Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

коли мені прийшло пп від Донати, що має бути в мене на пошті подарунок (19.12), я пішла на пошту і мені сказали, шо нема.:girl_devil:. На наступний день я не встигла на пошту, а 21 мені прийшло повідомлення і я вчора чемно забрала подарунок. тільки не змогла відписати зразу. Так шкода, що заставила хвилюватись.:girl_sad:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та то ніц, сорі, що я зарано почала то робити :girl_crazy: Бо мені то потім Доната пояснила, що на пошті реєструють одразу(на головній), а вже тоді розвозять і то не спішать

3. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Так-так))) Жаль, що мій свідок у садочку був:girl_smile: Вибачайте, що довго не відписувалася, зараз все в галереї виправлю!
    Я все-таки дуже чемненька була цього року, бо стільки подарунків наотримувала, що й не очікувала. Дуже дякую вам за такий чудовий святковий настрій, все таке класне, що й не вистачає слів виразити своє захоплення!!! Я Софії сказала, що не буду відкривати подарунка аж до ранку, щоб уже всі подарунки за раз отримати). Але виконала це наполовину, бо упаковка була прозора, звичайно ж я це все роздивилася). Тільки окрему частину для доці заховала і положила разом з усіма подарунками в ніч на Миколая).
    І окреме дякую за те, що завітали особисто і ми трохи покавували! Дуже приємно було познайомитись і поспілкуватися, надіюсь, що ще якось зустрінемось з дітками на форумівці якійсь! А Мартин, то взагалі, дуже приємний співрозмовник)))) Така файна усмішка!)))

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Вже вкотре переглянувши мої подарунки від Миколайка, чоловік спитав коли в нас наступна гра і запропонував, щоб ми розпочали нову гру в якій подарунки будуть вручатись чоловікам форумянок :girl_crazy:

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ги, то він так тонко натякав про подарунки на двайці третє февраля:girl_crazy:
    Чоловікам форумлянок варто реєструватися і влаштовувати свої обміни))

6. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

І мені прийшов подаруночок (ще в суботу). Так як я і здогадувалась, від Alexx))) Все таке файнезне))) ДЯКУЮ! Зараз попробую похвалитись в галерейці)

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

7. Alexx

Alexx New Member

А я якраз зайшла в темку подивитись чи нема повідомлення, що вже отримали )))). Бо сьогодні трохи мучила кур"єрську службу чи доставили, казали що доставили.
    Так рада, що сподобався подаруночок!

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Як то ви дівчата здогадуєтесь? На минулому обміні також моя форумлянка мала "чуйку" , що від мене отримає подарунок )))). Я ще жодного разу навіть і близько не здогадалась хто мій дарувальник.

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

Отже, ще не отримали:
    oksumoron
    Fleshka
    Liliya Romanova
    Cifalius

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

розвідка донесла, що подарунок трошки не може потрапити до одержувача з особистих причин. Маю віру, що він таки потрапить в потрібне місце. Тоді викреслюємо Флешку з цього списку. :girl_curtsey:

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мій комп не бачить жодний пристрій через USB: ні принтер, ні телефон, ні флешку, ні фотик(((( Ніяк не можу виставити фото...

10. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я нарешті отримала свого Миколая, завтра вже викладу фото!
    Для своєї форумлянки я подарунок відправила давненько, але є трабл...вона його ще не отримала. не розумію чому:sad:

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені прийшло повідомлення, що треба забрати посилку з пошти. Підозрюю, що то мій миколайчик. На жаль, сама забрати не зможу, бо захворіла так, що носа надвір не висовую, а там ще й мороз страшний.
    Маю надію, що чоловік забере, як не нині, то завтра точно.

14. LuBimaya

LuBimaya New Member

Уря! Дуже надіємося, що то саме Ваш Миколайко!

Залишається лише одна форумляночка!

15. Liliyah Romanova

Я вислала цього року десь 7 різних пакунків, то ще жоден не дійшов. ((( Аж переживати починаю.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ще не треба
    а ви відстежуєте їх?

17. Liliyah Romanova

Не можу відстежувати. У нас ціни за послуги шалені. Пачки з номером коштують 64 бакси в середньому. А пачку понад півкіля через авіа вислати - $40. А лист із номером - $15. Жах, одним словом. :sad:

Забрав чоловік посилку, але то не миколайчик, то листівка з подаруночком з різдвяного рукодільного обміну.
    На миколайчика ще чекаю... :girl_in_dreams:

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

пєчалька.... щось так довго йде...

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

то просто наприкінці року пошта перевантажена, мені так раз з гебею (з Гонконгу) ішов пакунок два місяці, хоча зазвичай доходить за пару тижнів

20. Liliyah Romanova

А мені прийшов пакунок нині з мааааааасою смачних цукерків!!!
    Як тільки матиму можливість, зразу покажу. Дуже дякую за гарну забаву!!
    Ще тепер тільки дочекатися, аби мій пакунок дійшов...