Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 виходила нині зранку на вулицю, заглянула в поштову скриньку - білий папірець! втішилась, як дитя, а то реклама води :umbrage:... вертаюсь назад, дай, думаю, знову гляну, ану вже була поштарка - і знову папірець біліє - я вся в трепетному очікуванні, шукаю, де ж про посилочку пише, а то реклама інтернету .
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я вчора була на пошті і перевірила свою скриньку. Чомусь така була впевнена, що тамє щось і від мого Миколайка, але знайшла тільки одну листівку Мар"янові. (( Так шо ждю далі
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Такс, сьогодні мій пакуночок прибув на поштове відділення моєї форумлянки, але ще не вручений!!! А моя скринька порожня....
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Юху!!!! До мене щойно Миколай дзвонив!!! Скоро прийде до мене в гості. Усьо, йду марафет наводити, а то він налякається і втікне.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А я всьо чекаю-чекаю. Добре, що хоч вже мій подарунок отримали, не буду вже переживати, як доїхав. Скриньку чемно перевіряє чоловік, коли йде з роботи, і я інколи бігаю донизу дивитись чи нема там повідомлення)))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Вау-вау-вау))). Я така мегазадоволена подарунком!!! А як малий радів))). Дякую тобі досі незайома мені форумляночко.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А до мене сьогодні ще раз прийшов Миколай) Певно я була ну дууууже чемна. Дівчата, мій "миколайко" мене просто задарував і мене і дитину. Я тобі ще тут дякую "миколайчику", а ви дівчатка, все подивитесь в галерейці, а там є на що дивитись, правда! Сьогодні піду , нє, побіжу на форумівку в такоооому файному настрої, як ніколи)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Аж самій невіриться, що я була така чемна. То певно подаруночок авансом. Надзвичайний подаруночок. Все таке моє, таке що я люблю і таке, що хотіла купити, а руки не доходили. А пакет який. Правда я чекала Миколайка особисто, чайок запарила, хотіла його задобрити шоколадом, щоб він ще й наступного року прийшов. А прийшов помічник і якось не дуже хотів до мене на чай, швидко втік))) Я сяю, дитина подарунок відбирає. Ось воно щастя. Дякую організаторам за такий шматок гарного настрою на казки .
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ха! Не минуло й тижня, нарешті мій пакунок чекає свою чарівну отримувачку в її поштовому відділенні! Все ж таки я його відслідила Ну а мій анонім-Миколайко, мабуть, мене довго шукає за цією адресою, або десь забарився А я з нетерпінням чекаю тему" Галерея "миколайчиків" 2". І впевнена, що не тільки я!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 В мене сьогодні був Миколай! А коли я побачила свого "Миколая", то дуже зраділа- моїм Миколайчиком виявилась форумляночка, яка мені дуже імпонує ще з спілкування в "мамських" темах і я її відразу ж впізнала, хоч до того ми ніколи не бачились А подаруночки- це окрема тема. Миколайчик обдарував кожного члена нашої сімейки! Навіть найменший малюк не залишився без подарунка! Солодку частину ми вже з"їли, добре хоч встигли сфотографувати для галерейки а от про решту подаруночків поки що промовчу, протримаю інтригу до відкриття галереї , хоча так кортить вже похвалитися! Дякую тобі, Миколайчику!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Моя посилочка вже на відділенні у форумляночки Мені вже другу ніч сниться, як вона отримує розтрощений подарунок і думає, як же то все до купки зібрати, щоб у галерейці виставити...(все мене мучає факт, що газеток не натрамбувала)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 дзвонить мені вчора поштарка: вам прийшов переказ на 5 тис. грн але не пише від кого, прийдіть пізніше, бо зараз нема стільки грошей. я в шоці, бо не очікую ні від кого переказів. але 5тис. то велика сума. ввечері питаю чоловіка що робити: брати чи ні? вже обдумали різні ситуації і в голову лізе лише лохотрон. чоловік жартує: візьмеш гроші, а потім тобі скажуть що ти взятку взяла, або скажуть відробляти... я сьогодні йду виясняти аж виявляється, що це мого Миколайка подарунок. Просто мої дані були заповнені на квитанції які стосувались грошових переказів напевно бланків на пошті не було Мені аж на душі відлягло))) Одразу на пошті з малим відкрили і тішились. Малий був дуже задоволений!!! І мені Миколайко догодив давньою хотілкою!!! Детальніше в галерейці. Ми дуже довольні, дякуємо!!! Ну все, Миколайку, тепер можеш признаватися хто ти є? га?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Велика моя пєчалька. Не можу сьогодні втрафити нв форумівку. Але, дорога моя форумляночко не переживай. Мій помічник погодився доставити все в цілості. Маю вличезну надію, що зустрінетесь на форумівці. Відзвітуюсь чуть пізніше. І давайте вже після форумівки галерейкуууу
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Не встигла я передати помічникові Миколая пакуночок для форумлянки, як і до мене Миколайко навідався. Застав нас наш Миколайчик майже на виході, то я з неочікування змусила ще форумляночку на морозі померзнути. Я не навмисне. ( Дякуємо за подаровану нам радість! І за поповнення моєї колекції! і за витинанки і за...ну, вже у галереї допишу. Все дуже сподобалось!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ще більша пічаааалька. Не вдалось помічникові потрапити на форумівку. Нічого, щось придумаєм...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 безсонна ніч мене чекає попереду: щойно дістала зі скриньки повідомлення про "ц пос" на моє ім"я тішусь, наче маленька дитина: була чемна я в цьому році, таки чемна! завтра побіжу забирати
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 ой, і я таки була чемна... нині мене на роботі застала есемеска про те, що мене чекатиме на форумівці подарунок... отримала. досі тішусь. неймовірно. дякую Тобі, дорога форумляночко!!!! скоріше б галерейку, бо мандаринок вже нема...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 і я ледве після форумівки на сякий-такий телефон сфотографувала там таке про шо я мріяла і собі зажимала постійно купити таке, шо ну дууууууууже мені треба було миколай ти супееееееееееееееееееееееер тої чоколядки замало шоб віддячити