Гра "Анонімний Миколай" - 2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 15 Жовтень 2012.

?

Чи будете присутні на зустрічі 14.12 в ПХ починаючи з 18.00 ?

Голосування закрито 15 Грудень 2012.
  1. так

25,3%
  2. ні

54,7%
  3. можливо

20,0%
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2

І я свій нині відправила. Перший раз з Польщі відправляла, добре, що пані на почті була дуже ввічлива і допомогла мені.:)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я так чекаю:girl_dance:. Сподіваюсь була чемна ;)

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А моя форумляночка дуже чемна!!! Всі її останні дописи дуже знакові і я вже точно знаю що даруватиму:)
    Фото відправлю в понеділок, бо в суботу і неділю йду на закупи!

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс....то ви до мене???? :girl_crazy:бо тільки-но отримала від Миколайкової помічниці смс, що мій подарунок від чекає мене на Новій пошті...так я втішилась, бо якраз туди їду,але потім дочитала смс, що від завтра мене чекає....печалька, бо вже так кортить....
    п.с. в мене від початку гри якесь таке відчуття, що маю отримати подарунок від якоїсь дуже близької мені людини, можливо, навіть знайомої по ДП або "близької по духу"....з дописів....

а мій презент ще не запакований, недокуплений, але нині/завтра зроблю на 100% і навіть роздумую в неділю вручити через кур"єра...:girl_angel:

5. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я буду надсилати в понеділок-вівторок, подивлюсь, коли зможу вирватись з дому.

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А я більше чекатиму повідомлення, що мій пакунок дійшов, то по-перше, а по-друге, що дійшов цілим (непошкодженним і укомплектованим) :) ну і ще хочеться, щоб хоч трошечки сподобався і додав святкового настрою.
    А в тому, що до мене прийде Миколай, я навіть не сумніваюсь :)

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О, і я вже почала про це переживати..

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я вже все сфотографувала і спакувала і тепер теж

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От і я закінчила пакувати, сфоткала, фото вишлю завтра, планую особисте вручення, бо перед святами на тих поштах казна шо робиться.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Такс. Сфотографовано і спаковано.
    Тепер ще дойти до відділення зв"язку і натрапити не не дуже злу тьотку, щоб гарно все заклеїла і відправила.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

я прийшла коло 12-00 (на Городоцькій коло привокзального)черг зовсім не було, все швиденько...
    я свою посилку сама заклеїла скочем, заадресувала, тільки у відділенні заповнила бланк від кого, куди...посилочки не обов"язково нести у відкритому вигляді(це при умові, якщо не закордон посилати).

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А мій Миколайко не спакований, не сфотографований. Але то поправимо)). Я як вічний студент все зроблю в останній день. А може навіть і на форумівку вирвусь, правда не надовго. То прошу принаймі до 19.00 не розходитись, ги)).
    А ще... мені сьогодні нагадали, що і до мене Миколайко прийде. Юхху. А я і забула, що я дитина гарна й чемна)).

13. madchen

madchen Member

Хух!..нарешті звітуюсь. Посилка на пошті. Номер квитанції відправлено на електронку. Фотозвіт вишлю завтра, бо частина подарунку зазнимковано на фотоапараті, решта докупляли і пакували на пошті з синочком, а наш фотік вирішив розрядитись. Тому кінцевий фотозвіт в подружки на телефоні. Зберу всі фото докупи і вишлю:girl_curtsey:
    Надзвичайно радію, що відправила посилку раніше ніж отримала від свого анонімного Миколайка. Дуже не хотіла щоб було навпаки:girl_dance: Чарівна форумляночко, не можу дочекатись як моя посилочка дійде до тебе!!! І десь в далеких думках вже бачу твій коментар щодо вмісту пакунка:girl_bye:

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ой, як я вже того подаруночка чекаю! Стільки дівчаток вже відправили, цікаво, чи серед них є мій Миколайко :girl_tender:
    Ні новорічного, ні різдвяного, який там ше....а, миколайковий, ні миколайкового настрою в мене нема, тому вся надія на подарунок. Ну але знаючи як та наша дєрєвенская пошта працює.... коли я його отримаю...хз... :girl_in_dreams:

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

от от...я відправила ще 4 числа...а від форумляночки ніц, тай й ніц,....значить ще не прийшов...(((
    Форумляночко!!!!Заглянь у поштову скриньку за повідомленням про посилочку!!!!

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А на мене тут натхнення напало! дещо рукодільне зробила) трохи кривувато, бо вперше таким займаюсь! зате мило)

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я чекаю на смс від нової пошти, цікаво, чи їде вже до мене мій Миколайко.
    Не маю відчуття закінченості щодо свого подарунку. Мушу ще завтра пробігтись містом,а, може, вночі мені кінцевий штрих присниться ;)

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Йоооойййй
    А я лише зараз нарешті придумала, що зрукодільню.
    Купована частина вже лежить і чекає пару тижднів.
    То ж я у списку трОшки відстаючих.
    Мабуть таки проситиму модераторів номер телефончика моєї форумлянки й доставлятиму самостійно (то ж і буду готова вчасно). Не люблю я ту пошту. Ой, як не люблю.

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в мене таке відчуття, що мені подаруночок ще не відправили, що він ще готується, і так я собі роздумую, як же я його отримаю, поштою, чи кур"єром, чи форумляночка особисто буде дарувати. Останній варіант мені подобається найбільше)

Во, і я так хочу. Тому досі в роздумах...коли вручати?

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

ГГГ, прочитала і подумала, якщо б це було про мене, то судячи з моїх останніх дописів, Миколайко принесе мені краплі для носа і афлубін якийсь.. :girl_crazy: