Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Пічалька Все втікаю поки з цієї гілки, а то з розгону ще й все розцокочу
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Не одна! В мене теж не зовсім з рукоділлям склалось, і статуетки терпіти не можу, не бачу в них користі, коли подарують, то сильно мучуся, куди їх подіти, ще й так, щоб людину не образити. Зате люблю різноманітні свічки. Що стосується подарунків, то люблю подаруночки-сюрпризи і
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І я до Вас - з рукоділлям нам не по дорозі (руки мабуть не з того місця ростуть). Статуеток також не люблю (вважаю, що вони тільки порох збирають), а так то буду радіти любому подаруночку. Новорічну тематику обожнюю, солодке також (тільки без начинки), всілякі блокнотики-ручки і інші дрібниці все моє - коротше зі мною можна не паритися, рада буду всьому. Єдине прохання, якщо подарунок буде надсилатися поштою, то речі які б'ються добре запакувати варто (минулого року мені прийшла посилочка, якою кидали напевне разів 20, бо всі делікатні речі були розбиті вщент). А от з ідеями для подарунку моїй форумлянці повний колапс, всі пишуть і я напишу - цю дівчину взагалі не знаю, тому прийдеться моцно задуматися, щоб сподобалося-вгодила-було гарне і потрібне, єдине що точно обіцяю подароване буде від душі і з любов'ю
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 В мене помаленьку вимальовується що я хочу подарувати. Але ще в дуже загальних рисах. Що ж до мого подарунку, то буду дуже рада чомусь корисному))) Козероги кажуть всі такі) А також страшна солодкоїжка)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І тельці також люблять практичні подарунки. А я вже своїй форумлянці подарунок придумала, лишилися певні дрібнички, все купити-зробити
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Постараюся і я полегшити життя своєму Миколайчику: любимо солодке, особливо з горіхами, різні чаї (кави зараз не п"ю), люблю різні мила ручної роботи, статуетки - не моє, зате подобаються різні вази і вазочки, горщики для квітів, якщо якісь кухонні аксесуари - то тільки не синього кольору. А взагалі буду рада будь-якому сюрпризу
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А я любля різні дрібнічки: свічки, милка, різні прибамбаси на кухню, прикраси на ялинку.....все що передає зимовий святковий настрій. А ще трошки вишиваю і цікавлюсь як робити власноруч відкритки та альбоми(як захожу на наш вернісаж-я в захваті)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 будете зараз кидати в мене тапками, але я того не розумію. Хіба суть гри не в тому, щоб зробити СЮРПРИЗ. А про який сюрприз може бути мова, як ми зараз всі понаписуємо хто що любить. То швидше схоже на - що я очікую у подарунок. А може ваша форумянка (я не до когось особисто звертаюсь) хоче подарувати вам одну річ, а ви напишете - я люблю те і не люблю те, вона візьме і купить те що ви любите і про першочергову ідею подарунку забуде. То де тоді той сюрприз? Я теж боюся не вгодити, боюсь, що може і не сподобається, але це не означає, що робитиму подарунок виходячи виключно з тої інформації, яку матиму про свою форумянку. З двох попередніх обмінів маю чудові подарунки, які мені навіть в голову не могло прийти що саме це мені треба. А тепер тішусь тим речам страшно.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 тюююю...та тоді тема заглохне до 10 грудня...писати можна багато, а дарувати те, що ти собі придумав..не думаю, що аж так багато будуть дотримуватися списку "хотілок" їхнього адресата
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Підтримую. Я коли дізналась мою форумляночку, то одразу почала придумувати подарунок, зараз він вже готовий на 100 ) в моїй голові. Ось тільки що прийшов чоловік з роботи і приніс повідомлення, що мені прийшла посилочка - а там одна частина подаруночку для моєю форумлянки) Піду зараз забирати)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 шановна Virchuk, я так написала, що ви вирішили мені моралі почитати? Я особисто не бачу нічого поганого в тому, коли дівчата діляться своїми вподобаннями. Я ось від моменту отримання адреси сушу собі голову, ніяк не можу визначитись з подарунком, оскільки форумлянки взагалі не знаю. Мені би було легше, якби вона трішки про себе написала. А то вишлю, для прикладу, білий шоколад, а в неї на нього алергія.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 ++++++ навіть з дописів не знаю про бодай якісь вподобання. і було би простіше шоб якиась частинка того супризу була УУУУУУУХ УРАААА - тошо нада
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 В мене так і вийшло, придумала подарунок форумлянці, а сьогодні випадково в одній з тем почитала її дописи і зрозуміла, що він їй буде дуууже недоречний. А тепер чекаю, може вона тут щось напише, хоч напрямок думок задала б.
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Я написала, що не звертаюсь до когось особисто. Я цей допис написала, не для ВАС особисто і не мала на меті читати комусь моралі, а висловила свою думку. ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ---------- ну то ви ж то прочитали в іншій темі, тобто намагались дізнатись про свою форумянку більше, а не вона написала у цій темі?
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Просто Ваш допис був останній, тому його й процитували, стосувалось всіх, не сприймайте так особисто Я підтримую зауваження Вірчик, гра не повинна перетворитись на а що не очікую і не хочу. В нас є темки про цілі і бажання, про уподобання Всі ми щось дописували на форумі, по тих дописах можна скласти хоч приблизне уявлення (тут як кому повезло, правда). До теми згадався вислів: "Любий Діду Морозу, може я неправильно минулого року написала слово "Порше"?"
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 А мені можна дарувати все-все)) а я вже знаю ,що куплю в подаруночок, от тільки халепа...мої думки не співпадають з вибором в магазинах)
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 І я придумала презентик, залишилось придбати ! Форумлянки особисто не знаю і "перетинались" може в 2-х темах, в її хобі також ніц не петраю, тому мій подарунок буде практичний, але обдуманий і спланований з душею! Про себе, люблю сюрпризи, речі ручної роботи і практичні і не дуже, кухонні штучки, улюблений колір - червоний, і я є великим шоколадним маньяком!!!
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 Може мій Миколайчик в роздумах-то я йому підкажу.Я люблю все!Рада буду всьому!!Алергій ні нащо немаю)))Словом головне очікування самого подарунку а що там буде не суттєво зовсім))) П.С.єдине обов"язкове,що я б дуже там хотіла побачити, то це вітальну листівку))люблю я такі речі))
Відповідь: Гра "Анонімний Миколай" - 2 юхув, маленька частинка, та, що відповідаэ смаковим вподобанням моэъ форумляночки, готова !!! Думаю далі...