Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

Ледь не забула: любий Миколайчику, май на увазі, що відлітаю я 16 грудня. І було б непогано, якби я знала, на яку адресу очікувати на подаруночок)) Чи це буде при зустрічі? )))) Бо я то тут, то там)))

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

і я "жабка мандрівниця"
    Не знаю чи передали куратори, тому для підстраховки напишу тут. Дорогий Моколайчику, якщо бажаєш вручити подаруночок особисто мені в руки, у Львові я буду десь з 15 грудня і найкраще до мене задзвонити і уточнити місце зустрічі. Якщо я не взяла трубки і не передзвонила, це означає що я ще не повернулась (точну дату приїзду я не знаю). Якщо поштою відсилаєте, то відсилайте на не львівську адресу. Відсилати можете в зручний для Вас час, моя мама забере і пакуночок 100% не загубиться
    А моя формуляночка отримає подаруночок орієнтовно 17-18 грудня. Тож не дуже переживайте що Ваш Миколайчик забарився, він з далеких країв буде їхати;)

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Миколайку,а нас з 20 не буде....

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

Подарунок в процесі, *упа в милі, бо багато роботи, смс-ок не отримувала, форумівка буде? коли? може б то вже додати голосувалку буду/не буду/подумаю/мені лінь?

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Вирішила таки трохи нарукодільничати, вчора ввечері вже приступила до процесу :d64:

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Дівчатка, не забувайте фотозвіти подаруночків скидати на пошту Миколайка.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я відлітаю 15 грудня, постараюся все до того часу зробити

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Підтримую - треба визначити орієнтовну дату форумівки, я планувала там подарунок вручити, якщо "моя" форумлянка буде присутня. :girl_curtsey:
    Ще хочу докупити декілька смаколиків, і в мене вже все практично буде готове.

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Угу! Люблю форумівки.
    Давайте голосувалку)
    Не так вже й багато часу залишилось до 15-го.

10. Музик

Музик Мартуська

Дівчата, насправді ми (куратори) не думали, що всі будуть тааак спішити відправляти подаруночки і вирішили хоч до початку грудня з опитуванням про форумівку зачекати.
    Ок, попрошу додати голосувалку

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

якщо форумівка буде 19.12 в обід то я буду, а в інші дні я пас

12. Colombina1982

Щодо форумівки ідея класна, але є питання: якщо (припустимо) я маю подарунок для львівської учасниці, прийду з ним на форумівку. А вона про це не знає, має подарунок для нетутешньої і відповідно не прийде :sad:. Або навпаки - для мене хтось захоче принести, а я ж не знаю і не прийду, а піду собі на пошту відправляти далеченько?
    Чи то Миколайко в ПП пише - "подаруночок чекатиме тебе на форумівці"? ;)
    І той, хто має отримати не від львівських, лишиться на тій форумівці без подарунка?
    Щось стільки всього понаписувала, сама заплуталася..

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

сподіваюсь, голосування буде відкрите, і ми зможемо бачити, хто буде присутній на форумівці.
    ну і приходити варто не лише за подарунком, чи щоб його віддати, а просто побачитись з приємною компанією ;)

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

100%:girl_yes2:
    І правильно Оленка каже, в голосувалці буде видно, хто збирається прийти, і виходячи з тих даних вже плануєте, яким чином будете доставляти подаруночок форумлянці.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, просила б форумівку не зранку і не в обід. Бо до обіду може яке свято в садку бути в той день, а потім менша спатиме. Думаю в кого мацьопі діти мене зрозуміє. Ну і плюс працюючим теж краще під вечір

16. Colombina1982

А то мус бути 19-го? Звісно, воно б пасувало на саме свято, але простіше спланувати собі і зібратися більшою компанією в суботу, напевно. Мало як там з роботою складеться.. Чи то вже традиція, яка не обговорюється?

17. Музик

Музик Мартуська

все обговорюється, я попросила модераторів додати голосувалку, там будуть різні дати, різні варіанти, і дивлячись на побажання публіки ми вже створимо окремі теми, де будем обговорювати коли і де в кожен конкретний день буде зустріч.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А що то буде кілька зустрічей?

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

Пропоную не робити варіанти дат. Поставити якусь одну і варіанти буду/не буду.

20. Farfalla

Farfalla Member

Мати Василева, а тут вже про форумівку балакають!!! Я тіко за! Але певне буду з доціком і тобула би перша моя форумівка :girl_flirt: