Гра "Анонімний Миколай" - 3

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 22 Жовтень 2013.

?

Хочу подарувати свій подарунок на форумівці:

1. 1. У п'ятницю 13.12

7,2%
  2. 2. В суботу 14.12

14,5%
  3. 3. В неділю 15.12

27,5%
  4. 4. Хочу бути справжнім Миколаєм, даруватиму 18.12

7,2%
  5. 5. Відішліть мені поштою

63,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 3

Що мається на увазі під новорічно-святковим сюрпризиком?
    Не знаю як кому, але мені трохи не подобається обмеження. Якщо я наприклад знаю, що форумлянка моя любить читати і захочу подарувати книгу, то що не можна, бо то не новорічний подарунок? Ну і як про діток форумлянок забути? Вони цього року без приємних сюрпризиків будуть:girl_impossible:

2. Maksli

Maksli Well-Known Member

ІМХО, то не обмеження, а три складові, які must be!
    а далі вже що ваша фантазія дозволить.
    Чи може я помиляюсь?

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А яка в мене файнезна форумляночка:girl_dance::girl_dance::girl_dance: Очікування виправдане на всі 100%!

4. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А я свою форумляночку знаючи - не знаю. Знайома зовсім трішечки (як і з багатьма іншими форумлянками), тепер треба йти на сторінку вивчати уподобання.
    Ага,ага, зараз всі переглядають своїх відвідувачів. :girl_crazy:
    Дуже мені цікаво кому я дісталася :girl_curtsey: Але моя інтуіція спить як ведмідь в берлозі.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну ви дівчата тут і настрочили. Ледве перечитала, ггг.
    Нік фоумлянчки отримала і навіть проштудіювала її дописи. собисто не знайома і на форумі перетинались мало. Але це і файно, буду рада новому знайомству!
    Поняття не маю хто мій Миколайко. Але впевнна, що то чудова форумляночка ("у нас другіх нє дєржат"). Я того току була чемна))).

Прохання до кураторів теми, напишіть детальніше про обмеження в подарунках, бо фантазія розгулялась, але хочеться і правила не порушувати

6. Soleil

Soleil New Member

Отримала я вчора, ще в п'ятій годині, свого адресата, мегапозитивна форумлянка. Я в шокови, як її вразити? Маю дуже-дуже постаратися. А солодка частина, що то мається на увазі? Можна щось з власного виробництва?

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

І мене дуже класна форумлянка! Стільки ідей, стільки ідей, але переживаю за солодку частину, бо з тим в мене не дуже складається!

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і я нарешті отримала адресата! Уряяяяя! Дуже файна форумляночка, хоч ми особисто не знайомі, але по дописах знаю що маємо дещо спільне :) спеціально не заходитиму на її сторіночку найближчим часом, щоб не палитись ;) тепер треба фантазувати над даруночком, юхууу!

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

цюцьки купитии та й усьо..то ж не мус пекти:ed4d70def841dc74b57?

10. Milady

Milady Well-Known Member

А я тільки заглядаю на свою сторіночку, чи мій Миколайчок часом не спалився....але ні, Миколайчик акуратненький:)

11. Музик

Музик Мартуська

Напишу про умови подарунка:
    обов'язково має бути щось солодке чи смачне (може бути куплена цукерка чи спечений пиріг) і листівка (підписана!), а під новорічно-святковим сюрпризиком мається на увазі всьо, що ваша душа бажає (тут і для діток форумляночок можна сюрпризики складати, і для самих форумлянок), але тримаємось в рамках "приємно, але не занадто"

і ще прохання - хто не відповів куратору про отримання адреси - зробіть це. в темі шукати інформацію не дуже зручно!

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Отримала вже пізно нічкою адресу. Так була розчулена, що пів ночі не могла заснути.
    От цього року реально важко буде вибирати подаруночок. Маю на то причину, але вам не скажу :)
    Ну і мій Миколайко, звертаюсь до тебе! Не забудь будь ласка, що я метеликів не люблю і дуже їх боюсь. Навіть намальованих чи вирізаних з паперу. Всьо. Наперед дякую.

13. Logos

Logos Member

І вчора отримала, для мене форумчанка незнайома, але будем знайомитись, для мене ті дні будуть особливими в донечки свято, Миколайка, готуємо з дітками свято Миколайка, ух люблю я листопадово-грудневі дні

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я "прошерстила" інформацію про свїх форумляночок, і дуже переживаю тепер щоб їм обом догодити!
    В однієї шикарне волосся, та й сама вона красуня (бачила на фото, але не спілкувалася особисто), а в другої дуже добра душа (спілкувалася особисто, але фото бачила одне єдине ще десь в 2009 році, то з вигляду нізащо б не впізнала зараз)...

15. Музик

Музик Мартуська

стоп-стоп-стоп. ніяких підказок тільки!

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

все, мовчу! Хоча тут у всіх красиве волосся і добра душа)))))))

17. shparynka

shparynka Well-Known Member

Цікаво, а було таке, що хтось не отримував миколайчика? і як виходили з такої ситуації? А може, самій на себе невеличке досьє тут написати, бо я, наприклад, свою форумлянку дууже рідко читаю, а чи мені просто так здається? Хочеться знайти щось таке, що пасує саме їй...

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

я минулого року свого Миколайчика вирахувала :girl_crazy:
    цікаво, хто ж мій Миколай :girl_spruce_up:
    про свою форумляночку не скажу ні слова, й у профіль не зайду, от така я загадкова :girl_crazy:

о, я можу бути Вашою форумлянкою, рідко дописую останнім часом :)

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Нєєє, я Вас, Женічка, часто читала, особливо в одній темі))

20. Муська

Муська Well-Known Member

а може я, я також рідко тепер дописую.
    Ну і про свою також нічого не скажу і
    І ще маю запитання: зорієнтуйте коли висилати посилочку, якщо наприклад укрпоштою. За скільки днів, наприклад, по Львову приходять посилочки.