Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

ех а мій Миколайко далі мовчить, роздразнив мене і все

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і мій поки мовчить, але я чемно чекаю і вірю що мій Миколайчик мене не забув :) тим більше що до Миколая ще цілих 2 дні

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А мене втішили, що подаруночок вже давно чекає мене на пошті. Миколайку, ти не думай, що я не хочу забирати пакуночок, просто повідомлення з пошти мені не прийшло, від кураторів дізналась, що подаруночок вже є, а в неділю пошта закрита. Тому сьогодні одразу після роботи полечу за подарунком, бо цікавість мене вже розпирає ;)
    Маю одну здогадку від кого сюрпрайз чекати :girl_wink:

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А я ніяких здогадок не маю і просто жду його в гості:girl_in_love:.

5. terezka

terezka котяка-вишивака

того року як ніколи, не встигаю нічого (все через те, що захворіла, і мені два тижні "випали" просто).
    як все буде добре, то завтра понесу "здаватись" оленям, аби мчали подарунок чемній форумляночці (точно знаю, що чемна була вона цілий рік)

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Мені вчора мій Миколайко написав, що подарунок чекає мене вже на пошті. Я так втішилася, не могла вже дочекатися понеділка, цілу ніч мені снилося, як я той подарунок дивлюся, розгортаю, милуюся.. А нині малеча проснувся з соплями по коліна(все ж таки заразився від мене:girl_sad:). Я така розстроєна, бо так вже хочу забрати посилочку. Чоловік каже, та почекай до середи, якраз на Миколая забереш. Ага, якраз я втерплю до середи..

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Розглядаю галерейку і починаю дуже-дуже переживати, що замало поклала до пачки. :girl_impossible: Якби знала, що ніхто правил обміну не дотримається, то теж би не дуже їх дотримувалася. Якось вийшло, що я мало чи не найчемніша, бо і так переживала, що в мене більше вийшло, ніж 3 речі, включно з листівкою. :girl_haha: Чи то я погано зрозуміла термін "новорічно-святковий сюрпризик" і туди можна було і 10 речей втиснути?

Щодо свого звітику мушу перепроситися. У мене дітки на вітрянку захворіли, тому фото свого подарунка я трохи пізніше викладу, як вони почнуть менше марудити й на руках сидіти.

8. Sera

У мене та ж думка. Жену її геть, бо ж робила все з любов'ю. І надіюсь, що форумлянка залишиться задоволеною:girl_in_dreams:.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

то типу було так: обов"язкові частини, які мусять бути (солодке, листівка і т.д.)
    обмежень не було таких, як на валентинках

але, Лілю, думаю там в подарунку таке, що отримувачка буде 100% задоволена і щаслива:)

10. Sera

Аяяй. От листівку то ж я забула(((.
    Значить до НР чи Різдва пришлю))).

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ааааааааа!!! щойно побачила СМСку від Миколайчика! Ми побачимось особисто в середу! Уряяяяяя!

12. Virchuk

:)) Я вже отримала свій подарунок:)
    П.С. Мало того, що повідомлення на пошту не прийшло, то вони ще й неправильно оформили і не хотіли мені видавати подарунок, бо було написано, жи то я відправник:)))
    Вже сфотографувала (поки ще не поїла все) і зараз буду хвалитись.
    П.П.С. Я таки в останній день випадково здогадалась хто мій Миколайко:) Але від того мені ще приємніше:)

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я дуже довго думала й вибирала таке, яке би для себе купила, тому дуже сподіваюся, що моя форумляночка буде задоволена!
    Я також, надсилаю її окремо. :)

14. Sera

Аяяй))). І як же ж то я спалилась)))?

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Як же ж я того блокнотика собі хотіла))). Ммм. Як тільки знайшла- зразу вирішила 2 купити))).

15. magic

magic Well-Known Member

А я і далі в очікувані свого Миколайка...
    Миколайко, ти хоч мені маякни, звідки мені чекати??
    бо, я вже сьогодні на пошті мурдувала питаннями чи точно нема на мою адресу посилочки)) і з нової пошти теж смк-ки ніякої нема..:girl_flag_of_truce:

16. Virchuk

ніяк) просто ти написала, щоб Миколайко перевірив пошту і незабаром мені прийшло повідомлення від кураторів з тим самим проханням;)

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ааааааааа!!!іііііііііііі!!!!!!!!!оууууууууу!!!!!!!! цього варто було чекати ледь не до останнього дня!!!!
    який теплий і душевний подаруночок я отримала! і який гарний Миколайко трапився мені, просто в захваті, і мені дуже приємно, і взагалі багато-багато найгарніших емоцій мене переповняє, що навіть не знаю, як то описати :girl_angel:
    я скоро-скоро все фотографувала, бо Катруська вже чекала мене під дверима і кричала "мама, сє один пісь несла" :girl_haha:- мама ще один сюрприз принесла,
    справа в тому, що я невідомо за які заслуги, отримала цього року два даруночки :). вчора на форумівці мала ще один дуже приємний презентик від Наполеони.
    дівчатка, дуже дякую Вам за теплі емоції і гарний святковий настрій!:girl_in_love:

18. Музик

Музик Мартуська

Дорогі учасниці!​
    Багато хто з Вас вже вручив свої подаруночки, проте є такі, хто не звернув увагу на прохання відправити пакуночки до 15 грудня. Дуже прошу всіх, хто цього досі не зробив, зв'яжіться зі своїм куратором, або напишіть на Миколайкову пошту коли і як плануєте вручати подарунок! А також не забуваємо додавати фото

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Моя форумляночка отримала подаруночок на початку минулого тижня і ще до передачі подаруночку, я намагалась надіслати фото свого подарунку на почту mykolajchyky..., але мені постійно видає помилку.Чому?

20. Музик

Музик Мартуська

не знаю, киньте мені в ПП.
    ой, тьху, читаю з кінця. всьо ок