Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 а мені не получається... там потрібно 13-значне число, а на моїй квитанції 6-значне.. шось я нічо не розумію... хелп
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 буде тішитись, я вже підгледіла, класний презентик ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- а чек маєте? Там з самого верху довге число таке, поч. з індексу пошти з якої відправляли. Далі йде інформація про посилку, яка, кому, куди, вага, цінність.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 в мене на чеку воно було. Щойно перевірила - моя посилочка уже у поштовому відділені мого адресата
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Звичайно, чек маю. І там зверху не довге число, а число з 6 чифр, і якщо я спереду додам індекс пошти, то все одно ще 2 цифр бракує... Ах ці поштарки Раніше тільки отримувала посилки, відправляла вперше, тому і не звернула увагу на кількість цифр...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 дівчата, дуже велике прохання - ми не знаємо на пам'ять всіх емейлів, не лінуйтесь дописувати форумні ніки, коли відправляєте фото на пошту. дякую З.І. фото класні у всіх... я теж щойно переглядала - подаруночки суперові...
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Така реакція може бути лише у неадекватної людини, бо в кожен подарунок вкладається частинка душі... Я знаю ,що буду рада будь - чому Я вже чогось тішусь, хоча ще не отримала подаруночок Але в мене є чуйка і підозра хто є моїм Миколайком. ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ---------- О! Оце вже правильна мисля ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Це певно про мене.....Сорі, але в мене нік і почта ідентичні. То Ви впізнали,що це я?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 ні, не про Вас... є ще такі... але на щастя є чарівні клавіші пошуку
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Та про мене певно теж..:shy: Сорі дівчата, але певно вже пізно виправлятися, чи надіслати ще мейла з ніком?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 подарунок відправила, фотозвіт відіслала ждьомс, сподіваюсь, що сподобається моїй форулянці
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Надіслала фото! Тепер моя форумляночко чекай Миколая (в обліку мого чоловіка)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 уже все спаковане (тільки коробка набагато більше, ніж має бути, доставляла картонки і т.д., просто мабуть такого розміру, щоб влізло те, що я наготувала, і трішки менших по висоті просто не існує) завтра зранечку йду на пошту відправляти уже переживаю як спрацює наша пошта і щоб все доїхало ціленьким і неушкодженим, та й щоб підібрані подаруночки сподобались форумляночці, і щоби то не було занадто скромно і малувато, переживаю за все, одним словом
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І моя чекай такого ж))). ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- І моя чекай такого ж))).
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 У вас один на двох, ги-ги Я, як чемна 10 відправила, а до мене Миколай щось не йде, навіть не натякає, невже я була така нечемна?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Упс. Вибачте, шановні куратори, ото я тормознула! Але бачу не я одна забудькувата)))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Сестро, в мене те саме .Тааак хочу форумівки, всіх побачити, так вже хочеться дізнатися, хто ж той мій Миколайко Я і так останнім часом сентиментальна до німагу, а тут ще й передсвятковий ажіотаж...