Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

Мій Миколайко теж мовчить, хоч я вже знаю, що хоче передати даруночок особисто)))

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А у мене з помічником Миколая продовжується листування :) Вже навіть домовилися про рандеву сьогодні. Як же то радісно!! Нема такого смайлика, направду!!

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

треба і сплануватись, і може треба пошту потрусити, бо як поштарці не треба йти в нашу сторону ще з чимось повідомлення може і не принести зо 2 тижня

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Юху, яхау, юхуху, яхяхя, а я отримала Миколайка, уря!!!!!!! Дiти в захопленi, мама в захопленнi, тато ще не бачив! Миколайчику, дякуемо тобi за таке суперове пiдняття настрою в недуже веселi для нас хворобливi днi!!!! Настя просила передати велечезний цьом тiй добрiй тьотi, iй, як нiкому iншому бракувало в ц1 днi хороших емоцiй, хворie бiдолашко.
    Дякую дякую дякую!!!!!! Маму вже тошнить вiд цукерок, Сашка дещопримiряе, Настя казковихперсонажiв бавить. Йду голову помию ;)

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ааа... Мені прийшла смс, що пакуночок на Нп!!! Ну чому-чому-чому чоловік на роботі??? Я б вже побігла:clapping:
    А ще, мені так пусто тепер, коли не треба готувати подаруночок, так чогось бракує, треба вже наступну гру:mocking:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Звертаюсь до свого Миколайка - я сьогодні весь день дома, менший -з температурою (((((.........

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Написав мені помічник Миколайка, що завітає 18 числа:girl_tender:.
    І ще питав, чи я була чемна)).
    Відповідаю- :girl_yes2:

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

пишу для свого Миколая:)
    я точно не знаю чи буду на форумівці, бо складна ситуація вдома з дитиною, тому остаточно напишу в неділю зранку

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Так розумію, що після недільної форумівки більшість вже буде з презентиками.
    Може, шановні куратори, запустите в понеділок галерейку?
    Чи всеж 19-го грудня будете чекати?

Як на мене - я б вже розглядала, ато з тими хворобами-переворотами-переживаннями геть відчуття свята щезло.
    Хоч би якось підняти.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

пакуночок спакувала, листівку підписала, вирушаю на пошту. форумляночко, чекай повідомлення!

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я вже звідти - так переживала, щоб мій подарунок не порпали, листівку не витягнули - і навіть ніхто не глянув, дали пачку, сказали запакувати - і все! Так що моя миколайка з наступного тижня отримає подарунок:girl_tender:

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс..пішов муж на пошту..чекаю з нетерпінням:girl_wink:

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

О, цей подаруночок вирушив закордон :girl_wink:

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ооо, те саме! Вдома заскотчувала так, що хай форумлянка вибачає за довге відкривання пакуночка, але на диво мені не сказали ні слова на пошті, навіть не питали, що там :) казали через 2-3 дні буде в отримувача! Так що форумляночко, чекай подаруночка вже скоро-скоро!

15. terezka

terezka котяка-вишивака

16. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дорога моя форумляночко, я тобі сьогодні відправила подаруночок поштою, але ''дякуючи'' працівникам пошти, я його перепаковувала і тому трохи порваний і неакуратно заклеєний скотчем подарунковий папір.
    А фото пакунку я відправлю кураторам на пошту сьогодні ввечері.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ааа, а я фанєра думала, що то будь-яку посилку порпають і даремно переживала:girl_wink:

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

мою порпали і перекладали всередині все як вважали за потрібне. За заперечення на пошті на Мазепи- розстріл :girl_devil:
    Я так боязно підправляла вміст коробчини, бо в мене там таке було що могло розлитися... Але доїхало добре! Сподіваюсь, форумляночко, тобі все стане в пригоді! :girl_curtsey:

19. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Юхууу! Знаєте я цього року певно була ну просто СУПЕРчемною. :girl_blum: Який мені Миколайко приніс подарунок!:girl_tender::girl_tender: Дякую Миколаєчко!!!!

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Цього року у всіх проблеми з упаковками:). І в мене було те саме :). Лише мою упаковку пошкодила малеча помічника мого Миколайка(подумала ,що це їй). І помічник Миколайка, сам якось перепаковував мій подарунок(Про ЧП повідомив мене телефоном). Тому мені навіть важко уявити:girl_impossible:, в якому стані отримала подаруночок моя форумляночка(через це дуже переживаю,оскільки після перепакування я його вже не бачила).Чекаю тепер на фотозвіт...Але то буде мені наука на наступний рік- треба передавати особисто!:girl_yes: