Гра "Анонімний Миколай" - 2

Discussion in 'Форумні обміни' started by LuBimaya, Oct 15, 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Poll closed Dec 15, 2012.
  1. так

25.3%
  2. ні

54.7%
  3. можливо

20.0%
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

виходила нині зранку на вулицю, заглянула в поштову скриньку - білий папірець! втішилась, як дитя, а то реклама води :umbrage:...
    вертаюсь назад, дай, думаю, знову гляну, ану вже була поштарка - і знову папірець біліє - я вся в трепетному очікуванні, шукаю, де ж про посилочку пише, а то реклама інтернету :sad:.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я вчора була на пошті і перевірила свою скриньку. Чомусь така була впевнена, що тамє щось і від мого Миколайка, але знайшла тільки одну листівку Мар"янові. ((
    Так шо ждю далі :)

3. Hanny

Hanny Active Member

Такс, сьогодні мій пакуночок прибув на поштове відділення моєї форумлянки, але ще не вручений!!! А моя скринька порожня....

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Юху!!!! До мене щойно Миколай дзвонив!!! Скоро прийде до мене в гості.
    Усьо, йду марафет наводити, а то він налякається і втікне:girl_crazy:.

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

І я вже щаслива власниця подарунку від миколайка:girl_dance:. ДУже дякую::girl_smile:

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І до мене, і до мене скоро прийде Миколай!!!!!! Уррря!

7. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А я всьо чекаю-чекаю. :girl_crazy: Добре, що хоч вже мій подарунок отримали, не буду вже переживати, як доїхав.
    Скриньку чемно перевіряє чоловік, коли йде з роботи, і я інколи бігаю донизу дивитись чи нема там повідомлення)))

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Вау-вау-вау))). Я така мегазадоволена подарунком!!! А як малий радів))). Дякую тобі досі незайома мені форумляночко.

9. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А до мене сьогодні ще раз прийшов Миколай) Певно я була ну дууууже чемна. Дівчата, мій "миколайко" мене просто задарував і мене і дитину. Я тобі ще тут дякую "миколайчику", а ви дівчатка, все подивитесь в галерейці, а там є на що дивитись, правда! Сьогодні піду , нє, побіжу на форумівку в такоооому файному настрої, як ніколи)

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Аж самій невіриться, що я була така чемна:girl_blush2:. То певно подаруночок авансом.
    Надзвичайний подаруночок. Все таке моє, таке що я люблю і таке, що хотіла купити, а руки не доходили. А пакет який:girl_dance:.
    Правда я чекала Миколайка особисто, чайок запарила, хотіла його задобрити шоколадом, щоб він ще й наступного року прийшов:girl_haha:. А прийшов помічник і якось не дуже хотів до мене на чай, швидко втік)))
    Я сяю, дитина подарунок відбирає.
    Ось воно щастя:girl_tender:.
    Дякую організаторам за такий шматок гарного настрою на казки :).

11. madchen

madchen Member

Ха! Не минуло й тижня, нарешті мій пакунок чекає свою чарівну отримувачку в її поштовому відділенні! Все ж таки я його відслідила:girl_phone1:
    Ну а мій анонім-Миколайко, мабуть, мене довго шукає за цією адресою, або десь забарився:)
    А я з нетерпінням чекаю тему" Галерея "миколайчиків" 2". І впевнена, що не тільки я!:connie_pull-pigtail

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В мене сьогодні був Миколай! А коли я побачила свого "Миколая", то дуже зраділа- моїм Миколайчиком виявилась форумляночка, яка мені дуже імпонує ще з спілкування в "мамських" темах і я її відразу ж впізнала, хоч до того ми ніколи не бачились :girl_smile:
    А подаруночки- це окрема тема. Миколайчик обдарував кожного члена нашої сімейки! Навіть найменший малюк не залишився без подарунка!
    Солодку частину ми вже з"їли, добре хоч встигли сфотографувати для галерейки:girl_smile: а от про решту подаруночків поки що промовчу, протримаю інтригу до відкриття галереї :girl_curtsey:, хоча так кортить вже похвалитися!
    Дякую тобі, Миколайчику!

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя посилочка вже на відділенні у форумляночки :girl_in_dreams: Мені вже другу ніч сниться, як вона отримує розтрощений подарунок і думає, як же то все до купки зібрати, щоб у галерейці виставити...(все мене мучає факт, що газеток не натрамбувала)

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дзвонить мені вчора поштарка: вам прийшов переказ на 5 тис. грн але не пише від кого, прийдіть пізніше, бо зараз нема стільки грошей. я в шоці, бо не очікую ні від кого переказів. але 5тис. то велика сума. ввечері питаю чоловіка що робити: брати чи ні? вже обдумали різні ситуації і в голову лізе лише лохотрон. чоловік жартує: візьмеш гроші, а потім тобі скажуть що ти взятку взяла, або скажуть відробляти...
    я сьогодні йду виясняти аж виявляється, що це мого Миколайка подарунок. Просто мої дані були заповнені на квитанції які стосувались грошових переказів:) напевно бланків на пошті не було:)
    Мені аж на душі відлягло)))
    Одразу на пошті з малим відкрили і тішились. Малий був дуже задоволений!!! І мені Миколайко догодив давньою хотілкою!!! Детальніше в галерейці.
    Ми дуже довольні, дякуємо!!!
    Ну все, Миколайку, тепер можеш признаватися хто ти є? га?

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Велика моя пєчалька. Не можу сьогодні втрафити нв форумівку.
    Але, дорога моя форумляночко не переживай. Мій помічник погодився доставити все в цілості. Маю вличезну надію, що зустрінетесь на форумівці.
    Відзвітуюсь чуть пізніше. І давайте вже після форумівки галерейкуууу

16. нталька

нталька Well-Known Member

Не встигла я передати помічникові Миколая пакуночок для форумлянки, як і до мене Миколайко навідався. :) Застав нас наш Миколайчик майже на виході, то я з неочікування змусила ще форумляночку на морозі померзнути. Я не навмисне. (
    Дякуємо за подаровану нам радість! :girl_in_love: І за поповнення моєї колекції! і за витинанки :girl_wink: і за...ну, вже у галереї допишу. Все дуже сподобалось! :give_rose:

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ще більша пічаааалька. Не вдалось помічникові потрапити на форумівку.
    Нічого, щось придумаєм...

18. terezka

terezka котяка-вишивака

безсонна ніч мене чекає попереду: щойно дістала зі скриньки повідомлення про "ц пос" на моє ім"я
    тішусь, наче маленька дитина: була чемна я в цьому році, таки чемна!:girl_dance:
    завтра побіжу забирати:)))

19. Музик

Музик Мартуська

ой, і я таки була чемна... нині мене на роботі застала есемеска про те, що мене чекатиме на форумівці подарунок... отримала. досі тішусь. неймовірно. дякую Тобі, дорога форумляночко!!!! скоріше б галерейку, бо мандаринок вже нема...

20. natorella

natorella Well-Known Member

і я ледве після форумівки на сякий-такий телефон сфотографувала
    там таке про шо я мріяла і собі зажимала постійно купити
    таке, шо ну дууууууууже мені треба було
    миколай ти супееееееееееееееееееееееер
    тої чоколядки замало шоб віддячити