралася за три дні з хати на годинку) але щось усе не те, що я хотіла б подарувати своїй форумлянці.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Ой і мій Миколайко сьогодні через помічників задавав дуже цікаве питання, вивідував мої смаки. Миколайчику, якщо матимеш час і натхнення - з таким подарунком можеш сміливо приходити в гості! Лиш попередь, щоб я була вдома! :girl_wink::drinks:

А, ну і мушу сказати своєму Миколайку (про всяк випадок, якщо він справді захоче завітати в гості) що в моєї сестрички 20 грудня ДН, живе вона далеченько, тож, швидше всього, я поїду до неї ще 19 після роботи.

19. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А Ви на листівці намалюте "від руки" ;). Абоо роздрукуйте з нету ;).

А ще я докупила сьогодні шматочок Миколайка, якщо сильно повезе, то завтра відправлю, а ні, то аж після завтра...

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

О, для мене теж була проблема! Але я знайшла хитрий вихід)
    В мене все вже запаковано, відправлю завтра, фотозвіт з квитанцією теж завтра вишлю.

І я так вже чекаю, хоч якусь вісточку від мого Миколайка:o