Гра №3 "Рукодільні миколайчики"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Імель, 9 Листопад 2010.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики"

нова техніка "вигризання"? кіт теж хотів долучитися до створення, мабуть :girl_haha:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ага,він вообще якийсь шалений зараз, нині мені кров з пальця пускав, бавився з подарунком,сидів на штанах єдиних моїх,пообривав всі кутники в плінтусах!ух, візьмусь я за його виховання)
    Так що якщо моя рукодільниця знайде пару рудих шерстинок,най не сердиться)))

3. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

В мене тут таке питання виникло: коли можна хвалитись миколайками? Бо до мене мій миколайко вже приходив:girl_blum:

4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

вже можна хвалитись. Вже і негайно!

5. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Похвалюся перша подарунком на Миколая від Наталі з Львова: прийшла мені ну дуже добра кавка і цукерки, і от така краса (а ще доці гарна книжечка). Велике дякую!!!!
    [​IMG]:girl_claping:

6. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

отже, мій миколайко - Naturals
    отримала я фантастичну вишивку:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    тут деталі:

П.С. Ще були мандаринки і дуже гарна свічка-зайченя, правда моя дитина вчора цілий вечір носилася з нею і як результат - зайчик без лапок, вушків і хвоста :girl_in_dreams:. але думаю, що це поправимо.:girl_wink:

Дуже-дуже дякую свому миколайку за такі чудові подарунки!!!!

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

До мене також прийшов Миколайко :dance2:!!! Я була дуже чемна :girl_blush2::girl_curtsey:(то з його листа) Але мій Миколайко таємний, бо не підписався. Хоча, я на 95% впевнена, що знаю того чудотворця :) Подарунок бомбезний :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak: (і ще такий з півсотні), але фото буде, коли вкладу малечу спатки. Окреме "дякую" від Христинки за поповнення її колекції ведмедів :) :connie_pull-pigtail Мабуть, любов до ведмедів передається спадково :girl_in_dreams:
    Миколайко, підтвердь мої здогади і зізнайся ;)
    P.S. Дуже перепрошую, що змусили кур"єра мерзнути. Просто вдома була лише бабця з Христинкою, а поки вона вбрала малявку, поки спустилася, то молодий чоловік вже пританцьовувати почав. Але піднятися сам відмовлявився

Останнє редагування: 18 Грудень 2010
  8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ну нє, дівчки-рукодільниці, так не можна. Деееее фото?

9. Бурулька

Думаєш так легко відібрати подарунок в дитини і зробити фото? :)
    Але дитина спить, тому тримайте:
    Я була чемна і отримала цілий мішок подарунків :connie_pull-pigtail А ось і мішок :)
    А в мішку :girl_in_dreams: добрий ведмедик, солоденьке для нічних вишивань і картка на знижку в "Мережці" (там написано,що я тепер особливий клієнт :girl_blum:)
    і ще ...
    Тепер я просто мушу освоїти ще дві нові техніки :) :girl_in_dreams: :girl_claping:
    Миколайко, обіцяю бути чемною і наступного року :girl_yes2:

10. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Обіцяєш? Вірю-ю-ю-ю-ю. :connie_pull-pigtail
    Дуже тішуся, що мій Миколайко вам сподобався.
    Торбинка- це рукодільна частинка подарунка. Робилася з метою, щоб в майбутньому Марічка туди клала подарунки для Христинки від Миколая.
    Нові техніки опануєш бистренько. Ангелика тре зробити і повісити на ялиночку, він там гарненько буде дивитися.
    Ну, а карточку зі знижкою будеш активненько використовувати. На деякий товар вийдуть ну-у-у дуже приємні ціни.
    Ой, а на рахунок кур'єра, в ролі якого виступав мій Ігор, щось не зміг він перевтілитися в Миколая і придумав історію з кур'єром, то через це добряче примерз коло під'їзду, а я з ним за кумпанію. Потім гнали на день народження мого брата, де нас інтенсивно відігріли. :drinks:
    Так що Марічко було два Миколайка, шкода що тільки один подарунок.
    :girl_bye2:

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  11. Бурулька

Ну я нарахувала 6 подарунків :girl_yes:
    А взагалі, я просто шаленію від того мішка :connie_pull-pigtail... Такий кльовий :girl_dance: Дивлюся на донечку, як вона тішиться своїми подарунками. А зі сторони чоловік дивиться на мені, і сказав, що я тішуся точно не менше :connie_pull-pigtail
    Обов"язково візьму торбинку на форумівку, щоб всі побачили реальні кольори і рівнесенькі мацюпусіньки хрестики
    Наталю, дякую за свято :)

12. Holly

Holly Moderator

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

всьо нормал
    можна так, можна на форумівці

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я от собі подумала: це ж завтра всі будуть миколайчиків мацати, розглядати зблизька! Ойой :) . Добре, що в мене хоч звороту не буде видно, бо там просто жах :) . До речі, Іро, можеш у списку мені ставити 99,9%, що я буду на форумівці.
    А ще хочу похвалитися, що до мене має прийти поштою ще один несподіваний миколайчик :) . Так вже чекаю! І дякую відправнику за таку приємність :) .

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Я сьогодні раненько дошила презентик своїй рукодільниці (добре, що не в останню ніч, але і недалеко втІкла :girl_haha:)
    Ніби готоффффо фсьо :connie_pull-pigtail
    Ага, ще капетик (пакетик) треба
    Ще б на завтра собі вихідний взяти :girl_in_dreams:

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Мені також залишилось все попакувати

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І мені тільки спакувати!!!не можу дочекатись!так переживаю, чи сподобається))

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мене поволеньки починає совість мучити...
    Правда, пачка вже спакована, за пару днів поїде до Марусі. А там уже від мене мало залежатиме.

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ура! Прийшов мій миколайчик з Косова. А там... :khomyak::khomyak: фірмова хрестильна сорочечка від Станіслави, листівка з вітанням і канва для вишивки. Віро, дуже-дуже дякую за такий чудовий подарунок!!!
    Пи.си. Фоти завтра при денному світлі зроблю :) .

20. Kalina

Kalina Active Member

І до мене прийшов Миколайко! Окса,дякую за прекрасний подарунок. Там така краса... Але фото буде завтра,бо на телефон ніяк сфоткати не можу.