Гра "Анонімний Миколай" - 2

Discussion in 'Форумні обміни' started by LuBimaya, Oct 15, 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Poll closed Dec 15, 2012.
  1. так

25.3%
  2. ні

54.7%
  3. можливо

20.0%
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Аналогічно! І щиро дякую нашій самовідданій і швидкісній пошті, яка рівно тиждень доставляла посилку! Бо моя дорогенька форумляночка написала, що відправила 7 грудня і постійно турбувалась про посилочку в дорозі :girl_smile:. Тож наша пошта, моя сільська зокрема, нарешті зглянулись на наше з моїм анонімним Миколайком чеканням і ощасливили мене повідомленням! Уря!!! Завтра буду хвалитись!
    Коли галерейка відкриється?

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

давайте вже галерейку! я хоч чужі подаруночки пороздивляюсь, поки мого ще нема :)

3. Vika

Vika Well-Known Member

і до мене прийшло повідомлення. завтра заберу.

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я свиня, признаюся чесно, повідомлення отримала вчора у поштову скриньку, але заберу завтра.
    Форумляночко, не ображайся на мене. Просто моє поштове відділення не підлягає моїм щоденним маршрутам.
    Завтра і я буду хвалитися!!!

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ура, ра. Я сьогодні в числі тих, хто отримав подаруночки!! Я певно буладуже чемна в цьому році, ну власне я і не сумнівалась в тому, але Миколайко тоже знав)) Дуже-дуже дякую)))

7. LuBimaya

LuBimaya New Member

найчемніша була я!!!! бо я отримала абсолютно неочікувано ще один просто бомбезнійший подарунок!!!!!! завтра усе гарненько зазнимкую (бо сьогодні я чьота нє в састаяніі) і все гарненько покажу в галерейці!!! Яка вже відкрита - ага!

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

я сьогодні, дорогою на форумівку, забрала свого "миколайчика" з пошти))) дуже-дуже дякую!!! я таки була чемна цього року :girl_yes: окреме дякую за частинку подарунка для Оріянки
    детальніше розповім в галерейці, як все сфотографую :)

9. Donata

Donata Active Member

ой дівчата, і я вже помиколаїла і до мене прийшов, такий уважний :girl_dance: і мені, і діткам, і трохи мандаринок чоловіку вділила. Подаруночок дуже класний, заздритимете, але припиняю писати, бо зараз все розкажу :girl_blum:, чекаємо галерейку.
    А ще я отримала 3 сюрпризних презента, я в шоці, бо по моїх підрахунках я була чемна, але, буду відверта, не на 4 презента :girl_impossible:, то певно авансом.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

нє-нє-нє, я була найчемніша, в мене на 1 більше :girl_blum:

10. madchen

madchen Member

Дівчата, та хваліться вже ж!!!!!:girl_dance:

11. Donata

Donata Active Member

та ще ж сфотографувати треба

12. natorella

natorella Well-Known Member

нормально, а не так як я
    зараз поставлю на зарядку фотоапарат, бо з телефона таке ужасне фото...

13. Donata

Donata Active Member

я теж, пару кадрів подужав і здох, вже завтра виставлятиму, всі виставлю.

14. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Ех, а я все ждю і ждю.... Добре, що моя форумлянка отримала, рада, що вона задоволена))
    Хочу ще в таку гру пограти) Може, на 8 березня?:girl_crazy:

15. Donata

Donata Active Member

Пасха мені більше імпонує, але давайте цю гру закінчимо

16. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А можна, і на 8 березня, і на Паску. Якщо я не помиляюсь, то Паска аж в травні, а 8 березня скоріше)))
    А я тільки що отримала повідомлення, що мій Миколайко завітає до мене особисто! О, як це класно! Треба хатку поприбирати і кавусю наготувати) І не хочу чути відмовки, що спішу! Чуєш, Миколаю! Не хооочууу!:girl_nea:

17. solomka

solomka Active Member

І я ще досі не отримала подарунка. Вчора на форумівці обдарувала свою форумляночку (мегапозитивну дівчину), а мій Миколайко не дзвонить, не пише, з пошти ніяких новин. Хоча в мої "села" не дуже хоче поштарка ходити. До 19 грудня ще є декілька днів, сподіваюсь Миколай встигне до мене завітати, не хочу вірити, що я була така нечемна і не заслужила маленького презента.

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я була нечемна. Нема мого подарунку. Я вчора того хлопчину з Нової пошти тероризувала пів дня. Чекали ми на 3 посилки, прийшла тільки 1, і то та, якої не конче треба було вже.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дічата , всі були чемні думаю, то хіба укр.пошта не дуже чемна, ну або люба інша доставка :girl_devil:, уявіть як вашим Миколайкам то читати, якщо подарунок десь в дорозі. Ще навіть 19ого нема, а вже

Вірю, що у всіх будуть подаруночки, треба лиш троха запастися терпінням!

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

от тому сиджу тихенько і читаю, як всі отримують подарунки і чекаю-чекаю)
    Часу справді пройшло мало, просто коли всі пишуть - ААА, я вже отримала подарунок, то дуже хочеться і собі його отримати :)