Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Nadijka, 9 Січень 2010.

?

а ви прийдете на форумівку сюрпризиків-подаруночків?

1. так, можу прийти в суботу

30,8%
  2. так, можу прийти в неділю

46,2%
  3. ні, мене не буде

53,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

Значить повідомляти ніки тоді треба обовязково)) але тільки в ПП, всі решта все-одно будуть не в курсі хто кому - от і інтрига))

2. La esposa

La esposa Moderator

А я б казала, що для рукодільниці будь-який рукодільний подарунок буде корисним. Ну що, ми, вишивальниці, не потребуємо бісеру для біскорню? Чи затята в"язальниця, отримавши моток ДМЦ, не захоче собі щось вишити?

Казато ніки - то нецікаво. Краще, хай Надійка просто зорієнтує кожного, кому готується подарунок (вишивальниці, в"язальниці, любительці біжутерії чи шиття).

Як кажете?

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

починалось з рукодільної роботи (по ідеї будь-якої роботи, виконаної своїми руками, навіть якщо вона не попадає під графу "рукоділля"?)...
    оскільки конкурс все ще обговорюється, додаються нові деталі:

то все-таки як?

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я так розумію що основний сюрприз обовязково рукотворний (от від Аскорбінки наприклад печенька - мням мням), а інший по бажанню - ниточки, голочки, олівчики, шматочок тканинки цікавої, відкриточка купована, цукерки, шоколадка...

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

на мою думку - малося на увазы що НЕРУКОДЛЬНА частина - це аксесуари - канва, нитки , ножиці, бісер , гачок, шоколадка , відкритка і т.д. це не ОСНОВНА частина поадрунку , а додаткова за бажанням учасниці.
    основана частина - РУКОДІЛЬНА, зроблена власноруч. це діє для всіх крім Анути ( з відомих причин).
    але організатором є Надійка, тому вона і замовляє правила.

п.с. просто мене здивувало, те що потрібно робити потрібний для вжитку сюрприз, як ви сказали.
    я рахую, що сюрприз є сюрприз, і якщо мені дістануться просто голочки від Анути - я буду рада. а якщо Ума вишиє мені Макове поле - я теж буду рада.:girl_crazy:чи Кітка надішле мені півкілометра зеленої канви - то я тішитимуся страшне:girl_in_love:
    ГОЛОВНЕ СЮРПРИЗ.

6. kitka

kitka Well-Known Member

Я планую щось вишити по складності трішечки складніше, ніж маленькі вишивочки для листівочки, і оформити хочу теж трошки складніше чи з якоюсь заморочкою. А от купити що... Мені важко щось вибрати, якщо не виходити за рамки чисто якогось рукодільного аксесуару, бо в нас один такий магазин і то не ахті:girl_sad:. Я напевно куплю якийсь сувенірчик. Ну бо я маю такого "таргана" в голові, не можу купити аби купити, я мушу сама отримати задоволення від купівлі:girl_curtsey:.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

от і в мене гігантоманія. натягнула всякого, а подобаються тіко більші дизайни - які не відомо як оформити:girl_crazy:

8. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Прийміть і мене до своєї компанії.

9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

підтверджую:girl_curtsey:

10. kitka

kitka Well-Known Member

Ну все, здається надибала я щойно щось таке, що буду втілювати в життя:girl_curtsey:. Дуже оригінальна штукенція! Це такий собі мікс з двох моїх ідейок:girl_curtsey:.

11. Ума

Ума Super Moderator

Надійко, я тобі вже заздрю, що ти раніше нас всіх будеш бачити хто що приготував. мені так цікаві ідеї наших дівчат!!!

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ура!!! Це мій 200-й допис. Тому дозвольте і мені прийняти участь у грі. Вже маю ідеї. А Надійці відсилаю адресу.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я вже знаю, що хочу зробити, але не знаю, чи вмію. :girl_crazy:

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Та то таке, вміння прийде головне бажання!

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

А в мене не буде нічого оригінального, але думаю, що подарунок сподобається отримувачу, бо я буду дуже старатись:girl_in_love:

16. kitka

kitka Well-Known Member

Ну звичайно сподобається:girl_in_love:.
    Ви мене, дівчата, не слухайте в плані вишукування чогось оригінального, бо то я така трохи дурнувата, то така моя "хвороба":girl_crazy:. Поки собі щось не вподобаю на 101%, доти не приступлюся:8:.

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

і я хочу до Вас!!! мені ще 5 дописів. тобто вже 4:girl_crazy:

18. La esposa

La esposa Moderator

\
    ой, клас :girl_claping::girl_claping::girl_claping: нас стає більше :girl_in_love:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І я до вашого гурту хочу приєднатись.

20. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я теж з Вами!!!!