Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Nadijka, 9 Січень 2010.

?

а ви прийдете на форумівку сюрпризиків-подаруночків?

1. так, можу прийти в суботу

30,8%
  2. так, можу прийти в неділю

46,2%
  3. ні, мене не буде

53,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

Зараз млинці посмажу й буду знимкувати. :girl_cool:

Ясно, буду чекати.
    А я почитала про Маріїну біду й вже теж боюся... Ох та пошта. (((

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я теж не знаю, як ми то ще терпимо:girl_cray:

3. kitka

kitka Well-Known Member

4. Liliyah Romanova

Все, вже погнала. :xaxa:
    Мусила Марії відписати.

5. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

давайте вирішимо разом, де будемо показувати процесики...тут чи може у завершені вишиті чи в просто процеси?

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

Найкраще окрема тема в процесах, я думаю.

7. kitka

kitka Well-Known Member

Надійко, а може якусь окрему темку? Щоб не все на купу?

8. Nadijka

Кіточко, прошу розказувати....:girl_in_love:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=51940

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

обіцяне фото. все робила сама.

10. Nadijka

:girl_in_love:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну й де фото усіх отриманих сюрпризів:girl_flag_of_truce:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ура!!!! я тут, і першим ділом сюди!! Хомочко моя рідна, Хомочко моя люба.... дуже дуже дякую!! я така була вражена прямо посеред вулиці, де роздерла твою чудову упаковочку!! Ти просто молодець!!! подаруночок просто супер!!
    А я все думала, чого то ти так на мене в Пузатій поглядаєш підпільно :girl_cool:
    Як тільки батарейки зарядяться від фотика покажу!!!!
    Ех, цікаво як там мій сюрприз, чи дойшов!!

13. Liliyah Romanova

Написала я цілу купу всього, а мене з форуму викинуло. :girl_cray:
    Буду наново писати, але цього разу я вже мудра. У ворді пишу. :xaxa:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

АААА, дійшов сюрприз!!! Фууух, чотири дні по Львову:girl_devil:, я вже думала що загубився:girl_emo: Значить і Маріїн знайдеться, то просто пошта в нас така - повільнааааа:girl_emo:

А в ПХ я боялась проговоритись і вибрала тактику взагалі не говорити з тобою, щоб не ляпнути чогось зайвого:girl_haha:

15. Ума

Ума Super Moderator

ото нарешті добралася до форуму і фотіка :)

ну, що? здогадались від кого мій сюрпризик?

а роздивилися які там квіточки? ювелірна робота!!!:girl_claping:

Скажу, чесно, що десь собі думала, що повезе тому, кому Аскорбінка сюрприз готуватиме, бо вже куштувала її тортики і вони дуже смачнющі!!! :girl_in_love: А тут така несподіванка і сюрприз цей випав мені :) До сюрпризу ще додавалась чудова книжка з пазлами для мого Тимофійчика. Книжки він в мене обожнює, тому тішився неменше, ніж я тортиком :girl_haha:

Насправді, я дуже хотіла цей тортик принести на рукодільну зустріч, щоб кожен розділив зі мною мій сюрпризик і навіть питалася в Аскорбінки чи він проживе пару днів. Але з тим переїздом не мала змогу оголосити про таку смачну нагоду... :sad: Ну, і звісно, що як тільки чоловік запілінгував цей весняний тортик дома, то сказав, що мені найбільше повезло, що я вислала непрактичний сюрприз (забилам би!!!) і візагалі нема чого чекати щоб з кимось ділитись, а давай я то сам все з"їм :girl_feminist:

Аскорбіночко, ще раз дуже дякую тобі за такий смачний сюрпризик, дуже оригінальне оформлення принесло справді весняний настрій і якраз вчасно, поки форум їхав, то я собі смакувала смачним подарунком :girl_tender: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вах, вах, вах!!!!! Ням-ням-ням!!! Аскорбіночка - супер-бупер-мега-майстриня:girl_in_love: А я все думала, що ж то таке велетенське хтось нарукодільничав)))
    Умо, чоловік молодець - орієнтується моментально, трішки б замешкався і залишився би без нямнястого смаколичка))

17. Cандра

Cандра Member

Вав, дівчата! Я просто млію від всієї цієї краси! :girl_in_love: Із переглядом кожного наступного подарунку переконуюсь, що кожен подаруночок шедевр, котрий зробили ваші золоті руці і золоте серце! :girl_in_love: Дякую за море приємних емоцій!

18. Liliyah Romanova

Нарешті я вже дописала. :girl_bye:

Про подаруночок мені повідомив Роман. Сказав, що прийшла пачка. І я вже ледве сиділа на роботі, так хотілося побачити ЩО і від КОГО. Побачивши на пакунку Софія О., дуже зраділа, бо якраз і думала, що Цокотушка для мене готує. :girl_flirt: Відкривала я подаруночок просто в машині під Даркове щебетання: «Мама, то мені? То на мій день народження??» Пояснити, чому це мені, а не йому, хоча дня народження в мене нема, було дуже важко. :girl_haha:
    Роздивлялася я все двічі в машині, в сутінках, а тоді ще ввечері, удома при лямпі. І була вся, як маленька дитинка, до якої Миколай прийшов. Перебирала, обмацувала, й не могла натішитися... Так приємно!

А тепер сам сюрпризик.
    Показую загально все, а тоді окремо ще покажу кожен подаруночок (окрім цукерочків, очевидно):

Цокотушечка зробила ось таку чудову лілію. :girl_in_love: От чого передбачити Цокотушка не могла, то це того, що квіточка – для Дарчика. Він ТАК просив подарувати йому цей витвір, що я не змогла відмовити, тому ця лілія поселилася в Дарчиковій кімнаті. :girl_in_dreams:

Набір духів. Цього я взагалі не чекала! А особливо не чекала, що мені (з моїми вагітними приколами) підійшли всі запахи, окрім одного. :girl_claping:

Фірмові вовняні вироби від Цокотухи є тепер і в мене також. :girl_cool: А ще – жгутик із бісеру, аби мене повчити, додати запалу до навчання й підтвердити, що я вчуся робити щось дуже красиве, і якщо добре навчуся, то й оригінальне також! :girl_tender:

Ну, за ці листівочки я ще під час конкурсу голосувала й недаремно віддала за них приз від спонсора. Щаслива, що тепер можу ту красу в руках потримати! :girl_in_dreams:

А отут в мене щелепа взагалі впала й мені важко було вечеряти… [​IMG][​IMG] Я навіть уявити могла і навіть не чекала отримати таку кількість бісеру, а ще моточок нитки, а ще набір голочок. [​IMG] Ну от все, від чого я через фінансові проблеми мусіла відмовитися, я вчора отримала. У мене навіть слів нема, аби висловити свою вдячність!!! :girl_in_love::girl_in_love:

Одну маю претензію. :girl_blum: Цокотушечко, ну от ЯК, ЯК мені ЦЕ ВСЕ могло не сподобатися?! Ви зробили чудовий подарунок і подарували мені через це не лише гарний настрій, а й море позитивних емоцій, які дуже гарно транспортувалися через океан і вийшли з пакуночка чудесним букетом! Дуже вам дякую! :girl_in_love:
    Надійці дуже дякую за таку ідею! То просто море позитивних емоцій для усіх нас! :girl_in_love::girl_claping:

19. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчатка, дивлюся на подарночки які ви отримуєте, мені за свій скромний пакунок стає соромно.
    Усі попрацювали на славу, я в захваті від рівнесеньких хрестиків Касюні, від шикарного торта Аскорбінки та насиченого і різнобарвного подарунка Цокотушки

20. Liliyah Romanova

А мені взагалі. :girl_cray: А забагато придумати не можу, бо боюся, що не дійде. Коротше я в трансі. Намагаюся не перейматися, але то дуже важко дається.
    Кася попереджала, що вона маленького не вміє. Але я щось так дивлюся, що всі дівчата так махнулися, що мені теж соромно стає... :girl_sad: