Гра №3 "Рукодільні миколайчики"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Імель, 9 Листопад 2010.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики"

Звітуватись можна проміжним етапом.
    А я вже на фінішній прямій:girl_dance:
    І чому ви в Шерлока не бавитесь?

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

може головна "Миколайчиха" помилилась і в нас одна і та ж рукодільниця? :girl_crazy: - моя також була дужже чемна - цілий Рік тішила нас своїми завершеними проектами, новими техніками, а Новий Рік зустріне без вишивальних хвостів! :girl_yes:

я реально дуже хотіла б прочитати листа цієї рукодільниці до св.Миколая, щоб більше дізнатись про її бажання та вподобання...:girl_in_dreams:
    а так як то не зовсім реально, і може вона взагалі не практикує написання таких листів, я вирішила потішити її подарунком в техніці, котру вона ще не практикувала (принаймі в нас на Вернісажі).

звітуюсь - сьогодні завершила другий етап :connie_pull-pigtail

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Як шкода, твоя рукодільниця не я(((, бо маю рукодільні хвости:girl_cray: Ну як тут не бавитись в холмсів:) - стільки підказок!!!

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Ірусь, ну ти ж теоретично встигаєш до НР довишивати свої балкони, так що категорично не викреслюй себе зі списку :girl_wink:
    не так вже й багато в тебе хвостів...:d23:

5. Holly

Holly Moderator

А я й забула, що треба звітувати. Рукодільна частина давно готова, йду скину пп

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Підтримую Хомку - всі бігом в гурт висловлювати свої думки і припущення :) .

7. Аделя

Аделя Active Member

В мене все готово і запаковано - 100%!!!:girl_dance: Але мене чомусь постійно переслідує думка, що цього замало :girl_in_dreams:, весь час хочеться щось ще доробити...допакувати...
    Для Холмсів: моя рукодільниця щось не дуже останнім часом вишиває, принаймі не показує своїх процесів (або я не туди дивлюсь:d23:)...

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже!!!а я вже!!ото чиясь муза мене стріла по дорозі))Орман, може то твоя десь забігала? чемно відзвітувалась!
    До речі, нерукодільна частина в стилі останніх робіт моєї рукодільниці.

9. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

:girl_blush2:може то я !

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і не я, то точно)))

11. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Щойно відзвітувалася про свою готовність куратору гри. Так заздрю Ірі, вона може побачити всі подарунки Миколая вже зараз :)

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Готовність на 65 %. Якось не дружу я з часом, але я чееемна, до вівторка закінчу і в середу відправлю. Всьо, пообіцяла, то тепер мус виконати.
    А чого аж в вівторок закінчу, бо чоловік Андрій і завтра річниця нашого зустрічання))) 9 рочків:girl_in_love: То матимем два дні свят)))

13. Iskra

Iskra Well-Known Member

дівчата, а подарунки-Миколайчики надсилати чи ми на форумівці будемо обмінюватись? а то я думала, що на форумівці, а по дописах читаю, що збираєтесь надсилати...

14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

якщо знаєте, що ваша рукодільниця буде на форумівці - тоді на форумівці.

15. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я от думаю про доукомплектацію презентика "іншими дрібничками" ( (c) Хомки), нерукодільними. Навіть не знаю, що то буде, бо через погоду і стан здоров'я я зараз стала невиїздна((.

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ага
    розрив серця, купку комплесів і припадок задрощів - теж вже зараз :girl_cray:

17. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

У мене з подарунком для моєї рукодільниці вже були такі собі "коломийки". Робила його вже двічі й обидва рази у мене "це" купили. При чому з категоричною вимогою бажаючи саме "це" і негайно вже. Робити втретє повтор було дуже важко (правда вдався найкраще). Але от тепер вкрай стурбована чи "це" саме це, що потрібно. :girl_in_dreams:
    А коли форумівка? Може я встигну щось перепредумати? Ну хоч частиночку... :girl_blush2:

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Форумівка планується на віторок 21 грудня.

19. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

О, та то є кул. А віторок, єдиний день тиждня, що ідеально пасує для мене. Точно встигну перепредумати. Добре, що хоч одна частина рукодільного "миколайчика" майже повністю готова.

20. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Іринко, головне щоб подарунок був від серця і зроблений з душею :)