Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

Тема у розділі 'Рукодільні забави', створена користувачем Nadijka, 9 Січень 2010.

?

а ви прийдете на форумівку сюрпризиків-подаруночків?

1. так, можу прийти в суботу

30,8%
  2. так, можу прийти в неділю

46,2%
  3. ні, мене не буде

53,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Гра #1 "Весняний сюрприз для рукодільниці"

рукодільну частину закінчила вчора ( навіть нині троха Панусю вишивала.)

тепер сушу голову як то оформляти???чи не оформляти???

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

ото мені таке поясніть - посиденьки щось виснуть регулярно - може, організатор ще якийсь свій контакт для звіту дасть? електронну пошту чи що

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

напишу в пп...
    дівчата ще комусь треба?

п.с. я сьогодні отримала ще один звітик:girl_claping:

4. La esposa

La esposa Moderator

Надійко, напишіть мені ще раз контакти "моєї" рукодільниці, бо, підозрюю, загубила :sad:

5. Анута

Анута Well-Known Member

ГВАЛТ, боюсь не встигну :sad:

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

Не боїсь! Що встигнеш - те й буде, не забувай - тобі знижка;)

А я сьогодні-завтра закінчу вишивальний етапчик:girl_curtsey:

7. Ума

Ума Super Moderator

а я то встигаю, але зовсім незадоволена тим що вийшло :sad: Тому і настрою немаю вишивального...

але вже дороблю як є... потім як форумлянка отримає мій сюрприз, то я вам повім історію що то мало бути спочатку і як то так склалося, що вийшло те що вийшло :girl_haha:

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ану, не прибіднятись:girl_devil: Знаю, знаю, немає межі для вдосконалення:girl_in_dreams: Але я впевнена, що там Суперовий сюрприз:girl_in_love:

9. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Так... Бачу, я не одна така, що ніби вибрала, ніби роблю. А от з тим, що подобається, то зі змінним успіхом: один день подобається, два дні не подобається. Чого ті хом"які такі? Мало того, що собі важко вгодити, то ще й переживаю, чи сюрприз сподобається майбутній власниці.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

і в мене так... смак до вишивки в мене специфічний, мяко кажучи.:girl_crazy:. а як не сподобається:suicide:

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

З однієї сторони, я розумію всі ці страхи і теж трохи таких маю, але намагаюсь до того простіше ставитись... Ну як подарунок від форумлянки може не сподобатись? Він же не мусить мати в собі якусь функціональність чи прямо 100% попасти у смаки отримувачки, адже його основне завдання - перенести частинку Весни, гарного настрою, позитиву від того, хто його зробив. І я впевнена, що з цим усі впораються!
    То ж не виставка якась чи олімпіада, нехай забава буде забавою;)

12. La esposa

La esposa Moderator

А до мене щойно дійшла цікава мисля: я зловила себе на думці, що я (та й ми всі, зрештою), думаємо про те, чи КОМУСЬ сподобається, чи не сподобається. Але я за той час ні на хвильку не задумалась, і щойно лиш дійшло, що й МЕНІ готують сюрприз! :girl_crazy: і я нарешті зрозуміла, ЯК я його хочу, і який він буде файний! :girl_claping:

13. Ума

Ума Super Moderator

капець!!! я забула, що ключове слово "весна" :girl_haha: аааа! караул!!! :girl_cray: йду ще щось весняне придумаю...

ото до речі, вже другу годину сиджу і думаю як то правильно свою вишивку оформити, розглядаю, кручу в руках... і вже ще одна божевільна ідея до мене прийшла!!! я здурію, чесне-слово, поки то зроблю!!! :girl_crazy:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

це важливо. як на мене

15. kitka

kitka Well-Known Member

В мене таке враження складається, що ми тут позбиралися всі трохи тово:girl_crazy:.

16. Ума

Ума Super Moderator

угу! тільки в мене особлива форумлянка і я так захопилася сюрпризом для неї, що весна вилетіла з голови... але я виправлюся!!!! інакше то буду не я :girl_crazy:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я!! в мене більше літнє. то нічого?

18. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Так, шановні, ану розслабились....бо я вже тут поруч з вами починаю комплексувати....може і в мене замале і не файне....і не весняне...
    Бачу наступного разу, буде певно ліпше якшо не будете знати кому готуєте сюрприз....просто собі всі готують, а вкінці отримують адресу....

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну... в мене кольори зовсім не весняні:shy: Але вони мені чомусь найбільше пасують до "моєї" форумляночки)))

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і я забула((( вже 3 дні кручу ромашки (і всі вони в кошик летять, все не те і все не так) а то підсніжники треба крутити)))