Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

Ну всьо, я готова дарувати. лишились тіко солодощі. а я переживала, що не встигну!

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я вже відправила і переживаю, щоб все нормально доїхало:girl_impossible:

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я щось не розумію...
    по Українв теж можна відстежувати. чи ви в Польщі особисто перевіряєте стан посилки?:)

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

маю надію, але я ж не укр.почтою відслідковую, тому й пишу, що переживаю, що як кордон мине, то може втратитися контакт, так буває з з-закордонними посилками. Але зрештою маю надію і вірю, що все буде гуд.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мені от взагалі опція відслідковування недоступна :sad: і навіть на англійську частину дороги (де є зазвичай номер пише airmail і все).

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Отже таке: ваууууууууууу від мене і від моєї Софії і велика подяка форумлянці-Миколайці:)
    Все супер, але не сфотографую ні свій презент, котрий на наст тижні літчьно вручу, ні отримані красоти, бо фотоапарат в двоюрідної сестри і буде тама ше трохи жити, тому вірте мені - у мене Є ПОДАРУНОК від МИКОЛАЯ і частину його ми вже підгризли (навряд чи тота смакота дозавтра дотягне)))

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

ой классс!!!! Ви мене зарядили святково-очікуючим духом, тепер і я хочу!!!!!!!!

Сьогодні купила основну частину презетну і так хвилююсь чи форумляночці хоч трошечки сподобається, чи вона хоч відкриє його.... завтра спакую і на тижні відправлю чоловіка-Миколая:)

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ржууу, ото ти мультик накрутила :girl_smile: в скриньку посилка не приходить, а лише повідомлення про посилку,але звідти ніхто нічого не витягне, на відміну від скриньки в будинку, тому досить зручно.
    І я... тому подарунок спакований,сфотографований, але ніяк не вирішу як його відправити - помічникам трохи далекувато, бо моя миколайка живе далеко, поштою боюсь, на форумівку моя миколайка не йде я в роздумах...

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Тра-ля-ля, у мене вже все гарненько запаковано стоїть чекає свого зіркового часу :girl_cool: (куратори, ждіть, щас скину фото ;) )
    Думала завтра завезти, але муж шось з відрядження затримується, то мож в понеділок заскоче Миколай до моєї форумляночки :girl_dance:

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

по опису я, ніби, підхожу :) значить мій Миколайко - Оля - льоля :)

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І я)забагато підказок(

12. madchen

madchen Member

на даний момент я теж:girl_crazy:Та чомусь мені здається, що це не про мене:)

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Інтрига зростає... Але дівчатка, ну нє, на трьох не потєгну.... Я з одним сюрпризом в роздумах...

14. Vika

Vika Well-Known Member

Я сьогодні відправила посилочку. Все гарно запакувала, і лиш на пошті згадала що тре сфотографувати. Знимка вийшла жахлива з мобілки, завтра вишлю.
    тепер починаю хвилюватися як дійде і чи сподобається.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

А я планувала відправити все сьогодні, але на пошті був скорочений робочий день, завтра вихідний, буду намагатись "вирулити" в понеділок

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

фсьо, я дожартувалась до того,що мені прийшло смс від САМОГО МИКОЛАЯ! везунчик я все таки :) пише,що у четвер завітає. Цікаво, звідки така точність :) хоча, чому я дивуюсь, це ж Миколай :)

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Підказка миколайкові! Завтра з 11 до 13 я на Ашані

18. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

А я маленько прихворіла-щось з горлом і малий з насмарком. Подарунок вже готовий (от лишень сфотографувати) Тепер вже не впевнена, що особисто вручу-напевно у вівторок відправлю поштою

19. марта

марта Well-Known Member

Дякую чудовій форумляночці-моєму Миколайчику, яка вчора зробила мені такий сюрприз:girl_in_love:. Дуже було приємно познайомитись і отримати такий суперовий подарунок. Все дуже гарне, але картинка особливо - справжнє диво, обов'язково покажу потім в галерейці.

Я планую помиколаїти завтра :girl_smile:

20. oksumoron

oksumoron Active Member

я вже вчора нарешті передала подаруночок до Львова, маю надію, що вже на наступний тиждень нарешті Миколай завітає і до моєї форумляночки!
    і я свого також з нетерпінням чекаю!