Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Я запакувала свого подаруночка і йду зараз на пошту. Але халепа, дещо не влізло повністю...пару штук з цього ледь-ледь впихнула. Не хотілось просто велетенську коробку брати

2. terezka

terezka котяка-вишивака

у мене тут форсмажор з відправкою, сподіваюсь завтра-після завтра відправлю

3. Velana

Velana Member

і я сьогодні-завтра допаковую, з тими хворобами швидше ніяк не виходило :girl_blush2:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я відправила!!!:girl_dance:
    Правда ой як не легко мені далась та процедура.
    На почті умудрилась погиркатись з дєдулькою, що вліз прямо перед носом мені в чергу, причому ж бачив, що я з дітьом, і то шило явно не п"ятнадцять хвилин нудиться. І нагло так щось мені доказував, що йому терміново і що жіночка, що переді мною його бачте пропустила...за собою:girl_devil:Потім мою коробку не хотіли брати і почали тулити свою, перепаковувати все туди. Не влізло. Потім все назад в мою...Брррр...
    Потім почалась путаниця з індексами, компютер укрпочти вказаний мною індекс вибивав по іншому населенному пункту. Я перерила дві книжки - таки правда за мною, що з їхньою базою там за кардабалєт, я не знаю.
    Ну і врешті: тадам! поїхало!
    Маю велику надію і віру, що незважаючи на чьортішо з процесом відправки, посилочка всеж швиденько і акуратненько доїде до пункту призначення.:girl_mad:
    Оттак.
    А, забула: шановні куратори, фото до кінця дня скину.

5. natorella

natorella Well-Known Member

написала просьбу дати номер форумлянки
    ждю
    бо хочу йти на пошту

6. Donata

Donata Active Member

форумляночка не подала свого номеру в заявці, та карму глянь ;)

7. madchen

madchen Member

Такс..нарешті відправила кураторам фото.

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

капець... давненько я не була на Львівській пошті. В відділенні біля мого дому людей зазвичай мало, черги не великі. Я коли відправляла подарунок ніхто не пропонував свою коробку, ніхто не казав що треба обмотати її папером. Єдине про що пожаліла, так це те, що завчасно не написала адресу, бо писати вже по коробці виявилось трохи складно і вийшли в мене трохи каки-маляки, а не акуратний підпис:)

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

От і я вже повернулася з пошти! Відправила, але листівка буде йти окремо. Ну нічого, вийде два сюрпризи замість одного :) Обіцяли на середу доставити. Сподіваюся, все прийде ціленьким

10. natorella

natorella Well-Known Member

дякующе!!!!

фото відправила, але от думаю - чи треба опис подарунка???

11. Donata

Donata Active Member

опис не обов"язково, по фото видно все добре :)

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

ага, з вагою і зазначеною цінністю :girl_crazy:

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

тут питались чи обовязкова рукодільна частина, а в мене питання чи можна щоб все рукодільне? (мене пре...:)) ну, крім цукєрків і мандаринок (просто ще не навчилась сама вирощувати і виготовляти:girl_crazy:)
    чи то буде запросто?

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то буде круто! ото б мені такого натхнення і сили то все виконати!

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А я вже отримала свого Миколайка:girl_curtsey:
    Дуже дякую моїй форумляночці! Мій поїде завтра, я ще не визначилася яким транспортом його відправити. Взагалі не проти особисто завезти, але :d25:, :bor: і зимно(

16. olena

olena New Member

Миколайчик спакований і чекає коли потрапить до рук форумляночки, але то буде завтра, ввечері буде друга спроба кулінарно- рукодільної частини, бо першу мої гаврики злопали.

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мені теж :girl_devil: . Мовчу вже, що потрапила на тех. перерву посеред черги - то ще кукувала 15 хвилин...Поюс одна пані конче поперед мене лізла - ьо їй тільки бланк взяти на заповнення - вона тільки посилку відправляє..А я ніби тут просто так стою..З спортивного інтересу :girl_devil:. Потім мою гарненьку власноруч обклеєну коробочку хотіли зверху просто отак обмотати скотчем і зіпсути всю красу. Я почала вимагати для додаткового захисту їхній сірий папір - й то так косо-криво то все замотулькали..Ну але вже..Головне, що я теж посилку відправила, фотозвіт скину організаторам ввечері.
    упс, а в мене по фото буде видно тільки окремі менші пакуночки, вже замотані в папір..

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І я сьогодні ледве добралася до пошти з синочком. Як добре, що в нас черг нема:girl_smile: Я скоренько справилася) Сподіваюсь, що так само швидко подарунок дійде до форумляночки:girl_smile: Зараз скину фото на пошту.
    Багато дівчат вже отримали свої подарунки, а в мене ще нема.. Чекаю з нетерпінням!

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

і я чекаю! по пару разів заглядаю в скриньку поштову, а вона порожня...

20. natka75

natka75 Well-Known Member

:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

Мій малий щодня зранку і ввечері не пройде повз поштову скриньку,як не загляне в неї, я вже йому пояснюю, що поштар не носить на вихідних пошту і якщо зранку нема, то ввечері не буде там нічого, але він все одно перевіряє і так щодня, тому думаю, що наша квитанція не загубиться:girl_curtsey: