Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. Tanju

Tanju Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Мій подаруночок зібраний, залишилось тільки сфотографувати і відправити, сподіваюсьзавтра ніяких форс-мажорів і я виберусь на пошту.

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мій подаруночок теж готовий, вже навіть сфотографувала. Відправлю завтра, то ж фото вишлю вже разом з чеком про відправку
    Чим ближче до відправлення, тим більше щось починаю переживати, чи сподобається..

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, я думаю, що все всім сподобаэться, бо не може не сподобатись. Але мій Миколайко мене заінтригував своім нічним смс, сто раз на день переглчдаю список учасників і думу гадаю :)

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я вже отримала свій подаруночок. По-перше дуже була рада зустрічі з цією форумлянкою, хоч особисто її і не знала, але в темах перетинались неодноразово, навіть впізнала її зразу:girl_curtsey:
    По-друге - певно ліпшішого подарунку для мене було й не придумати. Там все таке мені необхідне, я навіть не мріяла про такі дарунки, а мій "миколайко" певно дуже старався мені догодити. Це було помітно і від цього мені неймовірно приємно! Дуже дякую, тобі, форумляночко!
    Ну і по-третє, в мене такий настрій що новий рік вже прийшов! Святковий-пресвятковий! То такий клас! Важко все словами передати!
    А, і я вже все чемненько сфотографувала, і чекаю відкриття галерейки, щоб детально всім похвалитись.
    А я своїй форумлянці планую на днях передати даруночок, вирішила таки не чекати до форумівки.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мене ранковим:)
    ото сказав за пару год. буде, ото жду:d64:

6. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Сьогодні для Миколая гарна погода, санчатами напевно приїде :girl_smile:

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А я хіба почитую вас, дівчата, і здогадки будую:) Подарунок зібрала відсотків на 70, завтра-післязавтра відправлю. Хочу ще щось особливе знайти, але через погоду в зоні досяжності не так багато магазинів(

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мій подарунок вже два дні лежить в Варшаві :girl_devil:, я денервуюся, а чоловік з мене сміється, бо я забагато хочу. Ага, а я таки хочу, щоб так-бах бах і посилочка вже на місці призначення. А я моніторю, а там всьо то саме пише...

9. Женічка

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

але класно!!! Блііін, заздрю... Всьо, іду звідси...

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

два дні то ще небагато:)
    я вже одну посилку 2 тижні з експорту чекаю((( (хоча зазвичай на експорті вона 5 днів)
    хоча якщо в одному місці два дні, то цілком можливо що дані не оновили.

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Подарунок відправила у пт і щойно кураторам на мейл.

Ждьом-с:girl_curtsey:

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а мій подарунок рукодільний зараз повністю відповідає моєму новому і довгоочікуваному захопленню. надіюсь моїй форумлянці моя робота буде доречною:)

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене вже був Миколайко:girl_dance:
    такі красоти тепер маю, маю давно хочушну новорічний тільдоравлик:)
    тепер думайте хто то був:girl_blum:
    таке все потрібне і гарне ну і звичайно не обійшлось без солодкого і мандарин, і така суперова книжечка для доці. Одним словом дуже дякую, що залишились на чай і за подарунки, настрій до свят готовий!:)

15. Farfalla

Farfalla Member

Аааа! так прикольно читати відгуки про дарунки! Я свій сьогодні остаточно укомплектувала :girl_dance: завтра надсилатиму!

16. Женічка

каже мені муж:"Не хвилюйся, я тобі все запакую, маю в гаражі таку класну коробку"
    приносить..... довга кишка якась, як від базуки :) я кажу :"Роман, та мій подарунок втопиться в тій коробці", а він:"Та чо втопиться, я газетками з усіх сторін попідпихаю" :khomyak::khomyak::khomyak:
    форумляночко, наперед прошу вибачення за оптічєскій обман :) то не подарунок такий великий, то коробка не в тему :girl_crazy:

17. Vika

Vika Well-Known Member

в мене також і пекети і якісь листки рекламні в коробці зім"яті напхані, щоб все купи трималося.
    я в дома все так гарно запакувала, знайла ідеальну коробку. прийшла на пошту а в них нема паперу щоб мою кольорову коробку обмотати. мусіла ще їхню коробку купляти і все перекладати.

18. Donata

Donata Active Member

а я знаю :girl_blum::d23:
    в мене осн. частина готова, дещо з додаткового теж, а сьогодні вночі може народитись ще й рукодільна складова, ну ще шоколадно-мандаринової нема

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ааа, а так нечесноооо...
    І я свій подарунок упакувала нарешті, добре що почитала тему і згадала за солодку частину, а то забула запхати:girl_smile:. Також не обійшлося без додаткового наповнювача у вигляді папірчиків, дуже переживаю щоб подарунок, особливо хендмейд частина дійшла ціленькою до адресата.
    А ще тут в темі знайшла кльову ідею як відправити, уряяя я нарешті вирішила як!!!! Це було найскладнішим!
    А мій Миколай щось не йде - не дзвонить, не пише смски, але маю таку підозру, що зустріну його на форумівці...
    Ооо, я напевно останній раз Миколая так в дитинстві чекала - яке це незабутнє відчуття очікування сюрпризу!

20. natorella

natorella Well-Known Member

гг, мені прямим текстом сказали шо мій там буде
    я навіть голову помию