Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

Я вже передала пакуночок, але щось так завстидалася, що геть-чисто забула усю урочисту промову:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Мій Миколай прислав смс, що подарунок вже на пошті, а я зранку забула глянути в скриньку, чи є повідомлення. Після роботи мені додому йти ще хв 10 стратити, щоб папірець забрати. Хто знає а з самим паспорт без повідомлення пакунок віддадуть?

3. shparynka

shparynka Well-Known Member

Дорогогий Миколайку, якщо ти відправив мені подаруночок Новою поштою, то прошу надіслати куратору номео накладної, бо в мене на телефоні полетів сенсор, і я не можу прочитати смску!!!!

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мали б віддати. принаймні в мене віддають

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ой, я зараз їду в суд в Перемишляни, а мені двзонить помічник Миколайка,що хоче зі мною зустрітись.А я не можу:sad:,бо вже в дорозі. І як сказав,помічник Миколайка, сам Миколай до мене на кавку зайти не може, бо діток не має з ким лишити.... А шкода.... Але я часто по роботі буваю на Сихові;), то може ,Миколайку , таки якось сходим;).

6. terezka

terezka котяка-вишивака

мусять віддати, бо досить часто вони ті повідомлення просто не розносять по скринькам (у них в журналі все записано - кому і що прийшло)

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

УРЯ!!! Нарешті!!!! І я дочекалась свого щастя!!! Нарешті воно прийшло!!! На пошту. Хоча я чекала його з іншого боку, я думала Миколайко до мене зайде! Є пакуночок на пошті, хоча були трохи трабли, бо вказана інша вулиця, але то не біда, бо пакунок прийшов на абонентську скриньку, тому вулиця не так важливо. Якщо встигну заберу ввечері. Вже не можу дочекатись.

8. madchen

madchen Member

Дівчата, оновляйте галерейку! Цікаво же ж:girl_tender:

9. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

зато подарунок душевний і листівочка з побажаннями. Я в же й забула як то приємно отримувати справжню листівку с такими щирими побажаннями. А ялиночку мала забрала собі і сказала що буде стояти біля її ліжка щоб їй снилися чудові сни. Я відфоткати встигла але сіли акамулятори томи закину в галерею тільки завтра. Дуже дякую за подаруночок:girl_yes2:

10. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Написав мені МИколайко смс , щоб завтра чекала дзвінка
    Але я до неділі на роботі :girl_cray:
    Що робитимеш , Миколайчику ???

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А моєму Миколайкові ельфи передали, що мій подарунок вже на пошті:girl_tender:
    Зможу забрати лише завтра ввечері...Як то дочекатись?:connie_pull-pigtail

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

мій Миколайко мене потішив, прислав смс що олені мчать на Винники, мій чоловік питає чи знають олені дорогу чи виїхати на зустріч:girl_haha:

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я подаруночок отримала! Подзвонила до поштарки, і дорогою до Львова вже забрала його! Застібкою від сережки прорізала скотч, ледь знайшла де ж то та коробка відкривається. Такий довгоочікуваний, такий бажаний, такий теплий, такий .... з любов'ю ...
    Дякую величезне Марципанці за стільки приємних емоцій. Особливо хочу подякувати за пакуночок з червоненькою стрічечкою :)
    Хвалитись буду в галерейці трохи пізніше, оскільки не маю зараз доступу ні до свого комп'ютера, ні до інтернету.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Миколайко то олені будуть сьогодні? Не знаю чи передягатися, сиджу в джинсах,ждю

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я подаруночок надіслала! Дивлюся галерейку, і все мені в голову лізе, що замало поклала. О, і в попихах забула сфоткати, сильно не сваріть. Хотіла надіслати в суботу, щоб прийшло на саме Свято, але не вийшло мені, бо неочікувано довелося поїхати по справах, вчора вже була зібрана йти відправляти, а коліжанка попросила побути з малим, і знову не потрапила. Відправила сьогодні, казали, що в п"ятницю буде посилочка на місці.

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

Усьо, повернулась я з далеких країв. Спакувала подаруночки і сушу голову як то їх дарувати.
    Маму попередила що може прийти невідома посилка, мама також в очікувані. Залишився ще один день, а мій Миколайко на мене обідився напевно:sad:

17. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Люди добрі.. А я так довго мучилась і так і не догадалась, що то в мене також є сережки..... Мусіла нести додому, бо ніяк скотч не могла віддерти... :girl_wink: Зате тепер буду знати, як викрутитись наступного разу...

18. левиця

левиця Well-Known Member

І я вже отримала свій подарунок. Дяную Лесі-Naturals за неперевершений презент. Та ще його вручив у руки помічник Миколая. Все просто бомбезне. Величезне дякую.

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

аааа. в мене знову смс від Миколая!!!!олені вже завезли подарунок на поштове відділення ))) завтра воно витримає (а може ні мій штурм ))

20. madchen

madchen Member

АААА!!! УРА!УРА!УРА! Мені написав сам Миколай!:girl_tender: Завтра мене чекатиме посилочка. Подарунок в переддень свята! Гарно ж ти вирахував Миколайку:girl_wink: