Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Logos

Logos Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

І я застряла в голові ідея вже є, мій Миколайко не дає ся чути, певно я була нечемна:sad:, але якщо ти хочеш до мене завітати, то дай знати коли, щоб я була дома

2. Mammy

Mammy Well-Known Member

А у мене вже близько 80% подарунка приготовлено))) ніяк не дочекаюсь замовленого в інет-магазині, жалію, що не пересилала НП, Укрпошта вже другий тиждень шле:8:
    Рукодільна частина теж вже в активному процесі :d7:
    А, і мій Миколайко теж мовчить ;)

3. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Мій Миколайко мені теж вчора нічкою написав :girl_tender:
    Теж прихворіла, але ідеї мене не покидають - готуюсь.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене нарешті зсунулася з місця підготовка нерукодільної частини подаруночка. уррра!!
    мала хвильку часу і няньку для мацьопи, то пробіглася магазинами трішки. юххуу:girl_claping:

5. La esposa

La esposa Moderator

ой, і в мене теж :) я сьогодні в таааакий магазин попала! :girl_in_love: і таааке купила..!

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

В карму питають, що за магазин такий - то просто гуртівня канцтоварів, але з велиииким відділом святкових прибамбасів :)

6. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Дорогенька моя форумляночко, не зважаючи на революцію, постараюсь подарунок відправити вчасно. Більша частина вже готова. Проблема в рукодільній частині. Ну ніяк не знайду часу.:ed4d70def841dc74b57
    Вибач, якщо чимось не догоджу, я стараюся, чесно:girl_blush2:

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Мені все щось не вистачає до подаруночка. Щось докуповую, міняю:girl_impossible: Але вже на фінішній прямій однозначно. Сподіваюся, в четвер-пятницю відіслати.

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а мені ще всього не вистачає))))) в мене ще голо-пусто :). то часу бракує, то настрою.
    але я все встигну зробити вчасно, чесно-чесно :).

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ой, бачу всі щось взялись за рукоділля... А в мене ні фантазії, ні навиків до того нема... :sad: Тому наперед вибачаюсь, але рукодільної частини в моєму подаруночку не буде, дуже постараюсь догодити чимось іншим .

Останнє редагування: 2 Грудень 2013
  10. Музик

Музик Мартуська

з питань форумівки заходимо сюди
    не забуваємо скидати звіти на пошту Миколайка чи в ПП кураторам. обов'язково вказуйте яким чином плануєте доставити подарунок (поштою, № декларації, особисто чи на форумівці)

11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Нарешті і я отримала смс від мого Миколайчика...
    - так я була чемна, слухала чоловіка і свою доцьку)) Тому на різочку - не розраховую))))):girl_crazy:

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ех, щось мені туго йде. Мала пару ідей, але всі відкинулися якось самі собою як банальні. поїхала на закупи в надії що муза до мене прийде в процесі, а вона, нехороша така навіть не показалася. Наразі маю одну ідейку але тре ще то десь знайти і купити. Якщо вдасться, думаю форумлянка буде задоволена, ну, принаймі сподіваюся. Все решта вже є. Рукодільної частини нажаль не буде - не рукодільниця я :girl_blush2: але все одно маю надію вгодити :)

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Шановний Миколайчику, смс мені не пиши, я їх не отримаю уже, знаходжусь дуже далеко і інший оператор.
    І так склалось, що до своєї формулянки я завітаю особисто 18 грудня, вибачайте що так пізно, але я скоріше повернутись в Україну не зможу.
    п.с. мій Миколайку також візьми це на замітку

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене виникла маленька неприємність, а може, й велика.
    Пакунок я в суботу відправила, але якимось чудом (гості в хаті, 5-еро дітей, чоловік поїхав у відрядження) забула листівку вдома. Лише після відправлення пачки й повернення додому зрозуміла, що втяла. :sad: Можна листівку окремо надіслати? Мені так незручно, що я така безголова. :sad:

15. Музик

Музик Мартуська

Лілю, це є додаткова інтрига :) все супер, як на мене :) Вашої листівки вартує чекати!

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тю, то взагалі не проблема. Відсилайте, звичайно!
    Наша пота он взагалі забороняє в посилку листівки класти, тільки окремим листом змушує відправляти.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я вчора те саме зробила))
    Зібрала подарунок до купки, сфоторафувала і скоренько поки мама залишилась з малим полетіла на пошту. Листівка не потрапила ні на фото ні в пакунок... Але я опам'яталась вчасно, тому сьогодні буде спроба номер два відправити все разом:)

18. Vika

Vika Well-Known Member

я завжди слала листівку з подарунком. ніколи не перевіряли.

19. oksumoron

oksumoron Active Member

мій подаруночок вже вчора прибув до Львова, тому скоро можна буде ощасливити свою форумляночку!
    мені ж ще ніяких сигналів так і не прийшло! то певно тому, що я була не такою чемною як інші форумляночки!:girl_blum:

20. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я, напевно, була сама чемна))) Тільки що отримала подаруночок від Миколайка! Все таке файнюче, що я навіть не знаходжу слів, щоб передати. Миколайко, ДЯКУЮ за такий ПОДАРУНОЧОК! Все дуже і дуже сподобалося! Сьогодні з мужом буде боротьба: що кому належить))) А то ще не можна признаватися, хто був Миколайком?