Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 а от це точно від людей залежить... Так, в нас пенсіонери одразу всіх починають зі себе страшно виводити, бо всі дуже зайняті і не мають кілька лишніх хвилин, щоби приділити людині, якій вже важко пояснити швидко. Я тут вже кілька разів бачила картину-раз в банку бабця щось намагалася пояснити працівниці, довго, не зрозуміло, але настільки працівниця намагалася зрозуміти. Ніхто не псіхував, в черзі також всі собі стояли спокійно. Другий раз то само було в аптеці. Тому то таке діло, ми теж колись станемо пенсіонерами і невідомо як нам буде... І ще одне, ніколи не буде добрий рівень зарплати в людини, котра не може бути ввічливою просто так, а не за гроші... Моніторю, моніторю, в дорозі десь посилочка. Головне, аби вона прибула з тою ж вагою
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ну оскільки це запитання я так розумію мені, то відповім - ввічливості можна чекати від ввічливої людини, а вони можуть працювати будь-де. І дійсно давайте не будемо, бо ця тема для мене дуже позитивна, про подарунки, про сюрпризи, а не про хамство на пошті...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 вмираю зі сміху... :D :D аааа....аж вмираю так хочу розказати дещо.....але як розкажу, то відкрию всі карти...тому рот на замок :shutup: :shutup: :shutup:
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А я щойно перевірила статус своєї посилочки - вже вона лежить на пошті в її населеному пункті і чекає на свою господинькуХоч би все ціленьке доїхало і сподобалося форумляночці...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Такс, я спромоглась на звіт))) тепер з чистою душею готова до дарування.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ну я таки була чемна, Миколайко про мене не забув Так скакала, коли есемесину отримала, як дитина маленька! Посилочка чекає на мене, завтра зранку поїду і заберу, бо сьогодні до третьої години з малими туди не запрусь, не встигну. ААААААААА, як то класно!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Посилочку відправила, але забула підписати. Голова і два вуха, чесне слово... Чекаю, не дочекаюсь п"ятниці, щоби отримати свій подаруночок. Не маю вже терпцю))) Чоловік вже сміється з мене
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 та людина певно подумала,що хтось з близьких їй сюрприз готує...ото матиме розчарування....
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ага) Олю, тепер мусиш тій людині хоч 5 грн на рахунок відправити в подарунок
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А я нарешті доробила свою рукодільну частину, щось вона мені дуже тяжко давалась, ще залишилось докупити щось солоденьке і деякі дрібнички, все упакувати і в дорогу.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я вже вчора думала - добре щоб абонентом був хлоп - він би до голови не брав, а якщо дівчинка, яка чекає сюрпризу від коханого... Думаєте 5 гр буде альо за моральну шкоду,завдану мною???
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ото я двієчниця цього разу..:shy: тільки сьогодні надіслала звіт (обіцяю, більше такого не повториться ) Сподівалась особисто вручити подаруночок, але з тими сопливчиками всі плани шкереберть. Тож, мабуть, надішлю сьогодні поштою
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 дівчатка, ви ж нову пошту відслідковуєте,чи і з укр.поштою можливо. Я свою новою відправила, укр пошту на дух не переношу, та й свого Миколайка просила, щоб новою п. пересилав.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 можливо і там і там))) я до слова винна подарунок улюбленому працівнику НП. він мене вже запитує шо я йому подарую шо ж то таке подарувати???
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А мій подарунок вже у нас на відділені, але не знаю чи заберу сьогодні бо чоловік вже втік на роботу, малі заснули, а сестри ще нема. Майже на 100% догадалась хто мій Миколайко, як отримаю посилку перевірю свою інтуїцію)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 ааа. я тільки зайшла в темку пожалітись,що до мене Миколайко ще не прийшов, на пошті теж нічого, смс не пише,ніяких навіть натяків....аж доки писала допис- смс " скоро буду. Миколайко"Чекаю з нетерпінням!!!! пс. Мій даруночок сподіваюсь завтра післязавтра теж вже буде в своєї форумляночки
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Ох нічого собі! Вони,маю наувазі укр.пошту, дають якийсь номер, накладну,чи то додатково оплачується?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 дають номер посилки (в чеку зверху має писати, 13-ти значне число) і за тим номером можна на сайті укр пошти відслідковувати. Ніц додатково не коштує
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 всім приходять натякалочки, а в мене ніц . Нє, я розумію, що я не у Львові, але так сумно , але нічо, набираюся терпіння, надіюся і вірю, що таки мій Миколай знайде мене і тут.