Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" дівчата, давайте так-маєте час та бажання взяти організацію того всього дійства на себе-я буду тільки "за"! бо бажання я маю, а от з часом-вже складніше (прошу ще раз мене зрозуміти) і тих, кого я зауважила-перепитувала (і в карму, і в пп, і смс) і сьогодні вранці просто "підкрутилося" так, що долучилися 2 рукодільниці, а з однією були нюанси, тому там все файно вийшло, а не "я тобі, а ти мені" але вже щось міняти я не буду вибачєйте
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Ірочко, все файно! до тебе ніяких претензій тож треба так вміти - все організувати, і ще й на "швидкісний" поїзд непомітно пасажирів підсадити! респект ! а ті хто не встиг на цю забавку - хай збирають ідеї на іншу - ще стільки свят попереду встигай тільки презенти готувати
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" В мене память хороша! Вибачайте що не за тим годинником у мене був ранок.
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Ірця, ти все файно організувала, молодчина, і я знаю, як це важко, коли з часом напряжно. Мені просто дівок шкода було!
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Дівчата, зрештою подаруночок можна по-за забавою підготувати та надіслати Вибрати собі рукодільницю і зробити їй сюрприз
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Подаю список рукодільниць, що реєструвалися в грі: 1 algo 2 cuxivchanka 3 Holly 4 imel 5 Iskra 6 JuniorSkeptic 7 Kalina 8 kvVItKA 9 La esposa 10 lapocka 11 Liliyah Romanova 12 LudmilaP 13 Mariasia 14 MUCHACHA 15 Nadijka 16 Naturals 17 Niferttiti 18 NikaLovely 19 Olena-m 20 OxankaF 21 roksolanka 22 Tsokotukha 23 Velana 24 Xomka 25 Аделя 26 Бурулька 27 вишиванка 28 Ірка-Шкірка 29 окса 30 Пупсик 31 Фіяна прошу ще раз самоперевіритися І ще, виносимо строгий "виговор" Касі, кітці, Умі-дивіться, всі відмінницями були Кучерявій Ксені, Оддлі, ОРМАН Ануті та хельзі прощаю, ще встигнуть
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" ОПА! А я тут вже намилилась за місяць розглядати шедевральних тільдо-зайців, а нема чого...
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" не були . а є. оскільки чемно і гарно готують подарунки у грі до ДН.
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Умці пробачається, вона ж в подорож зібралась. А решта дівчат - ніпарядак! Маруся не встигла, а Станіслава? Чи ще когось не побачила з постійних вернісажниць? Щойно додивилась кількість учасниць - вражає.
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Я чомусь "подумала", що участь в грі є добровільною. Але мені, напевно, здалося або я неуважно прочитала правила.
Уррррря! Я нарешті визначилася з подаруночком Тепер можна переходити до наступної стадії-пошуку матеріалів. А завершальна, як в студєнта, в останню ніч Дівчата, як у Вас справи?
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" я вчора заклала перші цеглинки... але досих пір вагаюсь чи то саме те...шо треба
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" А мені дуже приємно працювати над подарунком. І тактильно приємно і пахне чудово) Згадала деяку особливість "моєї" вишивальниці і ідея сама собою з'явилася. Сподіваюся, що подарунок сподобається
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" а я ніяк не можу оприділитись з подарунком - ніби вже і придумала, але постійно вагаюсь....А ще таааааак цікаво, хто ж "мій Миколай"....
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" я себе заспокою тим, що це робиться саме для тієї людини і взагалі, будь-який подарунок - це завжди приємно
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" А можна ще приєднатися? Теж маю подарунок для однієі форумчанки.
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Аааа! Я не можу в своїх закромах знайти те, що я хотіла зробити (ще з весни задумала на наступну гру)! Як не знайду, то треба щось інше думати. А що?