Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 це точно) я вже вчора не витримала і подзвонила на своє відділення пошти з запитанням чи є посилка, бо квитанція могла загубитись....не було ще...зато сьогодні вранці я побігла вниз до скриньки на перший поверх і ...тра-ля-ля-ляє квитанція !!! я відчувала-відчувала, що вона має бути сьогодні прибігла в квартиру і танцюю, махаючи перед носом чоловікові квитанцією, той від подиву подумав "жінка здуріла :confused:", а я співаю "Миколай, миколай..."Вручила йому свій паспорт, пішов на пошту і на базар, а я в очікуванні подарунка
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Так, я щось не второпаю! Де звіти в галерейці? м? всі так чекали її відкриття, що аж одна Женя і прозвітувалась! Ану бігом!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я зараз сфоткаю і буду хвалитися Мене ТАК обдарували!І все таке моє - моє!Миколайко вгадав мої смаки на всі 100!!дякую тобі, мій любий Миколайку! Тішуся і намагаюся вирвати подарунки з рук домашніх, бо зараз порозтягують
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 в мене, на незарядженому фотіку, як тільки він відживе, я буду там. І з такими вихвалялками, що попадаєте
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я хочу! Дуже-дуже хочу! Нафотографувала з різних ракурсів і йду виставлятись! Тішусь як слоняра!!! Мій Миколайко вгадав все просто фантастично!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ну нарешті і я дочекалася!!!! А все-таки я була чемна (ну я то не сумнівалася в цьомуб, але думала може Миколай незнає) і до мене прийде Миколайко, уря!!! Зателефонував його помічник і назначив мені зустріч.І як тодочекатись 7 вечора, а??????
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 і я вже забрала свого миколайка. таке все класне....... з фото прийдеться почекати - фотік без батарейок
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ех, надіялась на форумівку) прийшла, але тільки дивилась на всі подаруночки. Миколайку я чекаю))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Надзвичайно приємно читати такий відгук! Тішусь, що все дійшло неушкодженим, бо, якщо чесно, вже думала, що загубилось. Величезне дякую організаторам за таку кльовезну забавку!Адреналін зашкалює!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 а мій Миколайко вже практично в мене - поки в другому кінці міста, але в понеділок вже буде в мене. Отак випробовую свої емоції і терпіння.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Приїхав мій Миколай,прошу сюди ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- А я вкотре переконуюся, що наші форумлянки не тільки красиві,а й дуже талановиті дівчата!!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А я коли вручала свій подарунок форумчанці, то вона мені як Миколаю теж подарунок подарувала, я аж розгубилась Я напевно теж була мега чемна цього року (хоча мій муж так не думає),аж два форумських подарунки отримала
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Щось моя форумляночка мовчить. Подаруночок вже в її поштовому відділенні, але не вручений ще. І вона щось нічого тут не пише((( Ждю
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 я на початку темки вичитала шо дівчата минулого року відповідали своїм миколаям так, то я символічний пакуночок теж приготувала
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ля-ля-ля, але ж чемна я булаааа Гарнезний, просто бомбовий подаруночок прийшов мені від мого Миколайчика! Слів бракує аби то все описати, я вже раз з десять все перебирала-розглядала, цукорки дегустувала Супер!!! Величезне дякууююю!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 йдіть в галерейку гляньте на той символізм, скромниця, там сюрпризище та ще й все, що я люблю, величесне спасибі
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І мені прийшло сьогодні повідомлення з пошти . В понеділок летю за подаруночком
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Слухайте, а я вже хочу наступну гру!!!! Певно, не дочекаюся тієї Пасхи...