Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

А коли вже відкриють галерею? Завтра?

2. Музик

Музик Мартуська

завтра ввечері

3. Virna

Virna Well-Known Member

і до мене щойно прийшов подаруночок від Миколая. Дякую-дякую-дякую! Так приємно, все сподобалося і підійшло. Знимку покажу вже потім і у відповідній темі:girl_cool:

4. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я уже певно з тиждень старанно заглядала в поштову скриньку, причому по кілька разів на день, а то й по кілька разів за раз:girl_haha: І ось сьогодні я там знайшла омріяне повідомлення. Чоловік помчав на пошту, а я з нетерпінням чекала. І ось, чарівна форумлянка не забула ні про кого і настрій просто суперовий. Все дуже - дуже сподобалось:girl_dance:Я приймала участь вперше, тепер прийматиму завжди, а то отримала справжнє свято сьогодні:)

5. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я сьогодні чемно подарила подаруночок і отримала, все файне і любиме (солодке )
    Для себе вже вирішила, що цей обмін має стати традицією, то так класно, ото чекання і дарування.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я яке файне отримала, мммм. І так гарно поговорили. Тішусь страшне. І головне Миколайко знав, чого я хочу))). Дуже тішусь, що взяла участь в обміні!

7. madchen

madchen Member

Дівчата, такі захоплюючі ті ваші дописи:girl_claping:Чекаю не дочекаюсь галерейки, не один раз перезагружаю в надії, що вже відкрилась темка:girl_wink:

8. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

І я отримала Подарунок. Дякую, Леся, дуже-дуже. :girl_claping:

9. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

А я отримала від Миколая смс - мій подарунок вже на почті. Завтра зранку побіжу... :girl_claping:

10. Музик

Музик Мартуська

як і обіцяла, галерея гри тут

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я в галарейку закину через 2 дні, коли подаруночок буде на своіх місцях)))

12. madchen

madchen Member

Ви всі такі молодці!!! Подаруночки мегасуперські:girl_claping: ОХ! Аж цікаво що ж мені приготував Миколайко? :girl_wink: А ще більше, мабуть, цікаво, хто ж ВІН- мій анонімний Миколая))) Маю когось тут на приміті, по останніх недавніх дописах..побачимо, побачимо:))

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дякую кураторам за такі кльові емоції:kiss::kiss::kiss: Всіх зацілувала б!!

14. jylanda

jylanda занууууда

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

До цьотки не дотягуєш, але заздрість я розумію - я натішитися не можу:girl_blum:

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

ой, дякую дуже, просто застидали :girl_flirt:
    піду зараз закину її фотки у тему про тільдоманію, я їй цілу фотосесію влаштувала, сама дуже тішуся нею))

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Тут в кармі вимагають фото білизни, що подарувала мені Зоряна))) Зараз не можу сфоткати, бо мало світла в кімнаті, і виходить не гарно, хіба завтра на манекені на роботі) А на собі, тим більше не сфоткаю, бо стидаюся :girl_haha:

17. Vika

Vika Well-Known Member

О і я таке хотіла вимагати. фото в студію.

18. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата, хто не має фото отриманого подарунку і з якихось причин не може то організувати то попросіть у своїх миколайків фото або у кураторів, там ж має бути фото звіт перед відправленням . То моя підказка як я колись робила)

19. Vika

Vika Well-Known Member

А я дурепа милко забула покласти в посилку. аж нині дойшло до мене що воно на шафі стоїть-чекає. от то я тормоз.
    щось цього року в мене все не так. і листівку в останній день ледь встигла зробити і мило забула і коробку довго шукала і фото зробити забула. зла на себе.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені Миколайко знову смс написав))) каже, що подарунок в дорозі до мене:) Ура, я на днях теж отримаю заряд позитиву))

Я досі не займалась шпіонством і не пробувала вгадати хто був моїм Миколайком. А тепер мене вже цікавість розпирає))