Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

Читаю і мене жах бере, подарунок обдумала, спланувала що де купляти буду, але зараз стільки роботи, що одну частину я напевно не втілю у життя, і форумлянка побачить "розібраний" подарунок:sad: Була шикарна ідея, але на жаль я її не реалізую.

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Розібраний, то прикольно-конструктор)))

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ех..там такий задум був що ого-го:) я вмудрилась всі обовязкові атрибути обєднати і зробити один великий подарунок, але в мене з часом завал. Тому все буде у "стандартному" вигляді.
    Хотя... я ж можу то "збирати" в машині, тільки буде цікаво подивитись на очі митників:)

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

нарешті чоловік приніс до хати лінійку :girl_crazy: і я зможу почати основний рукодільний задум потихеньку втілювати в життя :girl_claping:\
    тепер я маю в голові задачу - як правильно запакувати і цілісно доставити :girl_cool:

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я сьогодні спакувала все й відправила вже :girl_claping:. Шкода, що на пошті мою коробочку трохи помнули - а я її так гарно обклеювала власними руками..Зараз скину організаторам фотозвіт.

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Бачу, багато форумлянок вже надсилають подарунки.. Я думала десь ближче до 15-го відправляти. Тепер задумалася, може то скоріше треба..

7. La esposa

La esposa Moderator

а мені на пошті нічого не казали... навіть не спитали, що всередині.. хоч контрабанда якась, їм, бачу, все одно :girl_crazy:
    а ще дали мені конверт замаленький. Я попросила більший... запихаю всередину руку, а там півконверта займає тільки місце склейки сторін.. якось все позапихала ніби. Добре, що нема чогось такого дуже крихкого (крім солодкої частини), не переживаю, що помнеться-потовчеться :girl_cool:

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Несподівано видався в мене шопоголічний вечір, та й про свою форумлянку не забула - подарунок практично вже готовий, залишилось гарно загорнути.
    Приїзджаю додому, а мене чекає СМС від Миколайчика - так приємно, дякую за вісточку !!!
    Відповідаю на питання - дуже намагалась, чесно-чесно. :girl_crazy:

9. innamorata

innamorata Well-Known Member

От халепа, дзвонив мені миколайко ще в понеділок, казав у вівторок буде. Я ждю ждю, а ніц не приходить. вже й на укрпошту сходила, ніц. І тут до мене дійшло, дай перевірю смс ки, ага, так і є. Мені у вівторок приходила посилочка з моїм інтернет замовленням, а смс в мене висвітлюються в списку. тож на пошті просто показала останнє смс і аж тепер побачила що в той день приходило ще одне. Ото я... капець короч. Зараз малий встане біжу на пошту отримувати свого миколайка :)

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а мені вчора вночі прийшла ще одна ідейка щодо подарунку. так сподіваюся, що моїй форумляночці сподобається:girl_smile:
    а сама вже потихеньку зазираю в поштову скриньку :girl_blush2:
    Дорогий мій анонімний Миколайко, чи може мені чекати тебе особисто? буду тільки ЗА ;)

11. innamorata

innamorata Well-Known Member

Уррряяяяя, я отримала посилочку!!! все таке файнезне!!! коли можна хвалитися? бо мене аж розпирає :connie_pull-pigtail давайте вже пошвидше відкривати галерейку! Дякую Миколайчику!!! ось він, справжній святковий настрій!!!

12. La esposa

La esposa Moderator

А мені помічник (а може й помічниця) Миколайка написала смс-ку!
    Дорогий мій Миколайчику! я обов'язково буду в тому місці і в той час, як написано в смс, навіть швидше :girl_crazy: а ще я нині не зможу спокійно заснути — дякую за такий позитивний мандраж, який буває тільки взимку, тільки на свята!

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене все готово, крім солодкої частини. :girl_crazy:

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Хочу вже дивитись, що кому надарували...:girl_cray:
    Але певно, галерейка відкриється, як завжди, після форумівки.

Доречі мені посилочку з подаруночком для моєї форумлянки відправили:girl_dance: А я переживала вже. В понеділок сподіваюсь заберу і укомплектую пакуночок форумлянці.

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені теж смс-ка прийшла від Миколайка:girl_dance:
    Він каже, що я була чемна))) Знає...)))
    Ура:) Я теж скоро отримаю шматочок свята:girl_dance:

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ура, і мене знайшов Миколайко!
    Миколайко, Миколаєчко, вечір в мене вже гарний - я така рада, що ти мені написав!! Так, я не проти особистого вручення, аби тільки здоров"я не підвело (другий тиждень кашляю). Тільки, будь-ласка, звертайся до мене на "ти" )) Це дуже-дуже добре, що залишилося чекати недовго. Я чемна, чесно-чесно :)

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Всім привітик:girl_smile:! Я вже в Україні:girl_dance:! Правда трохи хвора...:girl_sad: Але сьогодні зроблю фотосесію подаруночку і вже зоовсім скоро моя форумляночка його отримає:girl_dance:! Сподіваюсь він їй сподобається.

18. La esposa

La esposa Moderator

А я вже на місці призначення :) чекаю на свого Миколайка, а з динаміків грає пісня про Новий рік і подарунки..!

19. La esposa

La esposa Moderator

Уррра, до мене прийшов Миколай!
    і приніс даруночки, втіху і пакуночки [​IMG]
    так вже хочеться похвалитися в галерейці! там таке все кльове, таке-таке... і самчне, і кольорове, і блищить, і дзвенить, і шурхотить! :girl_tender:
    Дякую! :kiss:

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а до мене не пише,не смс-ить, не дзвонить:sad: