Гра №4 "Пасхальна листівочка" (для ВСІХ бажаючих!)

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Мар'яся, 27 Березень 2011.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Гра №4 "Пасхальна листівочка" (для ВСІХ бажаючих!)

Я вчора побувала у Арт-крамниці, мої очі були великі від того всього. Щось трохи прикупила і ввечері сіла майструвати. Крутила тим всім довго і в різні боки. Паперу накупила певно забагато, бо важко було зробити вибір. Нині буду закінчувати, бо вчора не замітила, як на годиннику була вже пів першої ночі і чоловік храпів.
    Не знаю який буде результат, бо я в тому початківець, але те що від щирого серця це точно.

2. Donata

Donata Active Member

а дощ минув, а дощ минув :girl_dance::girl_dance::girl_dance:, негода відступила,
    листівочка з вітаннячком до адресата полетіла :girl_cool:
    Відправила рекомендованим листом, тепер з чистим сумлінням буду поштову скриньку перевіряти :girl_wink:

3. terezka

terezka котяка-вишивака

листівка сьогодні відправленна, так що чекаю коли адресат її отримає
    і тепер думаю-гадаю від кого ж чекати вітальну листівку:))):girl_crazy:

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вишивку закінчила. Вкладу Софійку і зберу листівку. Дуже сподіваюсь, що вона вдасться такою, як я задумала. Купила сьогодні путівничок по своєму рідному містечку, бо я зараз в мами. Якщо моя рукодільниця колись приїде в Бережани, то вже знатиме, що цікавого тут можна подивитись. Завтра, в крайньому випадку післязавтра відправляюююю!

5. silvia

silvia Well-Known Member

і я закінчила :girl_curtsey: дуже старалась....коханий побачив і каже, "а може ти не віправляй, така файна вийшла, залиш дома". я насварила, що так не можна :aggressive: і мусила обіцяти зробити таку ж ))) Відправлю вже завтра.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Приміряла, причепила:), і вже відправила. Сподіваюся, доїде швидко і форумлянці сподобається:girl_curtsey:

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я заглядаю щодня в скриньку:girl_in_dreams:.
    А моя відкритки десь вже в дорозі до форумлянки (прада так переживаю чи сподобається:o).

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я, і я разом з Вами, дуже переживаю!
    Вчора трохи домайстровувала, але ще не закінчила, бо часу не хватило мені. Сьогодні вже дуже-дуже постараюся закінчити і завтра б відправила, а то як ще четвертий вечір робитиму, то точно чогось лишнього туди наліплю. Треба ж зупинитися вчасно!

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Усьо, полетіла і моя листівочка. Єдине, що боюсь щоб в дорозі не покоцали, вона трошки тендітна, а наша почта не завжди бережно обходиться з конвертиками...:girl_nea:
    Зараз ще відзвітуюсь Мар"ясі і усьо, буду перевіряти власну скриньку.:girl_yes:

11. Holly

Holly Moderator

Я вчора основну частину доробила. Сьогодні зберу і буде готова листівка. Але відправлю тільки в суботу, діти хворі, сидимо вдома :sad:

12. Ассоль

Ассоль Dreams come true

І я сьогодні побувала на пошті і відправила листівку :):girl_dance:. Сподіваюсь, дійде ціла і неушкоджена :).

13. Holly

Holly Moderator

А у мене таке питання виникло. То самі листівки відправляєте, чи ще щось???

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже ощасливлена листівочкою! дууууже дякую своїй "привітальниці"!настрій вже святковий! але Вам не покажу,поки не дозволять! а моя завтра відправиться.

15. Velana

Velana Member

я відправила лише листівку :) хіба якби в вашого адресата було ДН (чи просто хочете щось додати до листівки) то можна щось "докласти" - але то по бажанню :) сама листівка то вже подарунок ;)

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата. ви всі - молодці! Все , що я бачила - маленькі шедеври! Наразі всім ваідписати не маю як, але ваші пп отримую - пізніше відпишу. Свою листівочку відправлю завтра.

17. Анута

Анута Well-Known Member

от і я про те! знаю чого ти гру затіяла! аби першою все те побачити ;)
    ще до адресатів не дойшло, а ти вже милуєшся )))
    наступну гру буду організовувати я (аби хандру розганяти)
    Ідеї кидайте в карму ;)

18. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А мені сьогодні зраненьку підняла настрій відкриточка з "вітаннячком від Ірини"
    Дуже дуже мені сподобалось, я б навіть не додумалася до такого цікавого виконання . ДЯКУЛІКИ:girl_claping:

19. Анута

Анута Well-Known Member

нарешті!
    це перша отримана чи я щось пропустила?

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Ні ні вже Algo відписалась переді мною про отримання, і ще вроді хтось з дівчат писав вчора чи післявчора. :girl_wink: просто в темці багато дописів і я сама інколи щось пропускаю:girl_wink: