Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

я сама напросилася))))

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я вже фсьо придумала, от тіко чи особисто завозити, чи відправляти...

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну що ж попалась мені формулянка-загадка (для мене), довго сушила голову щоб то таке подарувати і все ж таки нарила я на свою формулянку компромат:) Будем експерементувати, щоб сподобався подарунок. Ідеї є, але не маю ідей коли і як їх здійснити:)
    А ще буде сюрпрайз. Перечитала що тут учасниці понаписували, намотала на вус і будем також здійснювати мрії:)

4. La esposa

La esposa Moderator

я мабуть буду відправляти... не знаю, до яких розмірів я розростусь за місяць, а то може бути слизько, зимно і т.д... та й ближче до 18 грудня завжди з'являється купа справ певного характеру :ed4d70def841dc74b57 :rus:
    от тільки КОЛИ відправити, щоб вчасно прийшло, не заскоро і не запізно? мабуть, в середині тижня піду на пошту.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчат, ну не обіжайте тих, до кого ви понятно, що нікак не зможете приїхати.. Одарочка і Еспозка вже відпадають зі списку моїх миколайків , а може мені хотілося вірити???а?

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я яко "Миколайко" маю в планах принести подаруночок особисто в руці моєї форумляночки! Правда я з нею не знайома, от буде можливість поправити те діло.))

7. La esposa

La esposa Moderator

без паніки! не знаю, як у Одарочки, а може я мала на увазі, що не влізуся в літак, бо перегруз буде? :girl_crazy: або в поїзд не пустять, бо подумають, що контрабанду везу в "багажнику"?

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_cool::girl_claping::girl_claping: я б не відмовилась ))), а я досі в муках, що б то корисного й гарного подарувати...І "моя" форумлянка ніяких натяків не дає..

9. Holly

Holly Moderator

нащо вам натяки? Я буду рада будь-якому подарунку.

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

11. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Я подаруночок вже приготувала. Залишилося здогадатися хто його готує мені :)

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я ще в роздумах, щоб то подарувати, ідеї є, але хочеться щось таке придумати)) І трохи порукодільнячити, але не знаю чи буду мати досить часу для того(
    В свій профіль не заглядаю, люблю сюрпризи, тому буду чекати до кінця)

13. Музик

Музик Мартуська

а в мене інша проблема - вже знаю шо буду дарувати, вже частину навіть маю готову, а от на решту ще не знайшла гідного упакування, тож далі в пошуку

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А моя форумлянка ніц не написала :sad:, тож буду орієнтуватись на приємні дрібнички, які і сама була б не проти отримати.
    Колись я вишивала і то багато, а тепер за малим і підгузками ні грама вільного часу :). Тож моє найбільше захоплення на найближчі півроку, то мі синулька!

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

неа..вона тільки штолени під подушку носить:girl_tender:смачнючі-пресмачнючі...
    я ще ніц не маю,але вже все в голові "поскладено",що маю купити...вручати планую особисто і вже ближче до 15 числа...чекаю снігу..на санах поїду:girl_crazy:
    а мені можна і швидше....автобуси на Володимира Великого ходять:girl_curtsey:

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

Саньми до Стрия? Хотiла б я на це подивитись :girl_in_dreams::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

17. Музик

Музик Мартуська

беріть вище: саньми до Гамерики

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

відправлю помічника Миколая(п.с. сани чорного кольору:girl_crazy:) до своєю форумляночки
    Ідеї є, треба починати втілювати їх в життя, але для цього треба трошки часу(читати залишити дітей і вирватись до Львова)
    А от з солодкою частиною біда! Наважилась здивувати свою форумлянку тортиком, але не знайшла її вподобань( Тепер в роздумах

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

хто хоче побавитись в інтригу пишіть мені в карму які торти любите, може моя признається

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

А в мене якась криза))) придумала-передумала-перепридумала-пошукала-засумнівалась-думаю :girl_crazy: во!
    І переживаю, що рукодільна частина не вдасться((( може, краще все купити?:girl_impossible:

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Маю надію, щоя форумляночка любить вишивані картинки, бо своїми троха кривулястими руцями вишиваю маленьку картинку, думаю, між роботою, уроками, кухнею таки встигну. В профіль до неї не заходила ні разу)) а для мого Миколайка напишу, що буду рада всьому, особливо мандаринкам гг особливих захцянок не мам)