Гра №4 "Пасхальна листівочка" (для ВСІХ бажаючих!)

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Мар'яся, 27 Березень 2011.

1. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Відповідь: Гра №4 "Пасхальна листівочка" (для ВСІХ бажаючих!)

Дівчата, Ви такі молодці, листівки просто чудо-предудо!!!!!!!:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:

2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Чекаю у гості))) Будете в Тернополі дайте знати!
    А Хомці я чуть не вишила таку саму листівку, яку вона отримала у минулорічній грі. Вже роздрукувала схемку, приготувала ниточки і добре, що заглянула і минулорічну гру, а то би отримала Хомка майже однакову листівку))))):girl_crazy:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дійсно всі листівки надзвичайні, але від Trumbumbulja це просто:khomyak::khomyak::khomyak:. Ци ви дійсно самі таку красу зробили??? Неймовірно красиво!!!!

4. Kalina

Kalina Active Member

А мені дзвонила мама, казала що прийшла листівка від Тетяни з Києва, ану признавайтеся хто то.

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Думаю, це ntv:girl_smile:

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Сідай, 5 :) Це точно ntv.

7. terezka

terezka котяка-вишивака

а мені прийшло повідомлення, піду завтра забирати, сьогодні уже пізно
    вже тішусь передчуттям!:)

8. ntv

ntv Well-Known Member

Так це дійсно від мене. Я дуже рада, що вона вже дійшла, буду чекати Ваших вражень (тільки не судіть строго, я старалась)

9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Такі гарні листівки всім прийшли! А листівка Тані Trumbumbulja - то взагалі вище похвал! Настільки красиво і акуратно зроблена, так кожна деталь пасує до інших, і кольори гарні - весняно-святкові:girl_in_love:.
    А мені листівка ще не прийшла. То я не відрізняюсь від решти очікуючих - так само частенько заглядаю до поштової скриньки :girl_in_dreams:. Цікаааааво:girl_yes:.

10. ntv

ntv Well-Known Member

Мені найбільше хочеться побачити листівку від Velana , вона справжня майстриня в цьому ділі

11. Holly

Holly Moderator

А мені от що цікаво. Великодню листівку і пакунок в Луцьк відправляла в один день. Так Велана вже отримала, а львівська рукодільниця ще ні:girl_in_dreams:

Я ще теж не отримала листівки

12. Velana

Velana Member

:khomyak: :khomyak: :khomyak: ото ви мене розхвалили... я як той хом"як... чесно...
    тепер буду переживати щоб результат вас не розчарував і чи потішить листівочка мою рукодільницю :girl_blush2: але скажу одне - я старалась :girl_yes2:

13. Wonder

Wonder New Member

а що так мало дівчат виставляють :sad:

хочу ще побачити :girl_yes:

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я отримала листівку від Наталі - Natalysa. Листівку взяв тато з з скриньки і коли зайшов кімнату сказав"Ти ж ходиш на танці?",я кажу,що та,а він ну тоді танцюй:girl_dance:Я спочатку не зрозуміла,а потім він дав мені конверт.Моїй радості не було меж:radist::radist::radist:Це ж мені вперше прислали рукодільну листівку:khomyak::clapping:Наталочко листівка просто бомбезна!!!
    А ось і сама листівка(на жаль фото з мобільного і не передають красу самої листівки)
    Наталю дякую за таку красу!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

15. Velana

Velana Member

я 100% погоджуюсь!!! не могла від монітору відійти хвилин з десять! дуже гарно підібрані кольори і гарний задум!!! молодчинка!

і ще всі дописи від сьогодні з фотографіями листівок цілий день переглядаю, кожна листівка чудова, оригінальна і цікава! хочу прхвалити усіх дівчаток за гарні ідеї і їх втілення! :give_heart:

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я теж в приємному шоці від такої красивої листівки!Листівка дуже класна!!!

17. hrystusja

Ой, то моє болюче місце. Я ще минулого вівторка надіслала і тишина......Так переживаю. Вже думала сьогодні купити і надіслати ще одну, бо зробити точно вже не встигну. Та думаю ще почикаю. Шкода як пропаде...

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

Можливо ваша рукодільниця ще не мала змоги виставити листівку...Не переживайте,я думаю,що все буде добре!Листівка присвячена до такого гарного свята,так що 100% дійде:girl_cool:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я свою отримала, щоб рукодільниця не хвилювалась, краса неземна, але фото трохи згодом. Потерпіть.

20. hrystusja

Сподіваюсь:girl_in_dreams: