Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Моя форумлянка досі чомусь не забрала подарунка, ще 11 числа прибув у її поштове відділення, а вона не забирає :girl_cray:

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

можна попросити кураторів, щоб дали знати форумлянці, жи вона чемна, і подарунок чекає на пошті.
    просто часом листоноші "забувають" принести сповіщення вчасно

3. Donata

Donata Active Member

вже зроблено

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вже отримала! Велике дякую моїй форумляночці за подарунок, кураторам та організаторам! Фото висталю пізніше, бо для фотографування батарейки ще вистарчило, а для перекидання вже ні)

5. solomka

solomka Active Member

І я вчора ввечері отримала подарунок! Фото витавлю пізніше, бо десь не можу знайти шнур від фотоапарата.

6. Hanny

Hanny Active Member

І я , і я, і я вже зустріла Миколайка :girl_tender:!!! Отримала стільки всього гарного і корисного (див галерейку), емоції переповнюють як в дитинстві, величезне дякую Олі-Bonita за відчуття св'ята!!!

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні зранку, коли їхала на роботу, до мене подзвонила помічниця Миколайка :radist::radist::radist: Після роботи я отримала свій подаруночок! А там таке класне, ну таке класне!.. А що саме і від кого саме - покажу трошки пізніше у галерейці гри :girl_wink:

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене вже починається паніка. Сайт укрпошти пише мені таке: Відправлення не було вручене під час доставки 17.12.2012 об’єктом поштового зв’язку ЛЬВІВ.... Чоловік каже, це означає, що від посилки відмовились :girl_impossible:

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я нині отримала поштове повідомлення! УРА!

10. Donata

Donata Active Member

ви замовляли доставку додому від укрпошти? якщо так, то просто не застали. Ніхто б не відмовився, не переживайте

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

та ні, просто ще не забрала форумянка. Від мене подарунок форумяночка вже забрала, а ті дні поки він був на пошті писало те саме, що й у вас.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сказати, що я в шоці, нічого не сказати.. Я навтіь не підозрювала, навіть не думала, що я така була чемна, що до мене прийшов ще один Миколайко!! :khomyak::khomyak: Я настільки приємно вражена, що важко щось написати. Почну з початку: я йшла на спорт і в скринці побачила повідомлення з пошти. Захвилювалася, бо нічого не замовляла точно, все дійшло вже, тому подумала, що мою посилочку повернули. На спорті я ледь відзаймалася, все думала-що то, як то, як буду передавати посилку адресату. Приходжу додому, беру паспорт, здивованого чоловіка і бігом на пошту. А там мені вручають коробочку і чую слова чоловіка-О, то з Англії, мені такі з дисками приходили... Я відраз зрозуміла хто то :)!! Але тут поки що не напишу, іду фотографувати чудовий, душевний подаруночок. Я цього року така везуча, що аж сама собі не вірю. Дякую тобі мій любий Миколайко, мої обидва Миколайки!!!

А ще перевірила вкотре, де там моя посилка-і о чудо!!!!! Я не побачила звиклих букв на жовтому фоні, що такого номера нема зареєстрованого! Моя посилочка в києві(не знаю, чому вона через Київ добирається, але тепер зрозуміло, чому так довго-погодні умови не найкращі в Україні). Так що мій Миколайко їде, не розчаровуйся, форумляночко!

13. nattsol

nattsol Well-Known Member

наскільки знаю, з-за кордону все чомусь їде через Київ

14. Donata

Donata Active Member

я в Херсон відправляла, вона теж через Київ йде і там застряла ще й до того

15. Vittoriya

Ну значить то я була така наївна... А те, що в новинах показують про трасу з Києва, то я вже не знаю, скільки ж ще часу вона буде йти? :sad: Ну це ж треба, не дати собі ради з міжнародною трасою...:girl_impossible:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

гм, цікаво, я он отримала посилку зі Львова надіслану до Києва, там була наліпка "пункт призначення Крим":)))
    наша пошта то просто чудасія якась

моя он посилка зараз теж має досить таки дивний статус

17. natorella

natorella Well-Known Member

якшо посилка їде укрпоштою, то вона приїде потягом, а не трасою
    всі з-за кордону їдуть через київську митницю

18. Vittoriya

головне, аби не Хюндаєм :ninja:

19. natorella