Гра "Анонімний Миколай" - 2

Discussion in 'Форумні обміни' started by LuBimaya, Oct 15, 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Poll closed Dec 15, 2012.
  1. так

25.3%
  2. ні

54.7%
  3. можливо

20.0%
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

це точно) я вже вчора не витримала і подзвонила на своє відділення пошти з запитанням чи є посилка, бо квитанція могла загубитись....не було ще...зато сьогодні вранці я побігла вниз до скриньки на перший поверх і ...тра-ля-ля-ля:girl_dance::girl_dance::girl_dance:є квитанція !!! я відчувала-відчувала, що вона має бути сьогодні:girl_dance::girl_dance::girl_dance: прибігла в квартиру і танцюю, махаючи перед носом чоловікові квитанцією, той від подиву подумав "жінка здуріла :confused:", а я співаю "Миколай, миколай..."Вручила йому свій паспорт, пішов на пошту і на базар, а я в очікуванні подарунка :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

Так, я щось не второпаю! Де звіти в галерейці? м? всі так чекали її відкриття, що аж одна Женя і прозвітувалась! Ану бігом!

3. madchen

madchen Member

Еге ж! Аж не віриться, що ніхто не хоче повихвалятись!:girl_crazy:

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

Я зараз сфоткаю і буду хвалитися:) Мене ТАК обдарували!І все таке моє - моє!Миколайко вгадав мої смаки на всі 100!!дякую тобі, мій любий Миколайку! Тішуся і намагаюся вирвати подарунки з рук домашніх, бо зараз порозтягують:)))

5. Donata

Donata Active Member

в мене, на незарядженому фотіку, як тільки він відживе, я буду там. І з такими вихвалялками, що попадаєте :girl_dance:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Я хочу! Дуже-дуже хочу! Нафотографувала з різних ракурсів і йду виставлятись! Тішусь як слоняра!!! Мій Миколайко вгадав все просто фантастично!

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну нарешті і я дочекалася!!!! А все-таки я була чемна і до мене прийде Миколайко, уря!!! Зателефонував його помічник і назначив мені зустріч.І як тодочекатись 7 вечора, а??????

8. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я вже забрала свого миколайка. таке все класне.......
    з фото прийдеться почекати - фотік без батарейок:girl_cray:

9. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Ех, надіялась на форумівку) прийшла, але тільки дивилась на всі подаруночки. Миколайку я чекаю))

10. madchen

madchen Member

Надзвичайно приємно читати такий відгук!:kiss: Тішусь, що все дійшло неушкодженим, бо, якщо чесно, вже думала, що загубилось.
    Величезне дякую організаторам за таку кльовезну забавку!Адреналін зашкалює!

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

а мій Миколайко вже практично в мене - поки в другому кінці міста, але в понеділок вже буде в мене. Отак випробовую свої емоції і терпіння.

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Приїхав мій Миколай,прошу сюди:girl_dance:

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

А я вкотре переконуюся, що наші форумлянки не тільки красиві,а й дуже талановиті дівчата!!!!

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я коли вручала свій подарунок форумчанці, то вона мені як Миколаю теж подарунок подарувала, я аж розгубилась:girl_blush2: Я напевно теж була мега чемна цього року (хоча мій муж так не думає:girl_crazy:),аж два форумських подарунки отримала:girl_spruce_up:

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Щось моя форумляночка мовчить. Подаруночок вже в її поштовому відділенні, але не вручений ще. І вона щось нічого тут не пише((( Ждю:girl_smile:

15. natorella

natorella Well-Known Member

16. terezka

terezka котяка-вишивака

Ля-ля-ля, але ж чемна я булаааа:)))

Гарнезний, просто бомбовий подаруночок прийшов мені від мого Миколайчика!:)))
    Слів бракує аби то все описати, я вже раз з десять все перебирала-розглядала, цукорки дегустувала:))) Супер!!! Величезне дякууююю!!!

17. Donata

Donata Active Member

йдіть в галерейку гляньте на той символізм, скромниця, там сюрпризище та ще й все, що я люблю, величесне спасибі :kiss:

18. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

І мені прийшло сьогодні повідомлення з пошти .
    В понеділок летю за подаруночком :girl_dance:

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

Слухайте, а я вже хочу наступну гру!!!! Певно, не дочекаюся тієї Пасхи...

20. madchen

madchen Member

ВАЛЕНТИНКИ!!!:girl_dance: