Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

ох, яку я красу бачила в нас на пошті!!! заздрю :) по доброму
    мацюпууусіньке прохання - додавайте нік, коли скидаєте фотозвітики, будь ласка, так простіше шукати в табличці. дякую

2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мій подаруночок практично на 80 % рукодільний.. Ото тепер вагаюсь, чи то ще йти і магазини зкуповувати...
    Але наразі єдине - це те, що подаруночок (подаруночки) зроблений з надзвичайним теплом і надіюсь, що сподобається... :girl_in_dreams:

3. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ой, а мiй Миколайко подав звiсточку :) я так розумiю, що на каву ти не зайдеш? :sad: я тепер заснути спокiйно не зможу ;)

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене так і комплекси зявляться)) ото думу гадаю чи вгоджу форумлянці своїй
    мені ще залишився один елемент і подаруночок буде готовий
    а мій Миколайко наразі ще мовчить
    певно я була трошки нечемна, сама знаю, буду виправлятися)))

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ааааа, вчора ввечері таки зробили з чоловіком ту частину подарунку яку я вже давно планувала але без допомоги чоловіка зробити не могла. Це вперше ми таким бавилися, рукоділля це не зовсім моє. Подарунок майже готовий, ще солодка частина і можна відправляти в суботу.
    а мій Миколайко мовчить,

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А в мене з тим фотозвітом просто халепа якась. bluetooth на компі є, але мій тел. його вперто не бачить. ММС не можу надіслати, точніше, надсилаю ніби нормально, навіть гроші знімають, а на скриньці фоток нема (раніше з ММС проблем ніколи не було..) Вже чисто з тою технікою знервувалася :girl_cray:
    Хіба буду просити мого адресата пофоткати подаруночки і надіслати на е-мейл. Будь-ласочка..

7. madchen

madchen Member

Відслідила я свою посилочку. Вона вже в пункті призначення, але ще не вручена. Маю надію, що форумлянка скоро її отримає, ну а я, в свою чергу, чекаю відгуку:girl_in_dreams:

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я скоро отримаю свій презентик)))) у світлі сьогоденних подій - то величезний заряд позитиву!!! Наперед шалено вдячна!

Свого Миколайчика відправлятиму вже завтра - оскільки сьогодні отримую останню складову подарунку!

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Урааааа!!!!! Нарешті кур"єр приніс мені посилочку в якій є подарунки для моєї форумляночки!!!!!:girl_in_love: Я вже думала що не встигне приїхати до 15 числа :girl_mad:, спереживалася :girl_cray: і докупила про запас дещо тут :girl_cool:Вже готую посилочку для своєї форумляночки :girl_dance:, але відправлю поштою, бо сама нести встидаюся :girl_blush2:, так як особисто ми незнайомі :girl_impossible:
    Навалила купу підказок :girl_crazy:, але то я на радостях! :girl_in_love:

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я нарешті нині знайшла підходящу упаковку для подаруночка, а то був дуже важливий пункт :girl_claping:.
    тепер ще де-які нюанси завершу і дуже-дуже скоро хтось гарний і чемний буде мати трішки свята :girl_angel:
    періодично перевіряю свою поштову скриньку - поки, крім рекламних проспектів, більше нічого корисного не знаходжу :girl_in_dreams:

12. Maksli

Maksli Well-Known Member

а до мене вчора дійшло, що то треба туди заглянути, витягнула звідти купу-купезну макулатури, а "запрошення" на пошту не було!
    може мій Миколайко в гості зайде, буду дуже рада:girl_claping:, а може на форумівку завітає, бо я туди планую йти:d23:
    а для своєї форумляночки, подаруночок вже докомплектовую:girl_yes:
    і скоро-скоро Хтось його отримає :girl_wink:

13. Naturals

Naturals Well-Known Member

І я
    надіюсь, що на вихідних таки вдасться відправити помічника Миколая, а то я з хворобою дітей зовсім відстаю. Поштою таки боюсь відправляти, бо вони точно розтовчуть подаруночок.

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І я відправлятиму через помічника. Вже все готове і запаковане, залишилось скинути фотозвіт і доставити:) Надіюсь, форумлянці сподобається :)

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я вже все склала, а ще сьогодні доклала важливу штучку, певно вручатиму сама:)

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Ну все, посилку відправила, але поштарка мегера, заставила мене вскрити посилку бо вона повинна знати що я пересилаю. Довелося роздерти обгортковий папір з коробки і розрізати на ній скотч, а потім знову заклеїти, але вже без обгорткового паперу, бо він подерся при розпаковуванні...:girl_cray:
    Читаю правила пересилання- мене не мали права змушувати вскривати посилку по Україні, в відкритому вигляді пересилають лиш закордон, бо треба декларувати все що в коробці... Ну от що, піти завтра і "привітати" ту поштарку з наступаючим?:girl_cool:

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Прийшла смс від миколайчика щойно: питається чи буду дома ввечері????
    Звичайно, що буду))) Тільки от коли?? Ми рано ( доцька) лягаємо спатки....

18. Milady

Milady Well-Known Member

Усьо, сьогодні я вже докупила все, що планувала, завтра сфотографую, докуплю солоденьке і відправлю:girl_claping:
    Мій Миколайчику-партизанчику, добре би було як би смс повідомив, що і як, бо в нас міняють поштові скриньки, боюсь, щоб повідомлення не загубилось!

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а я тепер не знаю, чи буду на форумівці (((

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А моя посилка для форумлянки вже на пошті. Так що, люба форумлянко, заглянь у поштову скриньку:girl_smile: