Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Аналогічно! І щиро дякую нашій самовідданій і швидкісній пошті, яка рівно тиждень доставляла посилку! Бо моя дорогенька форумляночка написала, що відправила 7 грудня і постійно турбувалась про посилочку в дорозі . Тож наша пошта, моя сільська зокрема, нарешті зглянулись на наше з моїм анонімним Миколайком чеканням і ощасливили мене повідомленням! Уря!!! Завтра буду хвалитись! Коли галерейка відкриється?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 давайте вже галерейку! я хоч чужі подаруночки пороздивляюсь, поки мого ще нема
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 вуаля! http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1422762#post1422762
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я свиня, признаюся чесно, повідомлення отримала вчора у поштову скриньку, але заберу завтра. Форумляночко, не ображайся на мене. Просто моє поштове відділення не підлягає моїм щоденним маршрутам. Завтра і я буду хвалитися!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ура, ра. Я сьогодні в числі тих, хто отримав подаруночки!! Я певно буладуже чемна в цьому році, ну власне я і не сумнівалась в тому, але Миколайко тоже знав)) Дуже-дуже дякую)))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 найчемніша була я!!!! бо я отримала абсолютно неочікувано ще один просто бомбезнійший подарунок!!!!!! завтра усе гарненько зазнимкую (бо сьогодні я чьота нє в састаяніі) і все гарненько покажу в галерейці!!! Яка вже відкрита - ага!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 я сьогодні, дорогою на форумівку, забрала свого "миколайчика" з пошти))) дуже-дуже дякую!!! я таки була чемна цього року окреме дякую за частинку подарунка для Оріянки детальніше розповім в галерейці, як все сфотографую
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 ой дівчата, і я вже помиколаїла і до мене прийшов, такий уважний і мені, і діткам, і трохи мандаринок чоловіку вділила. Подаруночок дуже класний, заздритимете, але припиняю писати, бо зараз все розкажу , чекаємо галерейку. А ще я отримала 3 сюрпризних презента, я в шоці, бо по моїх підрахунках я була чемна, але, буду відверта, не на 4 презента , то певно авансом. ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- нє-нє-нє, я була найчемніша, в мене на 1 більше
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 нормально, а не так як я зараз поставлю на зарядку фотоапарат, бо з телефона таке ужасне фото...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 я теж, пару кадрів подужав і здох, вже завтра виставлятиму, всі виставлю.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ех, а я все ждю і ждю.... Добре, що моя форумлянка отримала, рада, що вона задоволена)) Хочу ще в таку гру пограти) Може, на 8 березня?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А можна, і на 8 березня, і на Паску. Якщо я не помиляюсь, то Паска аж в травні, а 8 березня скоріше))) А я тільки що отримала повідомлення, що мій Миколайко завітає до мене особисто! О, як це класно! Треба хатку поприбирати і кавусю наготувати) І не хочу чути відмовки, що спішу! Чуєш, Миколаю! Не хооочууу!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І я ще досі не отримала подарунка. Вчора на форумівці обдарувала свою форумляночку (мегапозитивну дівчину), а мій Миколайко не дзвонить, не пише, з пошти ніяких новин. Хоча в мої "села" не дуже хоче поштарка ходити. До 19 грудня ще є декілька днів, сподіваюсь Миколай встигне до мене завітати, не хочу вірити, що я була така нечемна і не заслужила маленького презента.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я була нечемна. Нема мого подарунку. Я вчора того хлопчину з Нової пошти тероризувала пів дня. Чекали ми на 3 посилки, прийшла тільки 1, і то та, якої не конче треба було вже.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Дічата , всі були чемні думаю, то хіба укр.пошта не дуже чемна, ну або люба інша доставка , уявіть як вашим Миколайкам то читати, якщо подарунок десь в дорозі. Ще навіть 19ого нема, а вже Вірю, що у всіх будуть подаруночки, треба лиш троха запастися терпінням!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 от тому сиджу тихенько і читаю, як всі отримують подарунки і чекаю-чекаю) Часу справді пройшло мало, просто коли всі пишуть - ААА, я вже отримала подарунок, то дуже хочеться і собі його отримати