Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Юху:girl_dance:!!!!!!! Збираюсь спати ... тут дзвінок :ed4d70def841dc74b57від помічника мого Миколайка!!!!!!!! Завтра і я буду мати подаруночок. А як повідомили звідки....то таки переконалась ,що інтуіція мене не підвела :girl_curtsey:-

2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Щось мій Миколайко не дається чути :girl_sad: хоч би щось написав.

3. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ох сумно мені, сумно. :sad:
    Не буде мене в п'ятницю на форумному обміні. Виникли незаплановані родинні "коломийки" і нічого змінити (станом на сьогодні) не виходить. :girl_nea:
    А ще й моя форумлянка тут не дається чути, то ж її також певно не буде й нема чого мені напрягатись. Еххх...

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я, як двієчниця, ще не відправила подарунок. Зараз біжу виправлятися. Ще дещо докуплю, упакую і відправлю. А мені має прийти подаруночок Новою пштою, то значить отримаю я його в п"ятницю:girl_dance: Урааа! Тепер не буду щодня тероризувати нашу рідну пошту))) А то вони тепер як тільки я заходжу, зразу знають чого я прийшла))) А мені то шо, перейшла через дорогу та й усе))) Тепер будуть мати від мене спокій)

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

останніми днями провожу розслідування, хто ж мі Миколайко :)
    і здається мені, що на 51-ій сторінці цієї темки є його допис :girl_crazy: так мені цікаво, чи правильно я думаю :) у мене було три кандидатури, дві вже відпали :) залишилась одна :girl_dance:

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ну все! я вже відправила. тепер чемно чекаю на свого Миколайчика і з хвилюванням очікую відгуку від своєї форумлянки.
    фотозвіт відправила.

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я вже отримала подарунок :girl_dance:від помічника свого Миколайчика! Дякую тобі Миколайчик дуже!!!!!!Все дуже гарне, святкове і певно смачне(ще не пробували:)). Дякую!!!!!!!!!!!Чекаю Галерейки, щоб поділитись своїм подаруночком!!!!! Дякую!!!!!:girl_in_love:

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

І мені вчора Миколайко задзвонив, нині чекаю помічника.
    А я вже майже готова на пт...

9. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Цього тижня з врученням подаруночка справлюсь точно - зачекай форумляночко ще трішки
    На форумівку не прийду - малий засмаркався, тому буду чекати відгуків від свого Миколая з пошти або по телефону

10. solomka

solomka Active Member

я, здається, здогадуюсь, хто мій Миколайко. Я вже готова на п'ятницю - сподіваюсь з ним зустрітись на форумівці.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я свого подаруночка першою відправила. Форумляночка так дякувала по телефону :girl_smile Так приємно мені було! А от як я його відправляла - то була ціла катавасія. Я ж то думала, що всі будуть чемними, і до 10 грудня понадсилають, от і літала на злом голови по магазинах, щоб встигнути. Якби знала, що то ще є час, то точно ще би щось докупила.
    Ну а я цього року, певно, не дуже чемною була, раз Миколайко так довго мені подаруночка несе. А може просто не знає, яким чином на мої далекі села мені його доправити. Одним словом чекаю....

12. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мені так цікаво по чому ви здогадуєтесь? по тому хто відвідував вашу сторінку?
    а решта 60 учасників?

13. Donata

Donata Active Member

нас 85 :girl_dance:

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

принципі так, в той день у мене на сторінці було три нових ніки, хоча я не впевнена, що вони вже аж такі нові були, бо впринципі ніколи туди не заглядала, ну, може, раз в тиждень :)
    двоє з тих посиденьок написали, що їх подарунки вже знайшли адресата, залишилась одна :)

15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

тим більше :)

16. solomka

solomka Active Member

мені відомо, що мій Миколайко планує вручати подаруночок на форумівці. З тих, що відмітились, що будуть там, провела "кастинг" і залишилось пару варіантів.

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Зібрала я до купи Миколайчика. Вийшло не зовсім те, що я хотіла, бо дещо, що я замовляла для подарунку так і не привезли((( Але всеодно, надіюся, що сподобається. Зараз упакую і піду на пошту відправляти, хотіла НП вислати, але не встигну вже перед роботою туди сходити, бо далеко. Так що чекай моя форумляночко подаруночок десь післязавтра)))

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я така Вася - незнаю чи сюди чи в тему "затуркана" - так от вирішила я заанонімитися на повну катушку і відправляти смски своєму адресату не зі свого телефону, а з сайту мобільного оператора. Вчора цілий день інтригувала адресата смсками, де і коли його чекає подарунок від анонімного Миколая, аж потім до мене дійшло, що відправляла я його не на той номер... :girl_impossible::girl_impossible: початок номеру оператора можна вибирати, а я не вибрала потрібний, а лишила так як було, ото вчора якась бідна людинка цілий день мала загадку про анонімного Миколая...

19. terezka

terezka котяка-вишивака

то від людини залежить, я сьогодні відправила посилку (не зі своєї пошти, а з іншої, бо на моїй ну вже дуже нервові і злі поштарки). Тут працівники позитивні, посміхаються, допомагають, радять як краще (навіть їх коробка краще пасувала, ніж мій гігантський короб).
    чекай моя форумляночка на посилочку із засніженого Києва, я дуже старалась створити гарний і святковий настрій (затисла кулачки аби все доїхало файно і ціленьке)

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...