Гра "Анонімний Миколай" - 4

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 3 Листопад 2014.

1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 4

Отримала, сьогодні почну турне по магазинах. От не знаю як в кого, але мене завжди найбільше чухає питання, а кому ж я попалася))

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

:girl_claping:Ура і я вже знаю ім"я своєї форумлянки))

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

мене теж :)

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

І я вже отримала адресу чарівної форумляночки, ураааа

4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

І в мене вже є ім"я форумляночки.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я маю... дякую о великий рендом... догодив:)

6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

І я знаю....

7. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ура)) Вже знаю, кому поїде мій Миколайко.. Чомусь нічого не могла купити, допоки не знала кому саме. Тепер можу нарешті скуплятись і готувати рукодільну частинку)))

8. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Так як забігала в останній вагон, дуже тішусь ,що не пропустила забавку! Дуже вагалась, адже грудень в мене дуже насичений, багато роботи, тому хвилювалась , що не встигну підготувати подарунок. Кураторам , окреме дякую за такий заряд позитиву!
    Ну, що ж свято наближається))) Отримала нік і так тішуся, дуже мені було цікаво познайомитися з такою чарівною форумлянкою) Ура, можна трішки відволіктися і поринути в підготовці до свята

9. Пундик

Пундик Well-Known Member

в мене точна така ж ситуація, голова аж обертом іде, часом поїсти ніколи , але
    тепер
    і хоч трішечки піднімати собі настрій і швидше наблизитися до Новорічних святкувань. Велике Дякую огранізаторам !!!

10. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ура, ура)) тепер Миколайко буде готувати подарунок, для такої красивої і надіюсь чемної форумляночки:girl_tender:)) ідей дуже багато- треба брати коробку з під телевізора)):girl_blum:

11. Vika

Vika Well-Known Member

це ж треба. прогавила обмінник. шкода.

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене є! Вже дописи вивчила, картину уявила :) Трохи важко, коли людину не знаєш, але і цікаво :) Рукодільна частина в мене певно буде дуже скромна - не моє то :)

13. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

І в мене не буде рукодільної відкритки. Не моє то , не хочу злякати форумлянку своїм "шедевром" )))))))
    але рукодільна частина буде присутня обізатєльно, вже її зробила вийшло миленько :girl_yes2::connie_pull-pigtail
    ще решту придумати...

14. Popi

Popi Well-Known Member

Я знаю свою формулянку,ура ура ура!!!! Вибач мені але рукодільної частини не буде,бо в мене як то кажуть,руки з дупці)))))

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Оу. Рендом такий рендом)))

16. Музик

Музик Мартуська

а я от щойно листівочку наруколідила. правда я то не дуже вмію, тому вже як є, зате з позитивним настроєм та хорошою енергетикою

Останнє редагування: 25 Листопад 2014
  17. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

І в мене вже є!:girl_claping:
    Я вже почала переживати, а як побачила ім"я, аж трошки розгубилася, що буде важко догодити. Але схвильованість швидко пройшла, тому буду збиратися на пошуки.
    Хочу швидко відправити, бо перший раз посилаю щось звідси поштою. Не хочу, щоб форумлянка довго чекала на подарунок.:girl_yes2:

18. нталька

нталька Well-Known Member

А я хоч і не рукодільниця, але рукодільна частина буде. Ну допоможе мені в тому трішки хтось :) Але ж то всеодно щиро.

19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І я вже знаю ім’я… А більше нічого не знаю :girl_blush2: – якось мало ми перетиналися на Посиденьках, а так хочеться щоб подарунок сподобався...
    Пішла я думати, може щось "нарукоділю" до 12 грудня, якщо мій малий «помічник Миколая» дасть мамі пару вільних годинок… :girl_in_dreams:

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дуже дякую організаторам за цікаву форумляночку:kiss: . Пішла думати про цікавий подаруночок:girl_bye: